Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kararınızın doğruluğu, yanlışlığı artık bir önem taşımıyor. Geçmişten arınmalısınız. Önünüze çıkan fırsatlar, sizi tedavülden kalkmış sorulardan ve yalnızlıktan kurtarabilir.

İş ilişkilerinizde hırslı girişimciliğiniz başarılara açık. Fırsatı kendiniz yaratıyor, şansınızı çağırıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde çok verimli açılımlar sizi bekliyor.

Hayata bakışınızda ürkeklik ve genişlik bir arada. Parayla ilişkinizde de aynı çelişki gözleniyor. İyi niyetli yaklaşımlarınız bugünlerde riskli para ilişkilerinde zarar verici olabilir.

Önümüzdeki günlerde sağlık konulu emek ve para harcamalarınız olabilir. Sağlığınıza daha fazla dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde çok ilginç bulacağınız tekliflere hazırlıklı olun. Belli konularda çevrenize verdiğiniz imaj, ilgi çekip sizin üzerinize olumlu hesaplar yapılmasını sağlıyor. Bugünlerde geleceğe yönelik beklentileriniz güçleniyor. Tutkuya yaklaşmış kimi arzularınız, dışardan bazı destekleri de almış girişimlerinizle hayat bulabilir.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 07:09 Ay-Kuzey düğüm kavuşumuyla güne adım atıyoruz. Bu görünümün etkisi altında, ilişkilerimiz üzerinde duracağız. Temeli sağlam olmayan beraberliklere şans tanıyıp tanımayacağımız yönünde düşüneceğiz. Gelişimden yana olacağız. Karşılıklı paylaşım veyabirliğine dayanmayanları devre dışı bırakmak isteyebiliriz. Saat 16:25 - 20 Kasım Saat 07:31 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, ilişkilerinizin yapılandırılması ve ortak ilişkide bulunduğunuz kişi veya kişilerle alakalı her türlü meselenin dikkatle gözden geçirilmesi gerekiyor. Maddi konular yine gündem maddenizin ilk sıralarında yer alabilir. Bu süre içinde özellikle ilişki anlamında her iki kişi de kendi çıkarları doğrultusunda hareket edebilir.  Kimi zaman kendi kendinize neden bu denli gerginim veya endişeliyim diye sorabilirsiniz. Dengeli olunması gereken Terazi boşluk etkisi altında,  her sorun adil bir biçimde ele alınmalı, tarafsızlık ilkesi çerçevesinde değerlendirilmelidir. Bir taraf bencil olursa diğer tarafın hoşgörülü davranması beklenemez. Bize düşen boşluk saatleri içinde her konuda artı ve eksilerini iyice tartmaktır. Gününüz arzuladığınız şekilde geçsin. İşlerinizde başarı, huzur ve mutluluklar dileğimle,

19 Kasım 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alışkanlıklarınızın size sağlayacağı olumlu etkilerini gün içinde daha rahat hissedeceksiniz. Bugün, ailenizin yaşlı bireylerinden anne , hala teyze gibi kişilerin bazı istekleri olacaktır. Onların taleplerine karşılık verme çabalarında olacaksınız. Maddesel konuların kafanızdaki aldığı şekillenmeler çok önemli.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınız veyayükünüz çok fazla sevgili Balık'lar. Önümüzdeki birkaç gün için ilişkilerinizde zorlanmalar yaşanma ihtimali olsa da genelde işle ilgili olumlu ilişkiler kurduğunuz günlerdesiniz. Uzaktaki kişilerin sorunlarıyla ilgilenilmesi gerekiyor olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Güneş Satürn kavuşumu engellenmişlik hissi ve tutukluk yaratabilir. Kendimizi baskı altında, stresli veya yorgun hissedebiliriz. Sorumluluklar artabilir ya da gelişmeler görevlerin yoğunlaşmasına neden olabilir. Şimdiye kadar yüzünü göstermemiş ani gelişmeler veya konular nedeniyle bittiği düşünülen anlaşmalar ya da henüz sonuçlandığı düşünülen konular tekrar ele alınabilir. Esnek olunması gereken günlerdeyiz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün tüm dikkatinizive para konularına vermeniz gerekiyor. Gün içinde alacak ve borçlara dair konularda yoğunluk yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızda beklenmedik bir artış olabilir. Banka hesaplarınızla ilgili bazı görüşmeler yapmanız gerekebilir. Özellikle ortak para hesaplarında değişim vurgusu artıyor.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz ve şansınız yardımıyla bir zorluğun üstesinden geleceksiniz. Kötü anlarınızda yanınızda bulunan insanları da asla unutmayın.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

19 Kasım 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 24' 03"
Ay
Kova
23° 29' 04"
Merkür
Koç
17° 48' 33"
Venüs
Boğa
03° 30' 25"
Mars
Koç
01° 17' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 57"
Satürn
Balık
16° 45' 10"
Uranüs
Boğa
22° 27' 49"
Neptün
Balık
28° 58' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 23"
Lilith
Başak
23° 33' 49"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>