Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birkaç zamandır aşk konusundaki değişik bakışınız sizi de şaşırtıyor. Gündelik sorunları duygusal yaşamınızdan uzak tutmayı iyi bildiğinizi düşünüyorsunuz. Ama sergilediğiniz esneklik bir ölçüde abartılı görülebiliyor.

Değerlendirebilecek koşullarda olmadığınız için, alacağınız haberleri güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz. Bugün beklenmedik sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir.

Biraz daha dikkatli harcamalar yapmanız gerekiyor. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız. Çok yorularak, güç koşullarda kazanıyor, ama kolay harcıyorsunuz.

Tanık olacağınız bir olayla canınız sıkacak. Bunu ilgili insanlara yakıştıramayacaksınız. Bu nedenle bir, iki kişiyle ilgili düşünceleriniz değişebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlere yönelik bazı kararlarınızı geçmişte biraz yanlış aldığınızı fark edeceksiniz. Bunun farkına varmak sizi bugün biraz üzebilir. Bununla ilgili düştüğünüz çıkmazdan bir arkadaşınızın desteğiyle çıkabilirsiniz. Size çok yakın birinin kafasındaki soruları netleştirmeye çalışacaksınız. Onun bir kararsızlık, ardından da karamsarlık içine düşmesini istemiyorsunuz.

20 Kasım 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 07:31 Ay-Akrep burcu seyri ile güne uyanıyoruz. İlgilendiğimiz konularda deneyim sahibi olmayı,  araştırmayı ve derinlikli bir şekilde incelerek öğrenmeyi tercih edebiliriz. Kariyer hayatımızla birebir alakalı olan veya bulunduğumuz sosyal çevrede sesimizi duyurmamızı sağlayan çalışmalara özel önem verebiliriz.  Bilgilenmek, zihinsel anlamda odaklanmak,  bir mesele üzerinde yoğunlaşmak bugün mümkündür. Ticari ve özel yasal davalarımızı takibini yapabilir, maddi kazancımızla alakalı konular üzerinde durabiliriz. Bir türlü içinden çıkamadığımız meseleler bugün kafamızı yine kurcalayabilir. Kafamızın içindeki soruların çoğunluğu geleceğimizle alakalıdır. Saat 16:30 Ay-Neptün olumlu görünümü, çalışma hayatınız, günlük yaşam, çevre değişimleri, eğitim-iş-girişim anlamındaki konular üzerinde hayallerinizi gerçekleştirmek anlamında size destektir.Saat 16:55 Venüs-Neptün görünümü, her yıl farklı zamanlarda oluşur ve özellikle yükselen ve öz burcu Balıklar için önem taşır. İş ve toplumsal hayatta kıpırdanmalar başlatır. Bir yandan yenilik arzusu yoğundur, diğer yandan sorumluluklarımız önem taşır. İdeallerini gerçekleştirmek isteyen birey, sanattan müziğe kadar tüm güzelliklere açıktır ve hoş hayaller, değişimler yaşamaktan yanadır. İyimserlik, heyecan, cömertlik bizim için pirim yapar. Fakat bu görünüm altında, dikkat edilmesi gerekenler de vardır. Sözgelimiseçimi,ilişkileri, karşılaştığımız insanlar hakkında hemen bir karar vermemek lazımdır. Fazla abartılı davranmamak, yerinde, sakin ve dikkatlice olan biteni gözlemlemek gerekir. Bir proje, bir ilişki, bir teklif, farklı yakınlıklara gözümüzü dört açarak bakmamız gerekir. Talepte bulunurken, isteklerimizi öne sürerken de, şartları iyice hesap etmekte yarar vardır. Zorlukları, güce dönüştürmemiz, güzelliklerle dolu bir gün geçirmemiz dileğimle,

20 Kasım 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Olayları abartmadan önce, içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltılabileceğinizi düşünerek, her zamanki, temkinli ve sistemli yapınızı bozmamalısınız. Gerekli kişilere ulaşmayı denemelisiniz.

20 Kasım 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini bekliyorsanız, daha gerçekçi olmalı, konuyu ilgilendiren şahısların karakterlerini unutmamalısınız. Önemli planlarınızın ve önemli evraklarınızın üzerinden geçmelisiniz. Göndereceğiniz olumlu mesajlar geçmişte birlikte hareket ettiğiniz veya çalıştığınız kişilerle tekrar bağlantı kurmanıza yardım edebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Pek çok konunun kendi uzman olduğumuz alanlara ya da yeteneklerimize uygun olarak düzenlenmesi ve çevredeki kişilere bu anlamda önderlik edilmesi gerekebilir. İnisiyatif almak işleri kolaylaştırıp, ilerlemeyi desteklemekle kalmayıp, kazançları korumak veya arttırmak için de gerekli olabilir. Ancak, ilişkilerde mutlaka ve mutlaka kibar olmak, diğerlerinin fikir ve isteklerini de göz önünde bulundurmak ve sakinliği korumak gerekecektir. Zira, tartışmaları körükleyen bir atmosfer söz konusu. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Kasım 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel gelişim konularında yararlı olabilecek tanışmalar olabilir. Moralinizi yükseltecek ve sizi canlandıracak kişilerle paylaşımlarınız artıyor. Bu sayede yeni ilgi alanları bulabilir, yeni yerler görmeyi planlayabilirsiniz. Bu konularda danışmanlık hizmeti almanızda mümkün gözüküyor. Kendinizi daha özgür ve ferah hissedeceksiniz.

20 Kasım 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Borçlardan bunalabilirsiniz. Sahip olduğunuz değerli şeyleri satarak yada yeni borçlar edinerek eski borçlarınızı kapatmaya çalışmayın.

20 Kasım 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

20 Kasım 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 00' 37" R
Ay
Yay
22° 13' 40"
Merkür
Koç
16° 11' 33"
Venüs
Koç
27° 56' 12"
Mars
Balık
27° 48' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 42"
Satürn
Balık
16° 21' 11"
Uranüs
Boğa
22° 12' 20"
Neptün
Balık
28° 49' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 04"
Lilith
Başak
23° 03' 43"
True Node
Koç
15° 27' 40"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>