Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Unutulmaz bir akşam daha geçirme isteğinizi, takıntıya dönüştürmemelisiniz. Bazı ilişkilerde zor unutacağınız saatler geçirmiş olmanız, mutlaka tekrar aranacağınız anlamına gelmeyebilir.

İş yaşantınızdaki sorunlu birtakım ilişkileri sabrınızla yavaş, yavaş istediğiniz şekle sokuyorsunuz. Çok daha huzurlu bir ortamda çalışmanızı sağlayacak belirtiler görünüyor.

Hızla sıkışık bir döneme giriyorsunuz. Bunun farkındasınız. Bu sıkışıklığın çözümü için fazla olanaklı olmadığınızı düşünmeniz biraz yanılgı gibi. Gelirinizle ilgili bazı görüşmeleriniz olabilir.

Size yönelmiş her eleştirinin altında bit yeniği aramaktan vazgeçin. Zaman, zaman dağınık ve duygusal biri olduğunuzu kabullenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı hazırlıklar içindesiniz. Bunun oluşturduğu heyecanı gerginliğe dönüştüren endişeler barındırıyorsunuz. Bu hazırlıkların arkasındaki değişime göstermeniz gereken uyumla ilgili kaygılarınız var. Bugün kaygınızı azaltacak hareketlenmeler söz konusu. Heyecanla beklediğiniz haber çok yakında. Bu haber, birçok konudaki yenilenme niyetlerinizi büyük oranda karşılayabilir.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:31 Ay-Jüpiter görünümü,veya özel anlamda başkalarıyla aramızda ne gibi bir bağımız var, bunlar üzerinde duracağız. Yararlı olanı istiyoruz. Verimli ve işler olanı tercih edeceğiz. Neden ince eleyip sık dokuyoruz? Çünkü artık aklımız başımızda. Bir şeyin faydası ve zararını ölçüp tartabilecek deneyimimiz var. Saat 01:20 Ay-Satürn kavuşumu, ciddiyet verir. Bizden yaşça büyük kişilerin daha anlayışlı davranmasını bekleriz. Saat 18:37-24 Mayıs saat 08:34 arasında Ay-boşluk etkisi devam edecek. Bu süre içinde, hiç kimsenin doğru, güvenilir, iyi niyetli davranmayacağını düşünürüz. İş ve parasal meseleler sizi hırslandırabilir. Sorumluluk almak, birilerine yardımcı olmak, kendinizden bir şeyler vermek istemezsiniz. Hayatın size dayattığı kurallara bunca yıldır uyduğunuz halde, yaşadıklarınızı hak etmediğinizi dile getirebilirsiniz. Saat 22:22 Ay-Chiron görünümü, Hayatın bir seyri alem ve  aslında kendimizi tanıma yolculuğu olduğunu hatırlatırken, biraz hüzünlendirebilir sizi. Yeni haftamız olumlu yönde gerçekleşen işlerimizin işaretçisi olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha iyi pozisyonlar için, kendi koşullarınızı oluşturacaksınız. İstekleriniz ve hayalleriniz arasında istediğiniz köprüleri kurmakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde karşılaşacağınız olaylara karşı takınacağınız tavırları iyi belirlemelisiniz. Sizi aşan konularda çekimser davranarak, biraz daha beklemeyi tercih etmelisiniz.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizi,hayatınızı veya imajınızı ilgilendiren konular ön plana çıkıyor. Bu alanlarda netice alabilirsiniz, göz önünde olabilirsiniz veya gözler üzerinizde olabilir. Hızla harekete geçme konusunda endişeleriniz olabilir. Haksiz da değilsiniz. Zira, Mars Haziran sonuna kadar geri harekette yeni başlangıçları ertelemek daha doğru olacaktır. Özel yaşamınızda da bazı konular açığa kavuşabilir veya bazı kişilerin gerçek yüzünü görebilirsiniz. Hafta ortası civarında, insanların çeşitli ihtiyaç ve talepleriyle yine size gelmesi, sabrınızı oldukça zorlayabilir. Ancak, olumlu yaklaşmak veya uzaklaşmak sizin elinizde olacak. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda da zorluklar söz konusu olabilir.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki gelişmeler sizi yorabilir. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Otorite figürlerinin sizi zorladığını hissedebilirsiniz. Duygusal olarak yıpranacağınız olaylar olabilir. Kendinizi iki konu arasında sıkışmış hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki duygusal değişiklikler sizi ani kararlar almaya itebilir.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru insanlara hak ettiği değeri vermeyip, hak etmeyen insanlara verdiğiniz değerden dolayı kendinize kızacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışın.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rahat ve özgür tavırlarınız insanların sizi daha kolay benimsemesine yol açı- yor. Şansınızı değerlendirmekten ve ön planda olmaktan korkmayın. Maddi olarak güzel gelişmeler yaşayacaksınız.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel ilişkinize ait sorun ve kısıtlamalara destek olma konusunda güçlü enerjilere sahipsiniz.İş ortağınızın özellikle eğitsel yetersizliklerini de bertaraf edebilecek fırsatlar elinize geçmiş olabilir. Sorumluluklar sizin omzunuza biniyor olsa bile şikayet etmemeli ve düşünmeden yardım elinizi uzatmalısınız. Akşam saatleri düşük enerjilere sahip olabilirsiniz.Genel olarak ise; Ay bugün 17:30'da Yay burcunda boşluğa girecek. Gökyüzü ayın bu son haftasında bizi daha yoğun, elektrikli ve yüklü enerjilere çekiyor. Satürn ve Jüpiter arasında yer alan mücadeleci kare açısı ile kendi şansınızı kendiniz yaratmak ve önünüze çıkan fırsatların yetersiz olduğunu düşünerek daha çok çalışmak zorunda hissedebilirsiniz. Yaptığınız seçimlerde bağımsız karar almak konusunda zorlanabilirsiniz. Bir takım girişimler yapmak,hayatınızı ve gelecek hedeflerinizi, eğitim veya yatırım imkanlarını araştırmak, kendinizi geliştirmek için kararlar alabilirsiniz.Bugün özellikle eğitime başlamak, yurt dışı işlerinizi halletmek, yabancı dil eğitimlerine başlamak, vize veya pasaport işlerinizi halletmek için harikadır. Önemli görüşme ve toplantılarınızı akşam saat 17:00’a kadar halledin, bitirin. Sonrasına tüm işler havada kalacak. Bu yüzden boş işlere odaklanmanızı tavsiye ederim.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın.

23 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 25' 60" R
Ay
Koç
23° 51' 35" R
Merkür
Koç
20° 32' 32"
Venüs
Boğa
08° 37' 50"
Mars
Koç
04° 29' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 29"
Satürn
Balık
17° 06' 01"
Uranüs
Boğa
22° 42' 12"
Neptün
Balık
29° 05' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 11"
Lilith
Başak
24° 01' 29"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>