Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin istediğiniz gibi davranmıyor diye bugün sevdiğiniz kişi ile ilişkinizi kesmeyi düşüneceksiniz ama keskin sirkenin küpüne zarar verdiğini unutmamalısınız. Aslında iyi giden bir ilişkiniz bu tür bir dğşğnceye kapılmanız çok yanlış.

Çalışma hayatınızda daha işin başındasınız ama yaptığınızkonusunda sağlam bir temeliniz var. Bu yüzden kendinize güvenin, olur olmaz nedenlerle duygusal zayıflıklar göstermeyin.

Kafanızdaki düşünceleri hayata geçirmek için zamana ihtiyacınız var. Bu aralar para piyasası sizin isteklerinize uygun değil. Sabırsız davranırsanız, istedikleriniz gerçekleşmeyebilir.

Sakın şansınıza güvenip şans oyunlarına yüklüce para yatırmayın ve aşırı harcama yapma dürtülerinizi kontrol altında tutun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızın yükseldiği bir gündesiniz. Olaylardan gereğinden fazla etkileneceksiniz. Çalışmalarınızı planladığınız gibi sürdürürken çevrenizdekilerin yarattığı bazı karışıklıklar sizde keyifsizlik yaratacak. İş ve aile hayatınızda ağır sorumluluklar almak hoşunuza gidiyor ama işlerin bilerek üzerinize yıkılmasına da kızıyorsunuz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Çarşamba gününe, saat 16:56 olana dek sürecek Ay-boşluk etkisi altında başlamaktasınız. Bunun anlamı aileniz, evinizle alakalı konular üzerinde oldukça aceleci ve gereğinden fazla tepkisel davranmanız anlamındadır. İhtiyaçlarınız sizi fazlasıyla sıkıştırabilir ve mutlaka halledilmesi gerekliliği vardır. Ancak hangi birine yetişeceğinizi bilemezsiniz. Bazılarınızda ise durum tam tersi gelişebilir. Yapılacakların çoğu paraya dayalıdır fakat elinizdeki miktarla tümünü çözebilmek oldukça zordur. Girişimlerde bulunarak bunları karşılamak istediğiniz halde çözüm için beklemeniz gerekmektedir. Saat 16:56 itibariyle Yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, günün geri kalanında, huzurun ne kadar kıymetli olduğunun göstergesidir. Böyle bir enerji altında,  bildiğiniz yolda ilerleme arzunuz yoğundur. Eğer kendinizi inandığınız  yola adamışsanız,  istenmeyen durumlarla karşılaştığınızda doğal olarak hassaslaşır ve sorunlarınıza bir an önce çare bulmak istersiniz. Aidiyet duygunuz özellikle aşk, çocuklar gibi değer verdiğiniz her konuda öncelikli hale gelir. Zorlukların üstesinden kolayca gelmeniz, güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yenilikler konusunda temkinli hareket edeceksiniz. Çevrenizdeki kişiler sizin alışkanlıklarınız konusunda tepkisel davranabilirler fakat düşüncelerinizi inatla savunmanız nedeniyle yetersiz kalacaklar. Bu dönem yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alıyorsunuz. Düşüncelerinizi saklayacak ve kendinize yöneleceksiniz. Yaşamanızı gözden geçireceksiniz

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Detaylar veya detaylı çalışmalar bazı girişimlerinizin, işlerinizin veyabirliklerinizin geleceği açısından büyük önem arz ediyor olabilir. Dolayısıyla, bu tür durumlar varsa takviminizi, planlarınızı ya da belli uygulamaları bu gelişmelere göre düzenlemenizde fayda var.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerindehayatınızla ilgili yarım kalan çalışmalarınızı toparlayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Kişisel yeteneklerinizi uğraştığınız işlere yönlendirebileceğiniz zamanlar var. İlerleyen zamanlarda yeni ufuklara açılmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Akademik konularla ilgilenebilirsiniz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz insanlarla vakit geçireceğiniz güzel bir gün. Ufak tefek aksaklıklar olabilir. Bu durum sizi yıldırmasın. İş hayatınızda oldukça başarılı olacaksınız. Sizin için oldukça hoş bir gün. Bir o kadar da aşk dolu olacak.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde gelecekte olmak istediğiniz noktaya ve yaşamak istediğiniz süreçlere istinaden hayaller ve projeler geliştirebilir, enerjinizi nasıl daha iyi kullanabileceğinizi planlayabilirsiniz. Kişisel gelişiminize önem verebileceğiniz, enerji çalışmalarından fayda görebileceğiniz bugün, akşam saatlerinde kadınlarla olan ilişkilerinizde daha sakin olmaya ihtiyacınız olacak.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi konular kafanızı fazlasıyla kurcalıyor. Öğleden sonra aşk hayatınız veya hobileriniz önem kazanmaya başlayacak. Akşam saatlerinde yapacağınız bazı konuşmalar sizi huzurlu ve mutlu kılabilir.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yenilikler konusunda temkinli hareket edeceksiniz. Çevrenizdeki kişiler sizin alışkanlıklarınız konusunda tepkisel davranabilirler fakat düşüncelerinizi inatla savunmanız nedeniyle yetersiz kalacaklar. Bu dönem yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alıyorsunuz. Düşüncelerinizi saklayacak ve kendinize yöneleceksiniz. Yaşamanızı gözden geçireceksiniz

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 04' 18" R
Ay
Terazi
13° 34' 44"
Merkür
Boğa
05° 06' 43"
Venüs
Boğa
24° 44' 25"
Mars
Koç
14° 29' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 38"
Satürn
Balık
18° 03' 20"
Uranüs
Boğa
23° 27' 46"
Neptün
Balık
29° 25' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 11"
Lilith
Başak
25° 28' 35"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>