Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kalıcı bir ilişki için henüz erken olduğu yolundaki sınırlamanız, aşktaki şansınızı da sınırlıyor. Gönlünüz şu günlerde ciddi, kalıcı ilişkilere hazırlıksız bir görüntü içinde değil.

Bir yetkilinizle iletişim sorununuz var. Sorunun ortadan kalkması, daha çok ona bağlı görünüyor. Görüşme trafiğiniz çok yoğun. Bunların bazıları kariyeriniz açısından çok özel anlamlar taşıyabilir.

Tasarruf, yatırım ya da parayı herhangi bir biçimde değerlendirme anlamında pek olumlu bir imaj sahibi gibi görünmüyorsunuz. İyi haberler alabilirsiniz. Ama sizin parayla ilişkiniz, yakınlarınıza haklı korkular yaşatabiliyor.

Tepkimeciliğinizdeki tarzınız, bazı doğal davranışları yapaylarla karıştırmanıza yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizde çözülmeyi bekleyen birtakım sorunlara uzak duruşunuz, size itibar kaybettirebilir. Bazı yaklaşımları ödün vermek gibi ele alıyor, büyük yanılgılara giriyorsunuz. Kafanızı meşgul edip bugünlerde basiretinizi bağlayan bir oluşum, sürpriz sapmalar gösterebilir. Bu konuda sürprizlere hazırlıklı olmanız, bu oluşumu belirlemenizi kolaylaştıracak.

23 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 02:03 Merkür-Mars kavuşum etkisi altında Perşembe gününü karşılıyoruz. Bu enerji,  sizi destekleyici ve güçlendiricidir. Hem maddi girişimleriniz hem manevi anlamda kendinizi iyi hissetmenizi sağlayıcıdır. Sevdiklerinize, amacınıza, hayata daha kuvvetle sarılabilirsiniz. Huzur ve güvenliğinizi risk altına alacak kararlardan kaçınırsınız. Azimli ve dikkatli bir şekilde işinize gücünüze odaklanırsınız. Saat 07:25 Ay-Yengeç seyir etkinliğinde, nelere sahipsek onları bugün koruma altına almak, hani deyim yerindeyse kem gözlerden saklamak niyetindeyiz.  Hassasız çünkü değer verdiğimiz hiçbir şeyi kaybetmek istemiyoruz. Aşk bizim kılavuzumuz gibi. Gerçek bir aşkın, hayatın fırtınaları karşısında kolayca durabilmemizi sağlayacağını biliyoruz. Saat 12:48 Ay-Güneş görünüm etkisi altında,  en çok önem verdiğiniz olgu, kendinize duyduğunuz güven olmalıdır. Şöyle bir etrafınıza bakınız. Sizin  kadar mücadele vermiş, kaç insan tanıyorsunuz. O zaman lütfen olumlu düşününüz. Çünkü bu kadar çetin yollardan geçmiş biri, artık yaş tahtaya ayak basmamalıdır. Ne dersiniz? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız ve Regaip Kandilimiz kutlu olsun. Kalben sevgilerimle,

23 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal yaşantınızda hareketlenme ve canlılık söz konusu. Arkadaşlarınızla birlikte bir çok toplantılara çağırılırken, siz partnerinizle vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün, onunla aranızda farklı bir nüans tutturacaksınız. Eski dostlarınızın sizi araması sonucunda beklediğiniz fırsatları da yakalayacaksınız. Enerjinizi olumlu kullanacaksınız.

23 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış bilgilendirmek ya da yanlış yönlendirmekle suçlanmak istemiyorsanız, dürüst olmalı ve detayları ihmal etmemelisiniz. Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bağlantı kurmaya olduğu kadar, işinize de zaman ayırmalısınız. Köprüleri yakmaya değil, köprüler kurmaya niyetli olduğunuzu göstermeniz para kayıplarının önüne geçebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın en uyumlu ve güzel günlerinden birindeyiz. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sevgimizi ve düşüncelerimizi gösterebilmemiz, ifade edebilmemiz için olanak sağlarken, duygularımız coşabilir ve sevgi bazında içimiz içimize sığmayabilir ya da yaratıcılık gerektiren, estetik veya sanatla ilgili konularda yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabilir ve bu başlıklı konularda başarı sağlayabiliriz. Sadece Ay'ın boşlukta olması zaman zaman karasızlıklara, belirsizliklere veya isteksizliklere neden olabilir, ama belli belirsiz bir etki. Çok önemsemiyorum Niobe'ce.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

23 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Sihirbaz... Olacak işlerinizi aksatmanız size zarar verir. Bugün biraz tembellik yapıyor gibisiniz. Sevdiklerinizi üzmeye hakkınız yok, toparlanarakbaşı yapmalısınız.

23 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kadın figürler ve annenizle ilişkileriniz ile, içsel dengenizi oturtma konularında daha fazla çabaya ihtiyaç duyarken, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için finansal konularda risk almamalı, mümkün olduğunca pozitif insanlarla, size iyi hissettiren ortamlarda yer almalısınız.

23 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dahil olduğunuz herhangi bir ortamda, belli bir amaç için biraraya gelmiş kişilerin başına geçmeniz gerekebilir. Dış çevredeki şartlara göre inisiyatifi geçici bir süreliğine de olsa elinize alıp aktif bir rol üstlenmeniz de bir diğer ihtimaldir.

23 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 58' 19" R
Ay
Boğa
02° 01' 39" R
Merkür
Koç
20° 59' 17"
Venüs
Boğa
09° 18' 56"
Mars
Koç
04° 55' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 19"
Satürn
Balık
17° 08' 42"
Uranüs
Boğa
22° 44' 08"
Neptün
Balık
29° 06' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 60"
Lilith
Başak
24° 05' 11"
True Node
Koç
15° 23' 53"
Son Güncelleme : 07/05/2024 04:01

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>