Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı tavırlarınızla, birtakım sorumlulukları unutmuş görünüyorsunuz. Fazla bağımsız davranışların sürekliliği bir şeyleri eksiltebilir. Aldığınız kararları ona danışmanız konusunda daha fazla uyarı beklememelisiniz.

Çok yönlü düşünceleriniz yavaş, yavaş ilgi görüyor. Çok yakında verimli görüşmeler içine gireceksiniz. Bugün size özel olarak bir konuda danışılabilir. Konuyla ilgili donanımlı olduğunuz düşüncesi var.

Para beklediğiniz kişi, onun çevresindeki insanların engellemesiyle size sırt çevirebilir. Ama sıkıntılı dönemi bitiriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde oldukça rahatlayacaksınız.

Hayal kırıklığını da bir ihtimal olarak kenarda tutmanız gerekecek görüşmeleriniz olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir akraba ilişkinizdeki çözümsüzlük size basit ve gereksiz geliyor, ama çözmek için inisiyatifi ele geçiremiyorsunuz. Hafta sonunda tanıştığınız biri bugün bir ziyaret yapıp sizi sevindirebilir. Başladığınız işi tamamlama alışkanlığınız bugünlerde biraz sekteye uğramış gibi. Bu konularda bir zamanlama hatası yaptığınızın farkına varacaksınız.

23 Kasım 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 04:17 Ay-Venüs kavuşumuyla güne uyanacağız. Pozitif düşünmemizde, ilişkilerimizde problemleri büyütmemizde yarar var.  İşlerimizi gücümüz nispetinde yapacağız. Kendimizi zorlamayacağız. Saat 06:43 Merkür-Jüpiter görünümü,hayatında ilerlemek, maddi açıdan güçlenmek arzusuyla dolu olmanın göstergesidir. O nedenle sizi daha fazla öne çıkartacak, ilgi uyandırmanızı sağlayacak şekilde çaba sarf edersiniz. Ancak gereğinden daha fazla yükün altına girmeyin, sözler vermeyin. Saat 13:02 Ay-Uranüs olumlu görünümü, bilginizden, yeteneklerinizden şüphe duymamanız gerektiğini gösteriyor. Öne çıkmaya,alanında gelişmeye açık olursanız, geliriniz de ona göre artacaktır.  Ancak harcama alışkanlıklarınızı gözden geçirin. Bunun ayarını bilirseniz sorun yaşamazsınız. Saat 13:22 Ay-Chiron görünümü, hayatın bir seyri alem olduğunu, bu seyrin aslında kendimizi tanıma yolculuğu olduğunu hatırlatırken, biraz hüzünlendirebilir sizi. Huzurlu, keyifli bir Pazar günü geçirmenizi diliyorum. Kalben sevgilerimle,

23 Kasım 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir çok fikirden yola çıkarak, mükemmel bir sentez oluşturacaksınız. Alışkanlıklarınız konusunda, değişimlere hazır olmalısınız.Bugün, kararlı davranışlarınızın faydasını göreceksiniz. Sadece; düşüncelerinizi kabul ettirmeye çalışmadan önce, karşı tarafın da fikrini almalısınız. Çok bireysel olmayın.

23 Kasım 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bulunduğunuz grup, topluluk, sektör veya kurumlarda ön plana çıkacağınız, sorumluluklarınızın artacağı ve herkesin sizden beklenti içine girebileceği on günlük süreçtesiniz. Gözler üzerinizde olabilir. Görevlerinizin, üstünüze düşen sorumluluğun ve yeni şeyler öğrenmeniz gerektiğinin farkındasınız. Sizden daha olgun ya da tecrübeli kişilerden alacağınız destekle ait olduğunuz gruplarda lider rolüne soyunabilirsiniz. Ancak, zorluklar ve engeller çok açık olduğu için tam olarak ne yapmanız gerektiğini anlamadan yola çıkmamalısınız! Tüm burçlar için gün geneli: Kafamızda bazı konularda halen bazı şüphelerimiz veya endişelerimiz olsa bile ya da kararsızlıklar doğru adım atmayı zorlaştırsa da, gerçekçi olmayı, işaretleri veya sezgilerimizi doğru okumayı başarabilirsek çok yol kat edebileceğimiz günlerdeyiz. Bilgi edinme ve yeni şeyler öğrenme isteğimiz artıyor. Yay burcuna geçen Güneş ve Yay burcunda oluşan yeni ay, Yay burcunun ilk günlerinde doğanlar başta olmak üzere, tüm Yay burçlarına ve hepimize on günlük süreçte(aslında başladı) yenilikler veya yeni başlangıçlar yapma olanağı sağlıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

23 Kasım 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bitmesinden endişe duyacağınız yeni bir sevgiye yelken açabilirsiniz. Mutluluğunuz gözlerinizden okunacak. Onunu kıymetini silin.

23 Kasım 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

23 Kasım 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 08' 43" R
Ay
Yay
24° 02' 01"
Merkür
Koç
16° 13' 09"
Venüs
Koç
28° 06' 28"
Mars
Balık
27° 54' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 38"
Satürn
Balık
16° 21' 56"
Uranüs
Boğa
22° 12' 49"
Neptün
Balık
28° 50' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 33"
Lilith
Başak
23° 04' 39"
True Node
Koç
15° 27' 13"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>