Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal dünyanızda nedensiz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. Ortaya çıkartamadığınız cinsel dürtülerinizin sizi fazlasıyla yönlendirebileceği bugün, ikili ilişkilerinizin seyri hakkında dikkatli karar vermelisiniz.

Kendi bilgi ve becerinize güveniyorsunuz. Konuve kariyer olunca hırslı ve iddialısınız. Çalışma saatleri dışında da işinizle ilgili çalışmaları zevkle sürdürüyorsunuz. Hem işinizde ilerlemek hem de eğitimizde aşama yapmak istiyorsunuz. Bu nedenle özel hayatınıza yeteri kadar zaman ayıramıyorsunuz ve duyduğunuz gerginlik işinize de yansıyor

Alacaklarınızı bir türlü tahsil edemiyorsunuz. Bugün alacaklarınızın tahsili konusunda size borçlu olan kimselerle görüşmeler yapacaksınız. Fakat olumlu bir netice alamayacaksınız.

Aşk ilişkilerinize ailenizi ve özellikle onların olumsuz fikirlerini sokmayın. Sevgililer genelde aileleri kendilerine rakip görürler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ruhsal açıdan sizi destekliyor. Kendinize ve sevdiklerinize biraz daha objektif bir gözle yaklaşmaya çalışmalısınız. Yapmak istediğiniz yenilikler için enerjiniz ve motivasyonlarınız oldukça yüksek. Ay ın rahat bir açı yapacağı bugün etrafınızla oldukça barışık olabilir, yabancı ortamlarda kendinizi rahat hissedebilirsiniz. Çıkmak istediğiniz seyahatler konusunda yüksek motivasyonlara sahip olabileceğiniz görülüyor.

22 Eylül 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 06:05 itibariyle Ay-Mars zorlu  görünümüyle yeni haftamız başlıyor. Bu enerji, ikili ilişkilerdeki pürüzlerin düzeltilmesi anlamında her iki tarafın da samimi ve açık kalplilikle hareket etmesi gerektiğinin göstergesidir. Bu olduğu takdirde hiçbir sorun çıkmayacaktır. Bazı Balıklar için bu enerjinin anlamı sözleşme yenilenmeleri ve otoritelerle yapılacak görüşmelerde karşı tarafın üzerinizdeki hakimiyetinin veya partnerin haksız tavırlarının  sizi gerginleştirmesi anlamına gelebilir. Kimileriniz için hemhem ilişki anlamındaki hareketliliğin işaretidir. Saat 06:07 itibariyle Ay-Neptün karşıtlığı meydana geliyor. İlişkinizi gözlem altına almanızı  ve eğer bir problem varsa bunları mutlaka çözüme kavuşturma arzumuzun işaretçisi oluyor. Bir yandan eleştiririz, diğer taraftan vazgeçemediğimizi düşünürüz. Genel olarak hayata tutunmaya, gayretle bir şeylerin üstesinden gelmeye  ve de huzura kavuşmayı da dileriz. Saat 06:39 Mars-Neptün zorlayıcı görünümü, duygularımız bir hayli yoğun. İş hayatımız olsun aşk veya ilişki meselelerinde sağlıklı düşünmekte zorlanıyoruz. Sanki birileri el birliği etmiş, gelip bizi buluyor. Bir bakıyoruz mutluyuz, hatta fazlasıyla coşkuluyuz. Birkaç gün geçmeden düşüşteyiz. Ne geçmiş ne gelecek. Artık şu an bizi ilgilendiriyor. İçimizden neler gelip geçiyor. Garip dünya diyoruz, çok garip ve tuhaf. Dostlarım böyle düşünenlerden birisi de siz iseniz, emin olunuz ki, bugün  birçoğumuz böyle düşünüyoruz. Güvenmekte, inanmakta zorlanıyoruz. Emin olduğumuz insanların bile garip hareketleriyle karşılaşıyoruz. Ancak bu görünüm bugün için etkili olacak ve sona erecek. Onun için hayatın tüm geneline yaymayalım. Sadece bugün dikkatli olalım. Saat 17:03 Ay-Pluto görünümü, ortaklaşa paylaşım ve  el ele vererek hayatı sürdürmenin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha vurguluyor.  Duygularımızı güçlü bir biçimde dışa yansıtmanızda destek veriyor.   Yeni haftanın sizlere bol şans, huzur ve mutluluklar getirmesi dileğimle,

22 Eylül 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, ailenizle ilgili özel toplantılara katılabilirsiniz. Uzun süredir bir arada olmayı planlamanıza rağmen, aradakiengellerinizin sorun yaratması yüzünden uzak kaldığınız yakınlarınız var. Bazı değerlerin ön plana çıkmasıyla, farklı duyguların sizi sardığını göreceksiniz. Kendinizi sorgulamayı bırakın ve duygularınıza teslim olun.

22 Eylül 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi belli bir pozisyon için iknaya zorluyorsanız, biraz ara verin derim Niobe'ce. Zira kendinizi doğal olmayan durumlar için zorlamanız çok sağlıklı olmayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu, bazı girişimlerinizin, sağlığınızla ilgili konuların, ilişkilerinizin veya sizin ön plana aldığınız başlıklar her ne ise onların olumsuz taraflarına odaklanarak zaman kaybedebilirsiniz. Aslında her konunun olumlu tarafını görmek veya size her anlamda iyi hissettiren konulara odaklanmak enerjinizi yükseltmekle kalmayıp sizi motivede edebilir.

21 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklar ve rakiplere dair konularda hareketlilik gözüküyor. Öfke ve duygu kontrolü sağlamanız gereken durumlar içine girebilirsiniz. Dengeleri gözettiğiniz sürece kazançlı çıkacaksınız. Anlaşmalar ve mahkemelerle ilgili işlerinizde tavrınız çok belirleyici olacak. Karşıtlıkları büyütmemeye ve anlayış göstermeye çalışın.

22 Eylül 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinize son derece sadık ve Verimli olmaya çalışıyorsunuz. Bugün siziarkadaşlarınız öylesine kırıp üzmüş ki eliniz kolunuz kalkmıyor adeta.

22 Eylül 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

22 Eylül 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 14' 37" R
Ay
Yengeç
04° 20' 45" R
Merkür
Koç
25° 07' 16"
Venüs
Boğa
14° 45' 10"
Mars
Koç
08° 18' 19"
Jüpiter
Boğa
26° 34' 43"
Satürn
Balık
17° 29' 20"
Uranüs
Boğa
22° 59' 30"
Neptün
Balık
29° 13' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
21° 16' 14"
Lilith
Başak
24° 34' 34"
True Node
Koç
15° 04' 24"
Son Güncelleme : 11/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>