Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz ondan, o sizden hareket bekliyor. Aranızdaki yakınlaşma uzadıkça uzuyor ama beklenen sonuç bir türlü gerçekleşmiyor. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz ama önemli bir adım gözükmüyor.

Sizin tarzınızla büyük bir çoğunluğun tarzı uyuşmuyor. Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten bekliyorsunuz. Ne yazık kitemposu bu beklentilerinizin gerçekleşmesinin önünde engel.

Kendinizden çok başkaları için harcama yapıyorsunuz. Bütçeniz eski harcamalarınızın devam etmesine uygun değil. Küçük birikiminize dokunmama kararınız devam ediyor. Bu kararınızın doğru olduğunun farkındasınız.

Başkalarının sağlık sorunuyla ilgili olmanız herkesin size danışmasına yol açıyor. En ufak problemlerde bile kendinizi kaptırmamaya dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınıza karşı çok sıcak ve içtensiniz ama kendinizden emin ve vakur tavrınız bazı kişilerin size yaklaşmasını engelliyor. Bugün yakınlaşma fırsatını bulduğunuz birisi size uzaktan yanlış bir izlenim verdiğinizi söyleyebilir. Uzun zamandır biriktirdiğiniz özel işlerinizi yapmanız için önemli bir fırsat bugün elinize geçebilir. İhmal etmezseniz önemli bir yükten kurtulacaksınız.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 03:14 Ay-Neptün olumlu görünümü etkisi, çalışma hayatınız, günlük yaşam, çevre değişimleri, eğitim-iş-girişim anlamındaki konular üzerinde hayallerinizi gerçekleştirmek anlamında size destektir. Saat 13:23 Ay-Pluto görünüm etkisinde çıkarlarınızı ön planda tutarsınız. İçinizden bir ses kendini düşün ve güvenle ilerle diyerek uyarır. Bu sese kulak vermek tabii ki önemli. Ben oldukça derin bir değişim ve dönüşümünden söz ediyorum. Kısaca siz istediğiniz bir şeyi elde edebilirsiniz. Yeter ki buna inanın. Saat 20:35 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, maddi-manevi açıdan güçlü olmak istersiniz. Ancakortamı veya sağlıkla ilgile problemler bugün sizi daha fazla yorabilir. Sakinlikle gözden geçirmenizde yarar var. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

21 Ekim 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığın gelgitler bugün seni biraz zorlayabilir. Kontrolün dışında gelişen olaylarla karşılaşabilirsin.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün, kendine ve çevrendekilere oldukları gibi olmaları özgürlüğünü tanı.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünü güzel zaman geçirebileceğiniz kişilere ayırmalısınız. Uzaklar, yolculuklar ve eğitsel imkanlar sizi daha mutlu edecek.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel gelişimle ilgili alanlara yönelebilir ve bu noktada derinlik arayabilirsiniz. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi ortaya koyarken duygusal derinliğinizi daha çok ortaya çıkarabilirsiniz.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

21 Ekim 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biraz karamsar ve duygusal olabileceğiniz bir gün. Alacağınız bazı haberler yüzünden heyecanlanabilir, duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Fakat yine de mantıklı davranmayı başarabilirsiniz. Zihinsel faaliyetiniz yüksek.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim sanki bilinçaltında köklü bir arınma meydana getirecek. Psişik yeteneklerinizin farkına varacak. Kişisel kimliğinizle yüzleşebileceksiniz. Her zaman hayat sağlam bir çizgi üstünde ilerlemez, bazen biraz silkinmeye ihtiyaç vardır. Haydi!

21 Ekim 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir ve de karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

21 Ekim 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 45' 28" R
Ay
Boğa
13° 53' 09" R
Merkür
Koç
21° 40' 11"
Venüs
Boğa
10° 18' 55"
Mars
Koç
05° 32' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 47"
Satürn
Balık
17° 12' 36"
Uranüs
Boğa
22° 46' 57"
Neptün
Balık
29° 07' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 39"
Lilith
Başak
24° 10' 35"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 07/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>