Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi sevgiye çok yakın hissederek, duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle güzel paylaşımların yaşanabileceği bir gündesiniz.

İş konusunda her şey çok olumlu sürmekte. Günden güne işinizdeki konumunuz genişliyor. Disiplinli çalışmanızın meyvelerini alıyorsunuz. İş arkadaşlarınızın takdirini topluyorsunuz. İşinizde daha yüksek bir konuma ulaşmanız sözkonusu.

Maddi konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararlar almamaya ve aşırı rahat davranmamaya özen gösterin. Parasal açıdan arkadaşlarınızdan yardım görebilir ve siz de onlara yardım edebilirsiniz.

Sağlığınız ve ailenizle ilgili konular bugün sizin için her zamankinden daha önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay ın konumu sizi oldukça duyarlı ve alıngan kılıyor. Fakat yine de yapmak istediğiniz yenilikler için yeterli cesarete sahipsiniz. Sağlığınız ve ailenizle ilgili konular bugün sizin için her zamankinden daha önemli olabilir. Bugün canınızı sıkacak haberler alabilirsiniz. Ani tepkiler vermekten çekinin.

21 Eylül 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Pazar  gününe, saat 07:33-18:53 arasındaki  Ay-Boşluk etkisi altında başlıyoruz. Üzerimizde baskı kurmalarına tabii ki izin vermeyeceğiz. Ancak bunu ılımlı bir şekilde konuşmak yararlı olabilir.  Kimse bizi övmese de, takdir etmese de, biz kendime güvenelim. Saat 16:03 Venüs-Satürn görünümü,  ikili ilişkilerimizi titizlikle ele almamızı sağlarken, hayata bakış açımıza göre durumları gözden geçirmemizde yardımcı oluyor. İlişkide karşılıklı anlayış ve çıkarların tabii ki öneminin farkındayız. Fakat sürekli özveride bulunmanın ve farklı yönlerden hayatı ele alan iki kişinin, mutlu bir ilişki yaşamasının mümkün olmadığını da çok iyi biliyoruz. İşte bu görünüm, gerçekçi bir şekilde bakmamızı sağlıyor. Saat 18:53 Ay-Başak burcu seyir süresince, ilişkimizle alakalı konuları, evimizi ailemizi ilgilendiren meseleleri titizlikle ele alacağız. İşlerimizi düzgün bir şekilde yerine getirmemizde fayda var. Eğer bizi zorlayan durumlar varsa, endişeli olmak yerine nasıl bir çözüm bulabiliriz buna bakalım. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

21 Eylül 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi istediğiniz gibi yansıtmak istemenize rağmen, sunuşlarınızı belli bir düzey içinde gerçekleştirmeli ve olayları abartmamalısınız. İş ayırımı yapabilir ve sevdiğiniz çalışmalara öncelik tanıyabilirsiniz. Estetik duygularınızın sizi olumlu kılacağı çevresel çalışmalar için uygun bir gün.

21 Eylül 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi belli bir pozisyon için iknaya zorluyorsanız, biraz ara verin derim Niobe'ce. Zira kendinizi doğal olmayan durumlar için zorlamanız çok sağlıklı olmayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu, bazı girişimlerinizin, sağlığınızla ilgili konuların, ilişkilerinizin veya sizin ön plana aldığınız başlıklar her ne ise onların olumsuz taraflarına odaklanarak zaman kaybedebilirsiniz. Aslında her konunun olumlu tarafını görmek veya size her anlamda iyi hissettiren konulara odaklanmak enerjinizi yükseltmekle kalmayıp sizi motivede edebilir.

21 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

21 Eylül 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DİKKATLİ olmanız gereken bir gün. Unutkanlıklar, küçük sakarlıklar yaşayabilirsiniz. Bütün bunlar size vakit kaybı yaşatabilir.

21 Eylül 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

21 Eylül 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 20' 10" R
Ay
Aslan
02° 17' 56" R
Merkür
Koç
27° 30' 14"
Venüs
Boğa
17° 25' 10"
Mars
Koç
09° 57' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 05' 23"
Satürn
Balık
17° 38' 55"
Uranüs
Boğa
23° 07' 03"
Neptün
Balık
29° 16' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 35"
Chiron
Koç
21° 23' 03"
Lilith
Başak
24° 48' 60"
True Node
Koç
14° 55' 01"
Son Güncelleme : 13/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>