Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Aralık 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz için güzel bir gün. İletişim yeteneğinizi sevdiğinizi etkilemek için kullanabilirsiniz. Aşkta istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz.

Çok hareketli ve inatçı olabileceğiniz bir gündesiniz. Grup çalışmalarında etrafınızı motive edebilecek güce sahip olduğunuz görülüyor. Titiz çalışma anlayışınız organize olmanızı kolaylaştıracağından, arkadaşlarınız tarafından da destek görebilir.

Ailenizi ilgilendiren maddi konular ön plana gelebilir. Sabırsız davranarak daha önce yaptığınız planları aniden değiştirebilirsiniz. Daha önlemci olmaya bakın.

Ay, size fazlasıyla cesaret ve öne çıkma isteği veriyor. Ama bugün alabileceğiniz riskler daha sonra bazı problemler getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşırı enerji yüklü olmanız kendinizi başkaları için strese sokabileceği söylenebilir. Aileniz ile anlaşmazlıklar yaşamanız muhtemel. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz konularda başarılı olmanız mümkün. Bunun yanında, sağlığınızla ilgili sorunları halledebilirsiniz.

21 Aralık 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Pazar günümüz, saat 05:47 Mars-Uranüs olumlu görünümü ile başlayacak. Bu etki altında geleceğe yönelik düşünmeniz, kendinizi yeniliklere açık tutmanız şart. Gerek ilişkinizde gerekse maddi konularda kısıtlanmamak için çaba sarf etmelisiniz. Hayatınızda yerli yerine oturmayan ne varsa, bunun size engel olduğunu biliniz. Sizi besleyip büyütecek olan tek gerçek, yenilikçi düşünmekte yatıyor. Eskiyen ve sizi zorlayan, dış dünyadan uzak tutan durumları artık lütfen hayatınızdan çıkarıp atınız. Saat 12:03 Venüs-Chiron olumlu görünümü sadece birileri mutlu olsun diye çırpınan Balıklara, peki sen mutlu musun, bunu hiç kendine sordun mu diye uyarıyor. Aslında iyi de yapıyor. Çünkü Balıklar artık sosyal ilişkilerini, insanlarla olan alışverişlerini gözden geçirerek kendilerini düşünmek durumundalar. Sürekli vermek, birilerine anlayış göstermek, ona buna susmak, hatta bazen kendinizden vazgeçecek kadar başkalarına can olmak insana pek bir şey kazandırmayabilir. Hadi onun gönlünü edeyim, hadi şuna yardımcı olayım derken, bir bakmışız herkes almış yürümüş biz geride kalmışız. Bu görünüm, hemhayatınız hem ilişkileriniz hem de sağlam adımlar atabilmeniz yönünde sizi hayatınızı analize etmeye çağırıyor. Becerikli olduğun konularda öne çıkmalısın, kendine güvenmelisin, insanları iyi gözlemlemeli, ona göre seçimlerde bulunmalısın diyerek sizi güçlü olmaya teşvik ediyor. Kazandırıyor, yaranıza parmak basarak, orayı pansuman ediyor, şifalandırıyor. Saat 14:35-22 Aralık saat 03:25 arası Ay-Boşluk etkisi altında olduğumuzdan bu süre içinde hayatla kaynaşmak, bütünlüğünüzü korumak, birilerinden etkilenmemek kolay değildir. İhtiyaçlarınız ve bedensel arzularınız öylesine yoğundur ki, kazanmalısın diyen iç sesiniz sürekli sizi uyarır. Sevilmek ve unutulmaz olmak istersiniz. Sizi üzen insanlara ders vermeyi arzularsınız. Pazar gününüz mutlu, keyifli ve arzu ettiğiniz gibi geçsin. Yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

21 Aralık 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkna kabiliyetiniz artıyor. Gündemde olan konularla ilgili birleştirici konuşmalar yapacağınız yerlerde bulunabilirsiniz. Çevre faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek.. Katılacağınız arkadaş toplantılarında eski dostlarınızı görme şansı elde edeceksiniz.

21 Aralık 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kazananı belli olmayan tartışmalardan kaçınmanız gerekiyor. İlişkilerinizden ne beklediğinizi bildiğiniz günlerdesiniz. Size uygun olmayan plan,ya da aktivitelere katılmak zorunda hissetmeniz için bir neden yok.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcunda ilerleyen Güneş bu dönemde ortaklaşa yatırımlara ve sizi duygusal açıdan bağlayıcı koşullara işaret etmekte. Tek başına hareket etmeniz pek de kolay değil. Neyse ki Yengeç burcuna ilerleyen Mars duygularınızı daha etkileyici biçimde ortaya koyabileceğinizi ve hayata daha pozitif bakabileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ikili ilişkiler, ortaklıklar üzerinizde daha fazla baskı getiriyor olabilir. Özellikle geçmişten kaynaklanan hatalar yüzünden kendinizi daha fazla eleştirebilirsiniz.

21 Aralık 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlar üzerindeki etkiniz bir hayli artacak. Fiziki görüntünüz başarılarınızı daha fazla arttırıyor. Mevcut olan ilişkinizde kıskanılıyorsunuz.

21 Aralık 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitimler, öğretmenleriniz, iletişim, haberleşme ve sevdiklerinizle olan diyaloglarınızda daha önceden problem olan konular yeniden göz önüne gelebilir ve tartışma halini alabilir. Akşam saatlerinde ise olası sorunları iyileştiren bir enerji ile, görüşmelerinizden olumlu sonuçlar alabilir, kendinizi daha iyi ifade edebilir ve daha kolay anlaşılabilirsiniz.

21 Aralık 2014, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

20 Aralık 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 00' 27" R
Ay
Koç
02° 14' 30"
Merkür
Koç
19° 27' 05"
Venüs
Boğa
06° 49' 06"
Mars
Koç
03° 21' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 45"
Satürn
Balık
16° 58' 46"
Uranüs
Boğa
22° 37' 06"
Neptün
Balık
29° 02' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 20"
Lilith
Başak
23° 51' 42"
True Node
Koç
15° 24' 20"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:21

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>