Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde kurgular ve saplantılar içinde sorunlar ürettiğinizin düşünülmesi, sizi olumsuz anlamda etkileyebiliyor. Yine de bu konuda, bugünlerde arkadaş uyarılarına kapalı görünüyorsunuz.

İsteklerinizi göz dolduran becerilerinizle kolay elde edebiliyorsunuz. İş hayatında işle sınırlı ilişkiler içinde olmayı tercih ediyorsunuz. Çapınızı doğru değerlendirmeniz, daha cesaretli olmanızı sağlıyor.

Kendinizi garantide görme ihtiyacınız, bazı çalışma arkadaşlarınızın gözüne bu koşullarda biraz abartılı bir beklenti gibi geliyor. Kazancınızı çoğaltma arayışlarınızilişkilerinizi tehlikeye sokabilir.

Duygusal dünyanızdaki karmaşıklık, sakıncalı ilgilere yöneltebiliyor sizi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerdeki enerjinizi her konuda iyimserliğinize sunacaksınız. İdeallerinizi gerçekleştirme anlamında, destek bulabileceğiniz bir dönem. Sancılı beklentilerinize son verecek gelişmeler söz konusu. Dostluk ilişkilerinizde, önyargılarla belli oranda aşınmış beraberliklere yapıcı niyetlerle yaklaşma niyetinizden istediğiniz sonuçları alamayacaksınız.

23 Temmuz 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 05:17 Ay-Satürn görünümü, bazı  kişilerin üzerimizdeki baskısı bizi yorabilir. Aynı dilden konuşmadığımızı fark edebiliriz. Ancak bu düzenin içinde yer aldığımız için mecburen katlanmaya çalışıyoruz. Saat 07:54 Ay-Neptün kavuşumunda ruhumuz huzur buluyor. Hayata ve sevdiklerimize karşı güzel duygular besliyoruz. Maneviyatımız yükseliyor. Sorunlarımızı unutmak, dinlenmek, sevdiklerimizle kucaklaşmak, mutlu olmak gayet kolaylaşıyor. Güzel bir söz, bir davranış, ılımlı bir yaklaşımın kıymeti öylesine büyük ki. Hemen karşılığını verebiliriz. Saat 13:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişki meselelerinde bugünün değil, yarınların önemini vurguluyor. Duygularımız kadar aklımız da önemli. Saat 15:09 Ay-Pluto görünümü her türlü zorluğa rağmen yılmayıp ayakta durabilmeniz yönünde yardımcıdır. İleriye yönelik bir şekilde hem hedeflerinizi gözden geçirmenizde hem de ılımlı bir şekilde olanı biteni değerlendirmenizde, gücünüzü kaybetmeden neler yapmanız gerektiğini saptamanızda bu enerji size yardımcıdır. Saat 23:25 Ay-Jüpiter karşıtlığı, ilişki konularında bir yanıyla iyimserliği, diğer yanıyla seçiciliği işaret ediyor. Baskıyla değil, gönül birliğiyle, sevgi, şefkat ve bilinçli şekilde beraberliğinizi sürdürmekten yanasınız. Keyiflendiren, mutlu eden bir Cumartesi günü geçirmeniz temennimle,

23 Temmuz 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sorumluluk duygusu içinde hareket ediyor ve değer yargılarınızı gözden geçirmek istiyorsunuz.. Zor olanı seçmek sizin tarzınız ve sabırlı yönlerinizi ortaya çıkarmalısınız. Atılımlarınız ve hedefleriniz konusunda isabetli davranışlar içindesiniz. Düşündüğünüz olumsuz düşünceler yüzünden kafanız karışabilir..

23 Temmuz 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kararlar alırken sezgilerinize olduğu kadar, gerçeklere bağlı kalmanızda fayda var. Bazı olaylar kafanıza yatmıyorsa veya mantıklı görünmüyorsa daha fazla soru sormanız gerekiyor olabilir. Enerjinizi ve yaratıcılığınızı daha iyi kullanabileceğiniz yollar bulmanız gerekiyor. Sosyal aktiviteler veya içinde bulunduğunuz toplulukları ilgilendiren olaylar ilginç teklifleri beraberinde getirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken, her zamankinden daha hayalci ve dağınık olabilirsiniz. Yaratıcı konulara zaman ayırmaya bakın.

23 Temmuz 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla sevgi dolu yanınız size zarar verebilir. Etrafınızda sizinle olmak isteyenlerin sayısı dikkat çekici. Seçici davranmanız size oldukça fayda sağlayacaktır.

23 Temmuz 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

23 Temmuz 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel isteklerinize odaklanabilirsiniz. Duygularınızda kararsızlıklar görülebilir. Anlık karar verebilir, bu kararın ilişkilerinize uymadığını fark edebilirsiniz.

23 Temmuz 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Rüyalarınız daha anlamlı ve sembolik olabilir. Ruhani bir yapıya geçebilir ve mistik konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Sakarlık ve dalgınlık durumunuzda artış gözlenebilir.Sanatçıysanız eserleriniz ortaya çıkabilecek kıvama erişebilir. Yardımlaşma, merhamet, şefkat ve dayanışma ruhuna sahip işler ortaya koyabilirsiniz. Cinsel potansiyeliniz yükselebilir. Alkole karşı hassasiyetiniz artabilir. Dolayısıyla alkollü içeceklere karşı temkinli yaklaşmalısınız. Ay sizin burcunuzda ilerlerken sanatsal ve sezgisel yanınız yükselecektir.

23 Temmuz 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

23 Temmuz 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 21" R
Ay
Başak
18° 59' 42"
Merkür
Boğa
02° 17' 19"
Venüs
Boğa
22° 11' 12"
Mars
Koç
12° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 55' 08"
Uranüs
Boğa
23° 20' 33"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 58"
Lilith
Başak
25° 14' 46"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>