Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kuralların ve genel değer yargılarının düşünüldüğü kadar dışında değilsiniz. Ama bugünlerde bu düşünceleriniz değişmeye çok açık. Dostça görüşmelere bile tahammülsüzlük, ilişkiyi iyi yerlere götürmüyor.

Yabana atmamanız gereken görüşmeleriniz var. Çıkarcı biri imajı verme korkunuz bugünlerde ayak bağınız gibi. Sabırsız davranışlar istediğiniz sonuçları almanıza engel oluyor. Biraz daha beklemelisiniz.

Daha gerekli harcamalara yönelmeniz gerekiyor. Küçük paralarla büyük idealler pek mümkün olmayacak. Birkaç gün içinde parayla ilgili olumlu bir haber alabilirsiniz.

Önümüzdeki günler içinde alıp pek de hoşnut kalmayacağınız duyumların gerçekliğini ortaya çıkarma olanağınız oldukça yeterli. Buna çaba harcamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek planlarınıza daha gerçekçi yaklaşmalısınız. Deneyimli kişilerin uyarıları sizi birtakım hayalciliklerden uzaklaştırabilir. Hayalciliğiniz, olası başarılarınızın önünde engel gibi duruyor. Bugünlerde etkileneceğiniz gelişmeler, kendinizi daha enerjik hissetmenizi sağlayacak. Sosyalliklerinizi arttırma çabaları içine girebilir, eğlenceli ortamlara daha da ilgi duyabilirsiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 20 Nisan saat:06:12-21 Mayıs saat:05:14 tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Sağlam, uzun vadeli ve güvenliğimizi öne alarak kendimizi ifade edeceğiz. Huzur önemsenecek. İnsan sahip olduğu değerlerin farkında ve pratik şekilde düşünerek işlerini yoluna koyabilir. Maddi kazanç konuları kıymetlenir. Güvenilir insanlarla olmayı tercih ederiz. Hiçbir işi şansa bırakmayız. Bastığımız yerin farkında olarak, huzurlu bir ortamda yaşamayı tercih ederiz. Karmaşık hiçbir şeyden hoşlanmayacağız. Üretmek, biriktirmek ve tutumluluğu esas alırız. Yakın çevremizdeki insanlarla güçlü bağlar kurarız. Güzellik, konfor duygumuz yükselişe geçer. Güneş-Boğa geçişinin hepimiz için huzur, güvence, maddi-manevi anlamda olumlu geçmesi dileğimle,

20 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tam olarak ne hissettiğini kestiremeyebilirsin. Bir durgunlaşıp bir güleceğin dakikalar seni bekliyor.

20 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dostlarınızla konuşacağınız özel konularda kırmızı çizgilerinizi çizmeli, kendi hayatınıza müdahale etmelerini engellemelisiniz. İlişkilerde köprüleri kurma adına fedakârlık gerektiren ilk adımları atacak ve bundan dolayı büyük mutluluk duyacaksınız. Sevmek ve sevilmek bu kadar güzel bir duygu iken egonuza yenik düşüp mutluluğunuzu engellemeyin.

20 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni haberler alabilirsiniz. Planlarınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda kısmetler olabilir. Eğitim konusu gündeme gelebilir. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün pozitif enerjinizle kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedebilirsiniz içinizde sebebini adlandıramadığınız bir huzur ve mutluluk vardır. Bu güzel enerji çevrenizdeki insanlarında dikkatini çekecektir. Olayları değerlendirme tarzınız son derece objektif ve etkileyicidir. İlişkilerinizde son derece sıcakkanlı tavrınızla denge ve uyumun keyfini çıkarabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kendinize vakit ayırın sevdiğiniz dostlar ya da aile bireyleri ile birlikte zaman geçirmeye çalışın keyifli sohbetler paylaşımlar size çok iyi gelecektir. İşinizle ilgili konularda ise kararlı ve cesur davranmanız gerektiğini aklınızdan çıkarmayın.

20 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca öğretmenleriniz, doktorlarınız ve eş, ortak, yakın dostlarla iletişim konularında erteleme, problem ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edecek, rahatlayacak ve değer verdiğiniz insanlarla güçlü paylaşımlarda bulunabileceksiniz. İetişiminizde daha konsantre ve karşınızdaki insanlara verdiğiniz değeri gösterecek şekilde yaklaşmanız faydalı olacaktır.

20 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişiminiz çok hızlı akacak. Satış, pazarlama, ticaret, ulaştırma, bilgisayar, yayıncılık ve teknik gerektiren işleriniz ön plana çıkabilir.

20 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcu döneminde sanatsal yeteneklerinizi keşfedersiniz. Eğitimler, kurslar, geziler, kültürel faaliyetler, kardeşle ortak yatırımlar kapınızı çalabilir.

20 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN ilk günlerinde hoş gezilere çıkma şansınız olacaktır. İnsanların size olan ilgisi ay boyunca artış göstermiş ve sizi bir parça bunaltmış olabilir. Geziler, dinlenebileceğiniz yerlere gitmenizi, enerjinizi toplayıp geri dönmenizi sağlayabilirler. Buna belki de ihtiyacınız olacaktır; cazibenizin bu hafta doruk noktasına çıkması, çevrenizin ilgisini boğucu bir hale getirebilir. ANCAK, cazibenizi güçlendirecek şey sadece görünümünüz değil, akıllıca sözleriniz ve ilgi alanlarınız da olacaktır. Bu hafta, ilginin yanında takdir de toplayacaksınız. Geleneksel yaklaşımlardan uzaklaşabileceğiniz bir dönem içerisinde olduğunuzu da söylemek mümkündür.

20 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 42' 52" R
Ay
Yay
18° 17' 20"
Merkür
Koç
16° 08' 24"
Venüs
Koç
27° 33' 43"
Mars
Balık
27° 34' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 28"
Satürn
Balık
16° 19' 31"
Uranüs
Boğa
22° 11' 18"
Neptün
Balık
28° 49' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 02"
Lilith
Başak
23° 01' 42"
True Node
Koç
15° 28' 41"
Son Güncelleme : 27/04/2024 15:02

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>