Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı, öncelikle kendiniz için yaşamayı denemeli, bunu bencillik gibi görmemelisiniz. İlişkide özveriyi biraz abartarak kullanıma sokuyorsunuz. Bu tarz, heyecanı yeterince yaşayamamanıza neden olabiliyor.

Kafanızdaki birtakım soruları açığa çıkarmanız yararlı olacaktır. Sürekli görüştüğünüz arkadaşınız, sizikonusunda daha kararlı görmek istiyor. Hedeflerinizin ön hazırlığında daha niyetli görünmeniz beklenebilir.

Yakın bir zamanda sevineceğiniz bir para haberiniz olabilir. Biraz daha idareli olmayı, kenara bir şeyler koymayı becerebilmelisiniz. Yapay bazı sorumluluklarınız sizi zorluyor.

Bazı dostluklarınıza eleştirel gözle yeniden bakmanız, bu ilişkilere yarar getirebilir. Arkadaş ilişkilerinizdeki bağlılık, bazı zaafları gözden kaçırmanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne çok iyi başlayacaksınız. Epeydir kendinize zaman ayıramıyordunuz, bugün yapmak istediğiniz pek çok şeyi gerçekleştirebilmeniz için gerekli zemini bulabilirsiniz. Akşama doğru telefonlaşacağınız biriyle buluşmanız olacak. Sizinle paylaşmak istediği bazı sorunları var. Siz de ona destek olmayı istiyorsunuz, aranızda derin bir sohbet geçebilir.

21 Kasım 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Cuma günümüz Ay-Akrep burcu seyriyle başlıyor ve saat 05:33  Ay-Pluto görünümü sizleri olumlu yönde destekliyor. Hangi konuda olursa olsun  verdiğiniz mücadelenin özünde kendinize sahip çıkma arzusu yatmakta. Hani çoğu zaman başkalarının beklentilerini karşılarız, ama kendi beklentilerimizi askıya alırız. İşte bugünkü enerjiniz gönlünüzde olanı gerçekleştirmeniz için size kuvvet aşılıyor.  Bekleme diyor, hadi ne yapmak istiyorsan sadece kendin için yap ve güvenle ilerle! Bu sese kulak vermek tabii ki önemli.  Ben oldukça derin bir değişim ve dönüşümünden söz ediyorum. Yani isterseniz bugün kendiniz adına düşündüğünüz bir şeyi  gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Saat 16:01 Merkür-Mars görünümü, ailemiz, evimiz, partnerimiz veyahayatımızla ilgili konulardaki işlerimizi başarılı bir şekilde halletmemizde yardımcıdır. Hem sıkıntılarımızdan kurtulmak hem farklı işlerle uğraşarak güvence elde etmek yönünde de faydalı bir enerjidir. Sağlamlaştırmak, derinlemesine düşünmek, hale yola koymak istediğimiz meselelerde insanları ikna edebilmemiz kolaydır. Canımızı sıkan mevzularda pes etmek yerine, bilakis kendimize inanarak, güven duyarak, halledeceğimizden emin olursak, her türlü güçlüğü fiziksel ve zihinsel anlamda aşabilecek kuvvetimiz vardır. Saat 20:02 Ay-Mars olumlu görünümü ve saat 20:19 Ay-Merkür kavuşumu, gün boyunca yorulan bedenimizin, üstümüzdeki stresin atılması yönünde önemlidir. Kararlarınızı gözden geçirirsiniz. Hem duygularınız güçlüdür hem de hedefinize  ulaşmanız için sabır gerektiğini bilirsiniz. Başarılı, verimli ve güven dolu  bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Kasım 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Olayları abartmadan önce, içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltılabileceğinizi düşünerek, her zamanki, temkinli ve sistemli yapınızı bozmamalısınız. Gerekli kişilere ulaşmayı denemelisiniz.

20 Kasım 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerçekten arzu ettiğiniz şeylerin olma olasılığı konusunu tekrar gözden geçirmelisiniz. Çünkü büyük düşünmek her ne kadar olumlu bir eğilim olsa da, doğru hesaplamalar yapmak bir o kadar zor olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Riskli hareketlerden, dengesiz hareketleri, temelsiz beklentileri olan veya öfkeli kişilerden uzak durmakta fayda var. Tabii bizim de sakinliğimizi korumamız gerekiyor. Her ne kadar iyi niyetli olursak olalım bugünlerde, yorum, eleştiri, tavsiye veya önerilerimiz karşı tarafa itici görünebilir veya kendilerini tehdit altında hissetmelerine neden olabilir. Kafası karışık ya da çıkmazdaki kişilere yardımcı olacağı kesin olan durumlarda dahi fazla dürüst olmak karşı taraf tarafından farklı anlaşılabilir. Sakinliği korumak istiyorsak düşüncelerimizi kendimize saklamamız, inatçı veya baskıcı olmamamız gereken bir gündeyiz. Ev, yuva, yaşanılan yer ya da aileyle ilgili konular da ilgi bekliyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Kasım 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Araştırma ve incelemeye dayalı tüm işlerinizin üstesinden rahatça gelebileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle akademik uğraşlarınız başarı getirebilir. Bakış açınızı zenginleştirecek yeni alanlara adım atabilirsiniz. Kişisel gelişiminiz açısından faydası olacak bazı kişilerle bir araya gelebilir, keyifli sohbetler yapabilirsiniz.

21 Kasım 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlaç kullanmanızı gerektiren mide problemleriniz olabilir. Önemsememek size hiç bir şey kazandırmaz. Her şeyi kafanıza takmamalısınız.

21 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

20 Kasım 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 11' 57" R
Ay
Yay
24° 45' 25"
Merkür
Koç
16° 13' 48"
Venüs
Koç
28° 10' 35"
Mars
Balık
27° 57' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 25"
Satürn
Balık
16° 22' 15"
Uranüs
Boğa
22° 12' 60"
Neptün
Balık
28° 50' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 44"
Lilith
Başak
23° 05' 01"
True Node
Koç
15° 27' 02"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>