Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkinizin de önemsediği özgürlük duygusu, ilişkinizi hep canlı tutuyor. Birbirinizi zorlamadığınız ve zaman zaman birbirinizden ayrı hayatlar yaşadığınız için ilk günkü heyecanınız sürüyor.

İş yaşamı dışındaki huzurunuzu da olumsuz etkileyen bir geçimsizliğiniz var. Daha ölçülü ve uygarca bir ilişki kurma çabanızdan sonuç alamıyorsunuz. Bu ilişkiye bu şekilde bir süre katlanmak zorunda kalacaksınız.

Bugünlerde içinizde bir savurganlık arzusu var. Paraları saçmak istiyorsunuz. İyi vakit geçirmek istemenizin yanı sıra cömertliğinizi kanıtlama çabası içindesiniz adeta.

Bir konuda duyacağınız bir eleştiri canınızı sıkabilir. Bu konuda siz haklı olduğunuz için tartışmak yerine kulaklarınızı tıkamayı tercih edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aranızın açık olduğu biri, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle yaklaşmak isteyecek. Bundan yararlanıp ilişkiyi biraz da olsa düzeltmeniz mümkün olabilir. Bir rastlantı sonucu bugün yaşamınıza girecek yeni insanların çok anlam yüklemiş olduğunuz bazı eski arkadaşlıklarınızdan daha tatmin edici olduklarını göreceksiniz.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Çarşamba günümüz  kuvvetlendirici bir enerjiyle başlıyor. Saat 00:35 Mars-Pluto olumlu görünümü, sağlam bir çevre edinmek, bu çevrede sesinizi duyurmak ve mücadelenizde başarıya ulaşmak adına gücünüzün yükselişine tanık olabilirsiniz. İletişimde bulunmaktan çekinmeyiniz. Kendinizi ifade etmekten asla vazgeçmeyiniz. Fikirlerinizi uygun alanlarda diğer kişilerle paylaşmaya çalışınız. Çünkü ancak böylece farkınızı ortaya koyabilirsiniz.Saat 00:44 Ay-Jüpiter görünümü, yeni bir şeyler yapmak, uygulamak, ilgi uyandırmak yönünde sizi heveslendirir. Ancak bunun için iyi bir araştırmada bulunmanız yararlıdır. Ev içinde bir hayli hareketlilik söz konusudur. Saat 08:38-23 Nisan saat 07:25 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, eviniz, aileniz ve yuvanızı ilgilendiren konuları tekrar gözden geçirelim. Sevgi, şefkat hisleri içinde hareket etmek olumlu enerjileri kendinize çekmenizi sağlar ki, faydalıdır. Yarım bıraktığınız işlerinizi tamamlamak, evde iseniz  kısa bir yürüyüşe çıkmak,  müzik dinlemek rahatlatıcı olacaktır. Saat 16:26  Merkür-Pluto görünümü, acele etmeden sabırla öğrenmenin, insanlarla sağlam ve dürüstçe ilişkide bulunmanın, işinizde pratik çalışmanın,  kazanç elde etmek, güven içinde yaşamak adına sağlam olanı istemenin işaretçisi ve sağlayıcısı olacağını gösteriyor. Size toplumda güç kazandıracak ve güven duygunuzu yükseltecektir. Tabii ki bilgi düzeyiniz, tecrübenizi mutlaka gözden geçirmeyi de unutmayalım.Saat 21:41 Venüs-Jüpiter görünümü, çalışma hayatınız, fiziksel ve psikolojik anlamdaki sağlığınızla alakalı konularda yeni gelişmelerin işaretçisidir. Yolculuklar, haberleşmeler, insanlarla bir araya gelmeler, bu görünüm sayesinde fazlalaşır. İş başvuruları, eviniz, ailenizle ilgili konular, ofis çalışmaları, insanlara işinizi anlatmak, sunum yapmak, iki farklı işle meşgul olmak bu enerjinin etkisi altında kolaylaşır. Günün hepimiz için güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

22 Nisan 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tartışmaların gündeme geleceği ve dilinizin sivrileşeceğini düşünürseniz, kalp kırma olasılığınız yüksek olacak Kişisel başarılarınız çevreniz tarafından rağbet görecek. Yine bu gün eleştirilere hedef olabilirsiniz. Kendinizi bir çok tartışmanın ortasında bulabilir ve taraf tutmak zorunda kalabilirsiniz

22 Nisan 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış bilgilendirmek ya da yanlış yönlendirmekle suçlanmak istemiyorsanız, dürüst olmalı ve detayları ihmal etmemelisiniz. Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bağlantı kurmaya olduğu kadar, işinize de zaman ayırmalısınız. Köprüleri yakmaya değil, köprüler kurmaya niyetli olduğunuzu göstermeniz para kayıplarının önüne geçebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın en uyumlu ve güzel günlerinden birindeyiz. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sevgimizi ve düşüncelerimizi gösterebilmemiz, ifade edebilmemiz için olanak sağlarken, duygularımız coşabilir ve sevgi bazında içimiz içimize sığmayabilir ya da yaratıcılık gerektiren, estetik veya sanatla ilgili konularda yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabilir ve bu başlıklı konularda başarı sağlayabiliriz. Sadece Ay'ın boşlukta olması zaman zaman karasızlıklara, belirsizliklere veya isteksizliklere neden olabilir, ama belli belirsiz bir etki. Çok önemsemiyorum Niobe'ce.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yükselme... Kültürlü, alımlı, sportif ve zarif görüntünüz karşı cinsin ilgisini çekiyor. Kariyerinizdeki yükseliş bu sebepten olsa gerek. Hoşsunuz.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde odak noktanız ruhsal durumunuz, geçmişten bugüne getirdiğiniz ilişkiler ve size katkıları olurken, Merkür Güney Ay Düğümü kavuşumu ile eşinizi, partneriniz, dostlarınız ve aileniz için harcamalar yapabilir, finansal konularda geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde emin olmadığınız hiçbir konu hakkında partnerinizi yargılamamanız gereken bir gündesiniz.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınız önem kazanmaya başlayacaklardır. Tüm enerjinizi ve vaktinizi, bunları yerine getirmek için harcayabilirsiniz. Bazı durumlarda, inisiyatifi elinize alıp belli bir gruba liderlik etmek zorunluluğu da doğabilir.

22 Nisan 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 24' 23" R
Ay
Koç
23° 27' 05" R
Merkür
Koç
20° 31' 14"
Venüs
Boğa
08° 35' 47"
Mars
Koç
04° 28' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 05"
Satürn
Balık
17° 05' 52"
Uranüs
Boğa
22° 42' 06"
Neptün
Balık
29° 05' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 05"
Lilith
Başak
24° 01' 18"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>