Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birçok yaşanacak şeyin sevgiliniz tarafından saptanması sizi sıkıyor olsa da bunun sevimli yanlarını da görmelisiniz. Güzellik olarak algılamayı başaracağınız şeyler anlam değiştirmekte gecikmeyecek.

Düzenli ve toplayıcısınız. Gerginlik nedeni olarak görülen birçok şey karşısındaki serinkanlılığınız, özelliklerinizin tamamlayıcısı. Kendinizi çok yönlü geliştirme çabalarınız ilgiyle izleniyor.

Küçük birikimlerinize karşı sürekli kışkırtılıyorsunuz. Birtakım tedbirlerle koşullarınızın göründüğü kadar olumsuz olmadığını göreceksiniz. Önümüzdeki günler içinde yeni sevinçler olabilir.

Göz yumacağınız bazı küçük hatalar, ilgili kişiye kazandırmaya çalıştığınız yaşamsal deneyimleri zenginleştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Araştırmacı özellikleriniz bugünlerdegörebilir. Kendinize uzak gördüğünüz kazanımlar çok yakınınızda. Akraba ilişkilerinde geçim, geçimsizlik konularında geçici üzüntüler söz konusu. Fedakar dayanışmalarınız, çevrenizde beğeni kazanıyor. Bazı yaşanan olayların kolay, kolay unutulamayışı, birçok olayın da yaşandığı yerde unutulup gidişi hüzün nedeniniz olmamalı.

18 Kasım 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Akrep burcunda son kez saat 10:50 itibariyle gerçekleşecek Güneş ve Satürn kavuşumu,  hem çalışma hayatınız hem hedefleriniz hem de ilişki anlamındaki  sorumlulukların artışıdır. Ancak bu sorumluluklar sizi büyüten,  geliştiren önünüzdeki yolu görmenizi sağlayan basamak taşlarının atlamasına benzer.  Hesabınızı iyi bilirseniz kazandırıcı olur. Panik olursanız fırsatları kaçırmanıza neden olur. Bu kavuşum, hayatın anlamını keşfedebilmeniz için önce kendi derinliklerinize bakmanızı, gücünüzü asla küçümsememenizi söylüyor. Eğer kafanızda soru işaretleri varsa, bunları cevap bulamam diye düşünmeyiniz. Çünkü önünüzdeki yol sizi bu cevapları bulabilmenizde yardımcı olacaktır. İnancınız hem hayata karşı hem de kendinize doğru güçlü olmalı. Belki bu yolda, yeni birçok öğretiden, eğitimden, tecrübeden, testten geçeceksiniz. Ancak her geçişte, bir ışık yanacak, sonra diğeri. Bütün bu ışıkları siz yakacaksınız. Ancak şunu unutmayınız. Hayata kuşkuyla yaklaşmayınız. Beni bulur mu, burayı aşar mıyım, şuna kavuşur muyum diye düşünmek yerine, çabalayın, mücadele edin ve elde edin. Eğitin, öğretin, geliştirin ve engelleri güce dönüştürün. Saat 11:51 Mars-Kuzey Düğüm görünümü, ilerisi adına sağlam proje ve planlamalarda bulunmak, sorumlulukla davranmak, hedefe yönelmek gerektiğini işaret ediyor. Siz şu aralar parasal konularda bencil davranmamalısınız. Harcamalara dikkat ediniz. Eğer borçlarınız varsa, bunları mutlaka kapatınız. Saat 20:39 Ay-Pluto zorlu görünümü, başkalarıyla olan her türlü ilişkiniz, maddi meseleler, cinsel yaşamınız sizin için mutlaka dengeye kavuşturulması gerektiğini hatırlatır. Saat 23:03 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, bir yanıyla ortaklaşa paylaşımlara açık olmayı, diğer yanıyla bireysel anlamda kazandırıcı olana yönelmek arzumuzu işaret ediyor. Evet, ortaklıklar belki  faydalı ama biz de artık kimsenin boyunduruğu altında olmaktan yana değiliz. Özel ilişkilerde ise, her iki taraf aralarındaki sınırları gözden geçirmelidir. Günün ışıkları yüreğinizi aydınlatsın. Bol şans dileklerimle,

18 Kasım 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı baskı altında tutabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olayların kontrolünü kaybettiğinizi, yönünüzü bulmakta da güçlük çektiğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Bugün yaşanacaklar, bu konularda size bazı işaretler verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Kasım 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finans konularında ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sakin ve soğukkanlı hareket etmeniz gerekiyor. Yatırımlarınızla ilgili eski yöntemlerinizi geride bırakmanız ve yenilenmeniz gereği doğabilir. Yeni kararlar alabilir ve yeni planlar yapabilirsiniz. Ancak kararlarınızı hayata geçirmek için acele etmemelisiniz.

18 Kasım 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜN içerisinde farklı ruh hallerine bürünebilirsiniz. Bazen mutlu, keyifli bazen mutsuz ve şanssız olmak gibi ikilemler yaşayabilirsiniz.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

17 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 13' 08"
Ay
Kova
20° 50' 23"
Merkür
Koç
17° 42' 46"
Venüs
Boğa
03° 16' 34"
Mars
Koç
01° 08' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 20"
Satürn
Balık
16° 44' 12"
Uranüs
Boğa
22° 27' 11"
Neptün
Balık
28° 57' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 46"
Lilith
Başak
23° 32' 34"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>