Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah ondan alacağınız bir haber sizi mutlu edecek. Duygularınızı davranışlarınızla belli ediyorsunuz ama sözlere dökmeyi beceremiyorsunuz. Onun somut sözlere ihtiyacı var. Bugün size bu ihtiyacını iletebilir.

İşyerinizdeki karışıklık veriminizi çok etkiliyor. Oysa bu karışıklığa rağmen kendinizi işinize vermeniz bekleniyor. Sizi izleyen biri var ve performansınızdan pek de memnun değil. Bugün yine verim problemi yaşabilirsiniz.

Bugünlerde beklediğiniz bir alacağınız var. Bu alacağınızı tahsil etmeniz gerekiyor. Çünkü bu alacağınız ile bir borcunuzu ödeyeceksiniz. Alacağınızın biraz daha üstüne düşün.

Uykusuzluk kapınızda. Zor bir gece geçirmemek için tedbir almanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karasızlık yaşayacağınız bir gün. Bunda sizin bir suçunuz yok, çünkü çok çeşitli önerilerle karşılaşabilirsiniz. Sizin için harekete geçme zamanı, planlı davranmazsanız yanlış yapabilirsiniz. Çevrenizdekilerin sorunlarıyla ilgilenmekten kendinize zaman ayıramıyorsunuz. Bugün kendinize zaman ayırmak için çokça fırsatınız olabilir. Uzakta yaşayan bir dostunuzla haberleşip, sevinebilirsiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, yeni haftamız iki önemli görünüm etkisinde başlayacak. Bunlardan ilki, saat 10:00 itibariyle etkili Güneş-Jüpiter kavuşumudur. Finansal konularda eğer bir yatırım düşünüyorsak, bunun analizini iyi yapalım. Borçlarımız varsa daha fazla açılmayalım. Borçlarımızı anlaşma yoluna giderek ödeyebiliriz veya bazı tekliflerden yararlanabiliriz. İş ortaklığı veya özel ilişkilerde paylaşımın dengeli şekilde kurulmasına  veya hukuksal açıdan sağlamlığına bakalım. İkinci görünüm saat 21:43  Satürn-Kuzey düğüm arasında gerçekleşiyor. Geçmişteki kararlarımızı gözden geçirmeliyiz. Bize yüklediği sorumluluklar, artı ve eksileriyle ele alınmalıdır. Benim hedefim, ilişkim, izlediğim yol doğru mu, geleceği var mı, hangi yönleriyle beni zorluyor diye bakalım. Bu görünüm biraz sıkışmaya neden olabilir. Problemleri aşabilmek için çeşitli yollar ararız. Eski bir ortaklık veya ilişki nedeniyle zorlanabiliriz. Bunlara lütfen iyi bakalım.  Bizi zorlayacak kişi ve işlerden uzak duralım. Yeni haftamızın hepimiz için huzurlu geçmesi dileğimle,

26 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Görüşeceğiniz kişilerin sizden farklı beklentileri olabilir. Bu tür durumlara karşı geliştirdiğiniz kendi iç disiplininiz sizin için bir sigorta oluyor. Daha sonra gelişebilecek olumsuzlukları daha baştan denetim altına sokabiliyorsunuz. Bazen bunun farkında olmuyorsunuz. Bu tür konularda partnerinizin fikirlerine de kulak verebilirsiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak kaynak kullanımı gerektiren alanlarda(kredi, borç alacak, vergi, sigorta, burs, sponsorluk, komisyon v.b) hızlı gelişmeler gündeme gelebilir, eşin veya ortağın maddi durumunu ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda yoğun bir gündeminiz olabilir. Üstlerinizle daha fazla zaman geçireceğiniz görüşmeler içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar sizi de etkileyebilir. Gün içinde sizi yıpratan durumlar meydana gelebilir. Aşk hayatınızda yaşadığınız duygusal geçişler işinizi etkileyebilir.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Asılmış Adam... Psikolojinizi alt üst eden bir aşkın içinde hissediyorsunuz kendinizi. Fakat denklemi karmaşık hale getiren de sizsiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birliktehayatı, günlük rutin işler, sağlık, yanınızda çalışanlar ve yardımcılar ile evcil hayvanlarınız birincil olarak vurgulanırken, Mars'ın karesi bu alanlarla ilgili bir mücadele enerjisi doğurabilir ve fazladan bu alanlarda konsantre olmanız gerekebilir. Ancak devamında sizehayatınızda yeni bir dönem vaad eden bu yeniay ile birlikte, çalışmalarınızla ön plana çıkabilir veteklifleri alabilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken bu süreçte, Satürn'ün Venüs ve Merkür ile olan uyumlu görünümü aşk hayatınızda uzun süreli yeni başlangıçlara, evlilik kararları ve evlilik zamanına, aşk, romantizm ve tutkunun ön plana çıkacağı enerjisi yüksek bir zamana, çocuk sahibi olmak isteyenler için çocuk haberleri almanıza ve üzerinde çalıştığınız projeler için desteklenmenize aracı olacak. Dolayısıyla hafta genelinde olası sorunlar üzerinde durmamanız ve ikili ilişkileriniz başta olmak üzerehayatınızda son derece keyifli bir döneme girdiğinizi fark etmeniz yararlı olacaktır

26 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda karşınıza gelecek bir fırsat sizi çok mutlu edebilir. Paranızın çoğaldığını göreceksiniz. Partnerinizin hayatındaki güzel gelişmeler elinize para olarak dönecek.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız insanlara karşı biraz kibirli olmanız mümkündür. Aslında son derece cömert ve yönlendirici bir tutum içinde olabilirsiniz. Enerjiyi olumlu yönde kullanmak elinizdedir. Hizmet verdiğiniz kişi ve kuruluşlara karşı cömert, sevecen ve coşkulu davranışlar sergilemeniz ve olumlu enerjilerle tepkilerinizi aktarmanız beklenebilir. Flörtçü bir etkiye sahip olacağınız için bilhassa cinsel içerikli ilişkilere çekilebilirsiniz. Krediler, borçlar ve devletle ilgili yükümlülüklerinize odaklanabilir ve bunları temizleyebilirsiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

26 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 39' 00" R
Ay
Oğlak
14° 29' 06"
Merkür
Koç
16° 37' 01"
Venüs
Boğa
00° 00' 58"
Mars
Balık
29° 06' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 16"
Satürn
Balık
16° 30' 17"
Uranüs
Boğa
22° 18' 06"
Neptün
Balık
28° 53' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 49"
Lilith
Başak
23° 14' 57"
True Node
Koç
15° 22' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>