Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Konuşursanız, onun da sizden yakınmaları olduğunu görebilirsiniz. İlgisiz davranışlar tek taraflı yaşanan bir sorun değil gibi. Cesaretli davranıp konuşma fırsatı yaratabilirsiniz.

Gözden kaçırdığınız bazı ayrıntılar bugün size anımsatılabilir. İş hayatınızda güzel dostluklar kurmuşsunuz. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor.

Bugün herkesi şaşırtacak bir olaya tanık olabilir ve para ilişkilerinin insanda yaptığı tahribatları ilgiyle izleyebilirsiniz. Alacağınız, vereceğiniz birbirine biraz karışmış gibi.

Pek güven duymadığınız kişinin küçük oyunları yakında başınızaaçabilir. Şimdiden gerekli tedbirleri almazsanız, sonradan işi düzeltmek zor olacak gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içiniz içinize sığmıyor. Arkadaşlarınız sizi hiç böyle görmemiş gibi davranabilirler. Aile içindeki bir gerginliğin çok sevindirici bir şekilde sonuçlanması sizi çok mutlu ediyor. Gelecekle ilgili umutlarınız arttı. İnatçı bir tarafınız var. Çevreniz bundan rahatsız görünüyor. Kafanıza taktığınız bir konuyu kolay, kolay unutmuyorsunuz.

22 Haziran 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Perşembe günümüz, saat 01:44 Ay-İkizler burcu seyriyle başlayacak. Ruhumuzun derinliklerindeki çocuksu yanlarımız öne çıkacak ve gerek evde gerekseyerimizde haberleşme, bilgilenme, hareketlilik bir hayli yoğun olacak. Bir şeyler olmalı, bir şeyler hayatımda değişmeli diyen iç sesimiz yine etkin olacak. Dilediğimiz şekilde kendimizi ifade edeceğiz. Özellikle ev sınırları içinde yapılan konuşmalar bir hayli etkili olacaktır. Saat 23:05 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, ihtiyaçlarımızı karşılamak amaçlı düşüneceğiz. Bir yuvanın, aile olmanın önemi üzerinde duracağız. Adil, nazik, uyumlu olmaya çalışacağız. İnsanların da bize karşı böyle olmasını bekleyeceğiz. Şansınız bol, huzurunuz yerinde, gönlünüz her dem mutlu olsun. Kalben sevgilerimle,

22 Haziran 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonuna girmeden önce bazı konulara yetişirken daha küçük meseleleri ertelemiş olduğunu fark edebilirsin.

22 Haziran 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde özgürlük temalı bazı sorunların yeniden gündeme gelmesi sizi sıkıntıya düşürebilir. Aşkta bazı taleplere karşı dengeli tavrınızı korumaktan vazgeçmeyebilirsiniz. Hürriyet Aile /

22 Haziran 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinizde bitirmeniz gereken işlere yönelebilirsiniz. Sevdikleriniz için hazırlıklar yapabilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda daha hoşgörülü olmalısınız. İşlerinizin sıkışması sizi zor duruma sokabilir. Aile bireylerin destek alabilirsiniz. Bazı konularda tamamlanmalar gündeme gelebilir. Geliştirmek istediğiniz konulara yönelebilirsiniz.

22 Haziran 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeye bir bahane bulup sert rüzgarlar estirebilirsiniz. İlgilenmeniz gereken daha ciddi konular varken gereksiz yere kırıcı olmamalısınız.

22 Haziran 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinizle daha fazla ilgilenebileceğiniz bir gün olabilir. Mufakta daha çok zaman geçirebilir, güzel sofralar kurabilirsiniz. Ailenizden göreceğiniz destekle kendinizi ruhen daha iyi hissedebilirsiniz.

22 Haziran 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizle ilgili düşünceleriniz önemli olacak. Bazı konuları çözüme bağlamanız gerekse de siz birtakım şeyleri ertelemekte ısrarcısınız. Sevdiğiniz insanla keyifli bir gün geçireceksiniz.

22 Haziran 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız bazı haberlerden etkilenmeniz mümkün. Eviniz ve aile bireyleriyle her zaman olduğundan daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Ancak, işlerinizi düşündüğünüz gibi sürdürmeye devam edecek, planlarınızı uygulayacaksınız.

22 Haziran 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

22 Haziran 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 07' 41" R
Ay
Koç
04° 03' 47"
Merkür
Koç
19° 32' 18"
Venüs
Boğa
06° 58' 17"
Mars
Koç
03° 27' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 30"
Satürn
Balık
16° 59' 23"
Uranüs
Boğa
22° 37' 32"
Neptün
Balık
29° 03' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 45"
Lilith
Başak
23° 52' 31"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>