Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir ayrılık yaşıyorsunuz. Onu sevdiğinize inanmıyor ve şu aralar bunu kanıtlamak için bir hayli çaba gösteriyorsunuz. Ondan ayrılmak istemiyorsunuz, ne olursa olsun onu kaybetmek düşüncesi bile sizi korkutuyor.

İşleriniz yolunda gidiyor amaarkadaşlarınızdan biriyle aranızda istemeden bir kırgınlık geçebilir. Karşınızdaki haksız olsa bile fazla sinirlenip olayı büyütmeye çalışmayın. Biraz zamana ve yalnız kalmaya ihtiyacınız var.

Parasal açıdan oldukça şanslı bir gününüzdesiniz. Bir sorununuz ya da ihtiyacınız yok bir sevdiğinizi mutlu etmek için harcama da bulunabilirsiniz. Fakat yine de biraz daha hesaplı olmaya çalışmalısınız.

Bu aralar aile içinde bir huzursuzluk çıkabilir. Ailenizdekilerle tartışmaya girmekten ve onlara hakaret etmekten kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dönem dönem hissettiğiniz yalnızlık duygunuzu, fazla basit nedenlere dayandırıyorsunuz. Bu soruna daha kapsamlı bakmanızda yarar var. Bugünkü tez canlılığınız, çözümsüz görünen sorunlara yönelmeniz durumunda işe yarayabilir. Oldukça zaman kaybettiğinizi düşündüğünüz oluşumlarda hala şansınız olduğunu, bugün hareketlenmeniz halinde görebileceksiniz.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 03:42 Ay-Merkür zorlu görünümü, bir çocuk gibi desteğe ve ilgiye aşırı ihtiyaç duyabilirler. Parasal konularda hassas düşünebilirsiniz, daha fazla kazanmak ve rahat içinde yaşamak istersiniz. Saat 08:50 Ay-Satürn karşıtlığı güven arayışımızı, sevdiklerimize düşkünlüğümüzü vurguluyor. Ancak bir yandan da, dışarıda sorumluluklarla baş etmemiz gerekiyor. Ciddiyetle düşüneceğiz. Önemli işlerimizi bitirmeye çalışacağız. Sağlıklı bir ilişki, güvence dolu bir yaşam arzumuz bu saatlerde yoğun olacak. Saat 19:45 Ay-Neptün görünüm etkisinde derinlemesine düşünürüz. Nerdeyim ve nereye yol almaktayım diye içinizden geçirirsiniz. Gayet olumludur. Sevgi, merhamet, güzel duygular öne çıkar. Sezgileriniz güçlenir ve hayata olan inancınız yükselir. Güzellikler gün boyu size eşlik etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

21 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sosyal hayatında kendini enerji dolu hissedebilirsin. Geçmiş hakkında konuşmak anılarını tazeleyecek.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınıza yeni biri dâhil olabilir ve onunla ilgili güzel bir takım planlar yapmak isteyebilirsiniz. Bu kişi geleceğe yönelik size güven ve sevgi verebilecek biri olabilir. Partnerinizi her yönüyle tanımaya çalışmalı ve tam olarak duygularını anlamaya önem vermelisiniz. Bununla birlikte sağlığınıza daha çok dikkat etmeli ve size zarar veren bazı alışkanlıkları terk etmelisiniz. Özellikle bağışıklık sisteminizi güçlendirmeniz gereklidir.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iddialı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Dışadönük uğraşlar içinde uygun koşullar var.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı savunma yapacaksınız. Verici yönlerinizi olumlu yansıtabiliyorsunuz. Güven duygunuz gelişiyor.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyimser etkilerle başladığınız bugün, ruh haliniz gün içinde değişkenlik gösterebilir ve hem bedensel hem de ruhsal olarak dalgalanmalar yaşayabilir, geçici ve belirsiz sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Özellikle evlilik, devam eden ilişkiler ve aile ilişkilerinde yanılgılar, belirsizlikler, iletişim hatalarına açık bir günden geçiyorsunuz Ev alım satımı için kesinlikle uygun bir günde değilsiniz.

21 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizle ilgileneceksiniz. Özel hayatınızdaki mutluluk sizi üzen her şeyi geride bırakmanıza neden olabilir.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk ve romantizm hafta sonu kapınızı çalar. Çocuğunuzun ihtiyaçlarına kulak verirsiniz. Çocuk yapmak isteyenleri gökyüzü destekler. Yeme, içme kurslarına katılabilirsiniz.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, günlük işleriniz ve bunların içindeki detaylardan pek de hoşnut olacakmışsınız gibi görünmüyor. Ancak; ne hissederseniz hissedin, bu işleri halletmeniz gerektiğini, sorumluluklarınızı birinci sıraya koymak durumunda olduğunuzu kendinize hatırlatın.

21 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 36' 18" R
Ay
Yay
16° 50' 15"
Merkür
Koç
16° 07' 21"
Venüs
Koç
27° 25' 24"
Mars
Balık
27° 29' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 16' 53"
Satürn
Balık
16° 18' 55"
Uranüs
Boğa
22° 10' 55"
Neptün
Balık
28° 49' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 39"
Lilith
Başak
23° 00' 57"
True Node
Koç
15° 29' 04"
Son Güncelleme : 27/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>