Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal dünyanızda sebepsiz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. Açığa vuramadığınız cinsel dürtülerinizin sizi fazlasıyla yönlendirebileceği bugün, ikili ilişkilerinizin seyri hakkında dikkatli karar vermelisiniz.

Grup çalışmalarında arkadaşlarınızla birlikte hoş bir gün geçirebilir, birlikte eğlenceli çalışmalar yapabilirsiniz. İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler kariyeriniz açısından etkisini gösterebilir. Her konuda kontrollüsünüz.

Meslek yaşantınızda kendinize güvenle hareket edeceğiniz bir gün. Çalışmalarınızın otoriteler tarafından takdir gördüğünü bilin. Para konularında temkinli davranmalısınız.

Arkadaş çevreniz ve sosyal konular ilginizi çekse bile bu alanda çok rahat şartlar yok. Farklı düşünceler ya da sürpriz gelişmeler, amaçlarınızı değiştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızda değişimler gerçekleştirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız istediklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşamanız mümkün. Arkadaşlıklarınız ve grup çalışmalarınız konusunda geleneksel olmayan duygular yaratabilir. İlişkilerinizde yenilikçi ve idealist tutumlar içine girebilirsiniz.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Güneş aşk hayatınız, çocuklarınız,yaşamınızdaki verimlilik ve kendinizi ifade konularındaki gayet olumlu bir dönemin başlaması anlamı taşır. Şimdi sizler, duygu dünyanızla alakalı her konuda güvencenizi ön planda tutarak ilişkiler yaşamak isteyebilir, sizde bu hissi uyandırmayan, tedirgin eden ve geleceği olmayan kişilerle bir araya gelmemeye özen gösterebilirsiniz. Duyarlılığın yoğunlaşacağı bu süreç, bir Balık için büyümek ve gelişmek adına sesini yükseltmeyi ve kendine yeni bir yol çizmek için eskiyle alakalı her şeyi geride bırakmayı kabul etmelidir. Çünkü artık bir dönem kapanmak üzeredir, yeni bir pencereden hayata bakabilmek için gözlüğünün rengini değiştirmesi lazımdır. Şimdi öyle durumlar olur ki, hem geçmiş ve hem gelecek aynı anda sizi kendi tarafına çekmeye çalışabilir. Bir bakarsınız geçmiş bildiğiniz yerde durmakta ve boynunu bükerek dön demektedir ama gelecek ise tam önünüzde size gülümsemekte hadi gel diyerek çağırmaktadır. Güneşin bir daha bu alandan transit geçmesi için en az bir yıl beklemek gerekeceğinden aşk hayatınızla ilgiyi konularda bu seyir müddetince hem ilişkilerdeki rolünüzü hem de yaşamsal anlamda ne yapmak istediğinizi, kişisel açıdan gelişmeniz adına yapmak istediklerinizi kafanızın içinde belirlemenizi tavsiye ediyorum. 21 Haziran saat 12:57-6 Temmuz saat 03:20 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, aile yaşamı, evlilik,ortaklığı ve birebir aşk hayatınızla ilgili konularda hassasiyetle düşünmenizi sağlayıcıdır. Bazen eskiye ait anılar, çocuklukta yaşanılanlar aklımızdan geçer. Eğer ilişkimizde problemler varsa bunlar üzerinde durabiliriz. Çocuk sahibi olmayı düşünürsek, kontrollerimizi yaptırabiliriz. Bir ofis açarak çalışmayı düşünürsek piyasanın durumuna bakabiliriz. Mübarek Kadir gün ve gecemiz kutlu olsun. Tüm insanlık için huzur, barış, sevgi ve kardeşliğe vesile olması dileğimle,

21 Haziran 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İdealler peşinde koşmak için risk aldığın bir dönemdesin. İş değiştirmeyi düşünüyorsan, ilk adımı bugün atabilirsin.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta bazı taleplere karşı dengeli tavrınızı korumaktan vazgeçmeyebilirsiniz. Yöneticileriniz ile ilgili radikal kararlar verip yüzleşmeyin. İlişkileri sorgularken kariyer ile ilgili hedeflerinizde rotanızı kaybetmeyin. Hürriyet Aile /

21 Haziran 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizle ilgili eğitimler alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle görüşebilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda aksamalar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kabullenmeniz gerekebilir. Gün içinde sizi zorlayan konularda temkinli davranmanızda fayda var.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazen aşırı derecede dikkatlisiniz. Dikkatiniz yüksekken de hata yapabilirsiniz. Başkalarının gözüne çarpıyorsunuz. Kendi yaşam tarzınızı birileri ile mukayese etmemelisiniz.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabileceğiniz, aşk hayatınızda duygusal gelgitlere açık, abartılı duygu ve davranışlardan uzak durarak, dengeli ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmanız gereken, keyifli organizasyonlarda yer alabileceğiniz enerjisi yüksek bir zamandasınız.

21 Haziran 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk, eğlence veya çocuklarla ilgili konularda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Yaratıcılığınızı geliştirecek konulara eğiliminiz artabilir. Çocuk yapmak isteyenler için harika bir dönem.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Yengeç burcuna yerleşen Güneş, neşe, eğlence ve sosyal hayatınızda parlayacak. Sevdiklerinizle tekne tatili planlayabilir, çocuklarınızla keyifli paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Su sporlarına yönelmek size iyi gelecektir.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

21 Haziran 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 04' 27" R
Ay
Koç
03° 14' 56"
Merkür
Koç
19° 29' 58"
Venüs
Boğa
06° 54' 11"
Mars
Koç
03° 24' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 43"
Satürn
Balık
16° 59' 07"
Uranüs
Boğa
22° 37' 20"
Neptün
Balık
29° 02' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 34"
Lilith
Başak
23° 52' 09"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>