Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun ilişkinizde kısa bir zamanda problem olacağına inanıyorsunuz. Sevgilinizle yakınlığı sizi tedirgin ediyor. Birinin özel ilişkinizde bu kadar yakınınızda olmasından hoşnut görünmüyorsunuz

Barışı nasıl sağlayacağınız hakkında bir fikriniz yok gibi. Yetkiliniz, siz alttan alıp üstüne gitmedikçe davranışlarını iyice kabalaştırarak, ihtimal vermediğiniz olasılığın ortamını hazırlamaya çalışıyor olabilir.

Önümüzdeki günlerde bir satın lama karşılığı büyük bir harcamanız olabilir. Alacaklarınızı toplayamıyorsunuz. Koşulları bildiğinizden fazla ısrarcı da olamıyorsunuz.

Bazı durumlarda karşı çıkış biçiminiz pek yapıcı olmuyor. Yakınınızın arkadaş ilişkilerinden pek memnun olmamanız sizi gereğinden fala geriyor gibi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi fena halde özel hayatınıza kaptırmış durumdasınız. Bu yüzden işinizle ilgili işlerde zor konsantre olacaksınız. Yakınlarınıza biraz anlayışlı davrandığınız takdirde aranızdaki tüm buzlar eriyecek. Bencil davranmayıp onlarla uzlaşma yolları aramalısınız. Sevdiğiniz insanın ağır yükümlülükler altına girmesi sizi rahatsız etse de. Bu duygunuzu ondan gizleyip ona yardımcı olmalısınız. Aşk Yaşamı : Bir gün iyi, bir gün kötü giden , inişlerle çıkışlarla dolu bir aşk yaşantınız var. Bugün aşk yaşantınız çıkışta olacak. Sevgilinizle çok güzel zaman geçirecek, onun yanındayken kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. Bu anların kıymetini ve değerini bilin.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşan Dolunay, ev içindeki faaliyetlerimiz, bugüne dek öğrendiklerimiz, tecrübelerimiz ve arzu ettiklerimizi şimdihayatında gösterme hevesimiz. Belki de kozamızdan ayrılmayı göze alıp,  kelebek olmak hali bu.  Tabii ki dış dünya kolay değil. İnsanı test eden bir yer. Neyi ne kadar bildiğimizden emin olmamız gerekiyor. iç ve dış dünya arasındaki köprüde, hangi yöne gideceğimizi mantığımızla saptama zamanımız. Daha dışa dönük, görmeye, keşfetmeye, anlamaya yeniden farklı bir ortamda çalışmaya hazırlanışımız. Burada önemli olan, siz hazır mısınız? Eğer yeni bir şeyler yapmak istiyorsanız, yeteri kadar kendinize güveniyor musunuz?İşte bu Dolunay sizi yeniliklere çağırıyor ve bu konuda baskıda bulunuyor. Ay-Uranüs görünümü,ve kazanç konularında yaşanan dalgalanmalara, kısıtlanmalara çözüm arayışımızdır. Değerlendirmemizi buna göre yapacağız. Dolunayın ardından Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu bize güven verecek. Ciddi anlamda projelere eğilmemizi sağlayacak. Dış dünyada başarı olmak için, kararlılık ve sabır göstereceğiz.Yeni haftanın sizler için en güzel şekilde geçmesi dileğimle,

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjik yapınızın belli bir düzene ihtiyacı var. Bugün Ay'ın konumu size istediğiniz disiplini sağlayacak. İç dünyanızı yeniden tanzim etmek zorunda kalacaksınız. Sorunlarınızla baş başa kalmaktan korkmamalı ve çıkış yolları bulacağınızdan emin olmalısınız. Arkadaş çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizi veya imajınızı ilgilendiren başlıklarda hayalkırıklıkları yaşayabilirsiniz. Karşılanmayan beklentiler veya umulanı vermeyen diyaloglar size sıkıntı verebilir. İş ve kariyer odaklı olaylar ön planda. Hafta sonu ise, sosyal yaşamınız veya aşk hayatınız açısından olumlu gelişmelere açık. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta meydana gelen Yay burcundaki dolunayın olumsuz ve haftanın olumlu etkilerini haftalık yazımda ele aldım. Astroloji sayfalarımızdaki makalemin bulunduğu yerden veya Hürriyet sosyalde yazarlar bölümündeki sayfamdan uzun ve detaylı şekilde okuyabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizihayatında alacağınız sorumluluklarınız etkileyebilir. Kendi rutininizden çıkabilir, yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Sıkıştığınız işlerinizle ilgili üstlerinize fikir danışabilirsiniz. Parasal konularda ön göremediğiniz sorunlar olabilir. İkili ilişkilerinizde fazla detaylara takılmayın. Akşam saatleri daha keyifli geçebilir.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular üzerine eğildiğinizde dürtülerinizi işe karıştırmamaya dikkat edin. Mantığınızı devreye sokmalı ve takip edeceğiniz yoğun bir program hazırlamalısınız.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabileceğiniz, aşk hayatınızda duygusal gelgitlere açık, abartılı duygu ve davranışlardan uzak durarak, dengeli ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmanız gereken, keyifli organizasyonlarda yer alabileceğiniz enerjisi yüksek bir zamandasınız.

20 Haziran 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde önemli konu ve olaylar oluşabilir. Bazı hayal kırıklıkları, aile hayatınızda yaşayacağınız birtakım dalgalanmalar, belirsizlikler ve karmaşalarhayatınıza da damgasını vurabilir.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda bir projenin sonuna gelinmiş olabilir.Olası bir kısıtlanma ve otorite sorunu nedeniyle işinizden ayrılma kararı alabilirsiniz. Dolayısıyla mantıklı ve sağduyulu olup olası hoşnutsuzluk ortamlarından uzak durmakta fayda var. Annenizle ilişkilerinizde birbirinize karşı daha dürüst ve paylaşımcı olmanız gerekebilir.Mesleki bir mücadelenin de sonuna gelmiş olabilirsiniz. Akşam saatlerine doğru sosyal ortamlarınız ve arkadaşlarınızla vakit geçirme arzusu içinde olabilirsiniz. Yahuttoplantıları ve hayır kurumlarına vakit ayırabilirsiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz. İşlerinizi zorlaştırmayın.

20 Haziran 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 37' 00" R
Ay
Boğa
11° 45' 48" R
Merkür
Koç
21° 32' 41"
Venüs
Boğa
10° 08' 09"
Mars
Koç
05° 25' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 43"
Satürn
Balık
17° 11' 54"
Uranüs
Boğa
22° 46' 27"
Neptün
Balık
29° 07' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 04' 10"
Lilith
Başak
24° 09' 37"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 07/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>