Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka zamanım yok, dememelisiniz, bu zamanı yaratabilirsiniz. Çevrenizde yaşanan bazı yorucu aşk ilişkileri cesaretinizi kırıyor. Birinin, gittikçe cazibe odağı olduğunuzu göremiyorsunuz.

Otoriter kişiliğiniz size kolaylıklar sağlıyor. Bilgisine güven duymadığınız birinin, güvensizliğinizi gittikçe arttırması, onunla kurmayı düşündüğünüz bazı bağlantıları askıya almanıza neden olacak.

Yatırım konularında kendinizi yeterli görmeyip ilginç öneri sahibi birkaç kişiyle görüşmeler yapabilirsiniz. Küçük de olsa, bir araya getirdiğiniz tasarrufları değerlendirmek isteyeceksiniz.

Planlarınızı, bunlara yönelik eleştirileri de göz önüne alarak değerlendirmenizde yarar olabilir. Planlarınız oldukça gerçekçi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıkıntılarınızı yenmeyi biliyorsunuz. Üzerine gidilen problemlerin küçülmeye başladığını düşünüyorsunuz. Çok önemsendiğiniz biri tarafından vefasızlıkla suçlanabilirsiniz. Bugün, onu aramanız için uygun bir gün olabilir. Yakınınızdaki bir sağlık meselesine bugünlerde biraz üzülebilirsiniz. Haftanın başlarında sevindirici bir haberiniz var.

24 Kasım 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:13 Venüs-Uranüs karşıtlık etkisinde Salı günümüz başlıyor. Bu görünüm, 2011 yılında Uranüs Koç burcunda ilerlemeye başladığından bu yana etkili. Her sene, Venüs Terazi burcuna girdiğinde, bu karşıtlık gerçekleşiyor. Doğum haritamızdaki Terazi-Koç burcu düzlemindeki noktalar hareketleniyor. Doğal olarak bireysel kazanç ile ortaklaşa elde edilecek gelirler anlamında dikkatli olmamız gerekiyor. Çünkü bazen yanlış bir ilişki veyaortaklığı bize maddi-manevi anlamda zarar verebilir. Doğru ilişki tercihinde bulunmak lazım. Verdiğiniz kadar almalı, aldığınız kadar vermelisiniz. Bu tarihte dengesiz davranmayacağız. Yoksa kazanç elde edeyim derken kaybetme riskimiz var. Bütçemizi aşacak alışverişlerden kaçınalım. Çünkü bu bizi, mecburen başka yollara itekleyebilir. Saat 05:51 Ay-Neptün görünümü, rahatlatıcı, huzur vericidir. İnsan hayalindeki dünyanın içinde yaşıyormuş gibi  kendini hisseder. Şifa bulduğunu, tüm dünyayı kucaklamaya hazır olduğunu, her şeye rağmen hayatın ne kadar güzel olduğunu düşünür. Saat 07:19 Mars-Satürn görünümü,ve finansal konularda ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmenizi sağlıyor. Kimler size destek oluyor ve kimler dar gününüzde yanınızda oluyor. Bunlara bakacaksınız. Elinize geçmeden, tam olarak gerçekleşmeden bir şeylere umut bağlamak yanlış olur. Saat 16:57 Ay-Pluto görünümü, bize güç kazandırıyor, kendimize ve hayata inanmamızı sağlıyor. Maddi ve manevi anlamda rahatlatıyor. Kendimize güvenimiz yükselişte. Bu yükseliş, her problemi çözebilmemizde bize destek oluyor. Gününüz esenlik, mutluluk, başarıyla dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

24 Kasım 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız Duygusallığınızı en iyi şekilde ortaya koyan ender kişilerdensiniz. Bugün, olaylara ılımlı yaklaşmalısınız

24 Kasım 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuların zayıf yönlerini tespit etmenizi ve kuvvetli yönlerinden fayda sağlamaya çalışmanızı öneren kişilere uymanız durumunda çok fazla çalışma yapmanız gerekebilir ya da tavsiyelere kulak tıkamayı tercih edebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Karmakarışık durumlar, fikir değişiklikleri, yanıltıcı bilgiler, yanıltıcı kişiler, yanlış haberler(medya ve sosyal medyadakiler dahil) ve sürekli değişen bilgi ortamı kafamızı karıştırabilir. İşin en kötüsü ortaya atılan bir haberin veya bilginin hızla yayılması olacaktır ki, bu da ne yapılacağına karar vermeyi iyice zorlaştırır. Ya da kendi fikirlerimiz sıklıkla değişebilir veya belirsizliklere bağlı endişelere kapılabiliriz ya da kendi kendimizi ve inandıklarımızı veya hayat görüşümüzü sorgulayabiliriz. En güzeli birkaç gün için düşük profil çizmek ve fikirler netleşene ya da bilgiler kesinlik kazanana kadar harekete geçmemek olacaktır. Uluslar arası konular, inançlar veya ideolojilerle ilgili başlıklar da yine gündemde sıklıkla yer alabilir bugünlerde. Ani tepkiler vermekten, sert açıklamalardan ve sözel tartışmalardan kaçınmakta fayda var bugünlerde.

24 Kasım 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli. Sorumlu olduğunuz konularda takip gerektiren işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi de etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlamak gerek. İlerleyen saatlerde iletişimden kaynaklanan sıkıntılar olabilir. Bunları kişisel algılamamalısınız. Esnek kalın.

24 Kasım 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı hayallerinizin gerçeğe dönüşeceğinden emin olarak yakın çevrenize ufak tefek bir şeyler fısıldıyorsunuz ama aksi giden şeyler oluşabilir.

24 Kasım 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

24 Kasım 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yabancılarla yapılacak işlerinizde, medya, eğitim, seyahat, ticaret alanlarınızda önemli görüşmeler ve konuşmalar içine girebilirsiniz. Uzaklardan alacağınız haberler öne çıkabilir.

24 Kasım 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hukuki konularda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu problemleri çözüme kavuşturmak için çaba sarf etmelisiniz. Parasal sorunlarınızla ilgili arkadaşlarınızdan destek göreceksiniz. Zihinsel yorgunluğunuz dikkatinizi dağıtacak. Baş ağrılarınıza dikkat etmeli ve doktora gitmelisiniz.

24 Kasım 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

24 Kasım 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 08' 05" R
Ay
Koç
04° 09' 53"
Merkür
Koç
19° 32' 36"
Venüs
Boğa
06° 58' 48"
Mars
Koç
03° 27' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 36"
Satürn
Balık
16° 59' 25"
Uranüs
Boğa
22° 37' 33"
Neptün
Balık
29° 03' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 46"
Lilith
Başak
23° 52' 34"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>