Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin aşk yaşamınızı izleyenler sizden çok yoruluyorlar. Sizdeki enerji bitmeyecek gibi. Son ilişkiniz bir süre daha süreceğe benziyor. Uzun zamandır sizi kimsenin etkilemediği kadar etkiledi çünkü.

Cesaretiniz her zamanki gibi size kazandırdı. Eskiarkadaşlarınızın umutsuzlukları devam ediyor. Sizin zamanında yaptığınız değişikliği gıptayla izliyorlar.

İhtiyaç duymanız gereken her şeyi satın alabiliyorsunuz. İhtiyaç diye önünüze koyduğunuz şeyleri biraz sınırlamanız, dizginlemeniz gerekecek.

Alacağınız bir yolculuk teklifini reddetme eğilimindesiniz. Hayatınızın fırsatını kaçırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli ve doyumlu bir yaşamınız var. Çevreniz her zaman kalabalık, aşk yaşamınız her zaman hareketli. Yine de bir süredir içinizde bir şeylerin eksik olduğu duygusuyla yaşıyorsunuz. Nedenini bir süre önce bir yakınınızı kaybetmenize bağlıyorsunuz. Bu duyguya alışmanız gerekiyor. Üzüntünüz yerini tatlı bir özlemle değiştirmeli artık.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 22 Kasım saat 06:05-21 Aralık saat 19:28 tarihleri arasında Güneş-Yay burcunda seyrine başlıyor. Bu süreç genel olarak, bilgi ve tecrübemizi hedefimize varmak amacıyla kullanabildiğimiz zaman dilimidir. Fikirlerimizi dile getiririz veya iletişim alanında meslek sahibi olabiliriz. Sık sık işimiz için seyahatlere çıkabiliriz veya böyle bir görev üstleniriz. Bir müddet için biryerinde çalışır, tecrübe ediniriz. Dayanıklı ve sabırlı olmayı öğreniriz. Hayatın önünde olandan ziyade arka planındaki ruhu keşfederiz. Şimdi gelelim önemli bir hatırlatmaya. Güneş-Yay burcunda seyrini sürdürürken, Merkür 3 Aralık itibariyle Yay burcunda gerileyecek. İş hayatımız ve ailevi yaşantımızla ilgili kararlarımızı 27 Kasım itibariyle gözden geçirmeye başlayalım. Karşımıza çıkan teklifi hemen kabul etmek, patron konumundaki kişilerle ilişkimize dikkat etmemek, sorumluluklar ve görevlerimizi ihmal etmek yanlış olur. İşleri zamanında bitirmek, yerine yetiştirmek pek kolay olmayabilir. Tekrarlanan toplantılar, görüşmeler canımızı sıkabilir. İşlerimiz yavaşlayabilir. Aklımızda başımızda olsun derim. Mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal açıdan aktif ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Toplantı organizasyonlarına ve davetlere katılabilirsiniz. Fikir ve düşüncelerinizi tartışabilirsiniz. Uzak kişiler ve yabancılarla kuracağınız bağlantılar güçlü ve etkili ilişkilere dönüşebilir ve üzerinizde iz bırakabilir.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gereksiz kırgınlıklarla ilgilenmeniz gerekebilir.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi geleceğinizle ilgili beklentileriniz oluşturabilir. Yaptığınız planlarda değişiklikler meydana gelebilir. Sevdiğiniz konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunu konularda mücadele içinde olabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular sizi meşgul edebilir. İşlerinizin teknik kısımlarıyla ilgilenebilirsiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır düşündüğünüz konu ile ilgili fikirlerinizi artık söylemeye karar verebilirsiniz. Duygular yerine aklınız ile hareket edebilir, böylece isteklerinizi açık bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile aranızdaki iletişim kuvvetli olacak. Bilgisine güvendiğiniz kişilerin desteğini alabilirsiniz ve projelerinizi anlatabilirsiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyimser etkilerle başladığınız bugün, ruh haliniz gün içinde değişkenlik gösterebilir ve hem bedensel hem de ruhsal olarak dalgalanmalar yaşayabilir, geçici ve belirsiz sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Özellikle evlilik, devam eden ilişkiler ve aile ilişkilerinde yanılgılar, belirsizlikler, iletişim hatalarına açık bir günden geçiyorsunuz Ev alım satımı için kesinlikle uygun bir günde değilsiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizialanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilir, farklı yöntemlere yönelebilirsiniz. Hırsınızı işinize kaydıracaksınız.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca kariyer hayatınıza doğan Güneş'in kıymetini bilin. Önünüze çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. Bugün pek çok sunum ve toplantıya katılabilirsiniz. Hepsinden de olumlu geri dönüş alabilirsiniz. Hırsla hedeflerinize odaklanıp başarıdan başarıya koşacağınız bir gündesiniz. Sizi duygusal yüklerden uzaklaştırıp, daha realist bir bakış açısı kazandıracak felsefi konulara ilgi duyabilirsiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 39' 57" R
Ay
Yay
17° 38' 36"
Merkür
Koç
16° 07' 55"
Venüs
Koç
27° 30' 01"
Mars
Balık
27° 32' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 46"
Satürn
Balık
16° 19' 15"
Uranüs
Boğa
22° 11' 08"
Neptün
Balık
28° 49' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 51"
Lilith
Başak
23° 01' 22"
True Node
Koç
15° 28' 51"
Son Güncelleme : 27/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>