Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun ilişkinizde kısa bir zamanda problem olacağına inanıyorsunuz. Sevgilinizle yakınlığı sizi tedirgin ediyor. Birinin özel ilişkinizde bu kadar yakınınızda olmasından hoşnut görünmüyorsunuz

Barışı nasıl sağlayacağınız hakkında bir fikriniz yok gibi. Yetkiliniz, siz alttan alıp üstüne gitmedikçe davranışlarını iyice kabalaştırarak, ihtimal vermediğiniz olasılığın ortamını hazırlamaya çalışıyor olabilir.

Önümüzdeki günlerde bir satın lama karşılığı büyük bir harcamanız olabilir. Alacaklarınızı toplayamıyorsunuz. Koşulları bildiğinizden fazla ısrarcı da olamıyorsunuz.

Bazı durumlarda karşı çıkış biçiminiz pek yapıcı olmuyor. Yakınınızın arkadaş ilişkilerinden pek memnun olmamanız sizi gereğinden fala geriyor gibi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi fena halde özel hayatınıza kaptırmış durumdasınız. Bu yüzden işinizle ilgili işlerde zor konsantre olacaksınız. Yakınlarınıza biraz anlayışlı davrandığınız takdirde aranızdaki tüm buzlar eriyecek. Bencil davranmayıp onlarla uzlaşma yolları aramalısınız. Sevdiğiniz insanın ağır yükümlülükler altına girmesi sizi rahatsız etse de. Bu duygunuzu ondan gizleyip ona yardımcı olmalısınız. Aşk Yaşamı : Bir gün iyi, bir gün kötü giden , inişlerle çıkışlarla dolu bir aşk yaşantınız var. Bugün aşk yaşantınız çıkışta olacak. Sevgilinizle çok güzel zaman geçirecek, onun yanındayken kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. Bu anların kıymetini ve değerini bilin.

20 Haziran 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 00:53 Ay- Boğa burcu seyri bizi huzura çağırıyor. Güven olgusu başımızın tacı durumda. Ağzımın tadı iyi olsun istiyoruz. Aşk, çocuklar, para sağlığımız,hayatımız her şey son derece önemli hale geliyor. Saat 01:26 Güneş-Chiron görünümü, ailevi, ev veya maddi güvencemizle alakalı konuların önemini vurguluyor. İşlerimizi yoluna koymaya çalışırken, gereksiz yere vakit kaybediyoruz. Yazışmalar, haberleşmeler veya konuşmalar bir hayli yoğun. Doğal olarak hangisine yetişeceğimizi şaşırıyoruz. Aynı anda iki ayrı işi veya iki ayrı meseleyi takip etmek gerekiyor. Bir karar veriyoruz. Ancak farklı bir mani karşımıza çıkıyor. Şu aralar bunlar bizi fazlasıyla yorabilir. Saat 06:31 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, ailevi yaşam, yuva kurmak, ailenizle iletişim ve geleceğe dönük yatırım konularında faydalı bir kuvvettir. Sağlıklı, verimli şekilde işlerinizi düzenlersiniz. Saat 11:25 Venüs-Neptün görünümü, güven hissi veriyor, eğreti olan ne varsa sağlamlaştırıyor. Gelecek vadeden alanlara yöneliyoruz ve hayallerimizi gerçekleştirmede fırsatlarla karşılaşıyoruz. Maddi ve manevi anlamda yüreği güzel insanlardan destek görmeniz mümkün. Çaba sarf ettiğiniz halde sizi anlamamakta ısrar eden kişilere karşı başarılı olabilirsiniz. Yeteneklerinizi sergileme, bir konuyu tatlıya bağlama, çıkarlarınızı koruma yönünde bugün hayli şanslısınız. Eğer bir evlilik veya bir tanışma durumu söz konusuysa, bu kişi hakkında sağlam bilgiler elde edebilirsiniz. Nicedir düşündüğünüz ancak nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini bilmeniz bir konuda yardım görebilirsiniz. Saat 12:31 Merkür-Uranüs görünümü, parasal kazanç, yetenekleriniz, maddi ve manevi anlamdaki değişimler adına sizleri iteklemektedir. -Ne olursa olsun kazanan ben olmalıyım, ihtiyaçlarımı elde etmeli, hedefime varmalı ve özgür olmalıyım diyebilirsiniz. Ancak sizi bağlayan borçlarınız veya engel olan durumlar söz konusuysa etraflıca düşünmekte yarar var. Saat 18:21 Ay-Mars görünümü, sizlerin huzur arzunuzu doyurucu bir etkidir. Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişki, maddi ve manevi anlamda doyuma ulaştığınızı hissedersiniz. Yeni bir tanışma veya çevrenizle olan paylaşım da, yine bu saatlerde güçlenir. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

20 Haziran 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine zaman ayırmak istediğin için alışverişe çıkabilirsin. İlişkilerini sorgulayabilir, eskileri özleyebilirsin.

20 Haziran 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olan biteni gözlemleyip riskli ortamlardan ve ilişkilerinizde size zarar verebilecek insanlardan uzak durup, olayların üzerine giderek çok fazla irdeleyici tavırlar içinde olmayın. Kısaca Yaralarınızı kaşımayın, yaralarınızı kaşıyanları da sevmeye çalışmayın. Hürriyet Aile /

20 Haziran 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. İşlerinizde yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Alternatif planlarınızda değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yapacağınız sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilerle ticari gelişmeler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz.

20 Haziran 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelişmeler sizi heyecanlandırıyor ve beklentileriniz giderek artıyor. Bu arada yapabileceğinizden daha büyük sorumluluklar alıp bunun gerilimini hissedebilirsiniz. Geriliminizi sevdiğinize yansıtmayın. Ona karşı daha özenli davranmanız gerekiyor. İşlerinize ve arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir kısmını sevdiğinize ayırmalısınız. Pişmanlık duyacağınız davranışlarda bulunmayın.

20 Haziran 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemdegörüşmeleri, toplantılar ve geleceğe yönelik projelerinizi düzenleme gibi faaliyetlerinizle öne çıkarken, arkadaş çevrenizden destek görebilir, görüşmelerinizde pozitif fırsatlar elde edebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde kendinize vakit ayırmanız gereken, dinlenip, pozitif ortamlarda, iyimser insanlarla vakit geçirmenizin faydalı olacağı, kişisel gelişiminize ağırlık verip, yalnız kalabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

20 Haziran 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi alandaki beklenmedik gelişmeler aile hayatınızda keyfinizi artıracak. Aileniz için yapacağınız harcamalarda esnek olacaksınız. Aşkta romantik etkileşimler devrede olacak.

20 Haziran 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tembelliğin dibini bulmak ve hayattan keyif almak için mükemmel bir gün. Sevdikleriniz sıcak ve sevecen sohbetinizi keyifle dinleyecektir. Çocuğunuzun yaratıcılığını arttıran bir atölye çalışmasına dahil olabilir ya da hobinizi faaliyete geçirebilirsiniz.

20 Haziran 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz. İşlerinizi zorlaştırmayın.

20 Haziran 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 07' 17" R
Ay
Koç
03° 57' 40"
Merkür
Koç
19° 32' 01"
Venüs
Boğa
06° 57' 46"
Mars
Koç
03° 27' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 24"
Satürn
Balık
16° 59' 21"
Uranüs
Boğa
22° 37' 30"
Neptün
Balık
29° 03' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 43"
Lilith
Başak
23° 52' 28"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>