Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İyi baktığınız zaman ilişkinizin artık dostluğa dönüştüğünü, çoktandır heyecansız bir şekilde sürdüğünü görüyorsunuz. Ama çözüme yönelik bir karar vermekte zorlanacaksınız.

Haftanın başında birbaşvurunuzdan haber alacaksınız. Bugün isehayatınızın yorgunluğunu, oradaki zorlama insan ilişkilerini tamamen unutmak istiyorsunuz.

Hızla yaklaşan bir ödeme sizi bugünden düşündürüyor. Maddi probleme düşmekten nefret ediyorsunuz. Bu nedenle harcamalarınıza azami ölçüde dikkat ediyorsunuz.

Hayata neden küskün gibi davrandığınızı bilemiyorsunuz. Bunu yaşamınızdaki temel sorunları bir gözden geçirerek yok edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eski bir arkadaşınızla bugünlerde bir küslük halindesiniz. Aranıza giren bu soğukluk sizde buruk bir kızgınlık yaratıyor. Vicdanınızın pek rahat olmadığını hissediyorsunuz. Birbirinizi aramıyorsunuz. Bu da bu ilişkiyi yeniden sorgulamanıza neden oluyor. Bugünü ve yarını dinlenerek geçirmek istiyorsunuz. Ama hayat dolu birkaç arkadaşınız size bu fırsatı vermeyecek.

22 Eylül 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 22 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda düz seyirle ilerleyecek. Geri hareketi sona ermiş olsa da, gölgeli günlerini unutmayalım. Ay sonuna kadar, mevcut ilişkinizde birbirinize karşı samimiyetiniz, açıklığınız, dürüstlüğünüz önemli. Eğer geri hareket döneminde, beraberliğinizde bir sorun yaşanmışsa, şimdi bunları düzeltmek amaçlı konuşabilirsiniz. 30 Ağustostan  bu yana olan gelişmelere, yaşananlara bir bakalım. Belki biriyle tanışmıştınız. Şimdi ilişkiniz ne durumda, anlaşıyor musunuz, birbirinizden memnun musunuz bunları gözden geçiriniz. Hala devam eden sorunlar varsa, bunları şimdi yeniden ele alarak çözüme kavuşturabilirsiniz. Evlilik veya boşanma kararlarını gözden geçiriniz. Çünkü yeniden bakmak belki de yeni bir çıkış yolu bulmaktır. Kaldı ki, Merkür-Başakta hakikaten iyi bir inceleme yaptırır. Mars da Oğlak burcunda 27 Eylül tarihinde geçişine başlıyor. Venüs-Akrep seyrini de göz önüne alırsak ben ilişki meselelerinde olumlu gelişmeler yaşanabileceğini söyleyebilirim. 22 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasında, Terazi burcunda ilerleyecek Güneş süresince, ortaklaşa kazançların adil biçimde pay edilmesini bekleriz. Eş veyaortağımızla finansal konular üzerinde görüşürüz.  Kazançlı çıkmak isteriz ancak bencil bir hırs değildir bu. Birleşmek, bütün oluşturmak adına bir arzudur. Ancak bu geçişte birileri bizim gibi düşünmeyebilir veya şartlar gereği biz, birilerine ayak uydurmak zorunda kalabiliriz. İsteriz ki, elimizi uzattığımız, gönlümüzce sarmaş dolaş olduğumuz kişi veya kişiler adil ve tarafsız bir şekilde bize doğru yönelsinler. Özlediğiniz tüm güzellikler sizinle olsun. Her şey umduğunuzdan çok daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,  

22 Eylül 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal yaşantınızda hareketlenme ve canlılık söz konusu. Arkadaşlarınızla birlikte bir çok toplantılara çağırılırken, siz partnerinizle vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün, onunla aranızda farklı bir nüans tutturacaksınız. Eski dostlarınızın sizi araması sonucunda beklediğiniz fırsatları da yakalayacaksınız. Enerjinizi olumlu kullanacaksınız.

22 Eylül 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olaylar kontrolden çıkmadan önce duygusal gerilim içeren konulara hakim olmaya çalışmanızda fayda var. Bugünlerde yaşananlar veya önümüzdeki bir haftalık süreçte yaşanacak olaylar her karanlığın aydınlıkla bozulacağını görmenizi ve umulmadık şekilde uzun vadede faydalı sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bilgimizi arttırabileceğimiz, eğitsel faaliyetlere eğilebileceğimiz, yeteneklerimizi geliştirebileceğimiz bir gündeyiz. Eğitim başlıklı konular ön planda. Doğru harekete geçen Merkür, üç haftadır zaman zaman yaşanan aksiliklerin, iletişim sorunlarının ve sistemsel problemlerin son bir hamle yaptıktan sonra düzelmeye başlayacağına işaret ediyor.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Sevdiklerinizi evinizde ağırlayabilirsiniz. Emlak konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizde en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz.

22 Eylül 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bir hayli sabırlı tavırlarınızla dikkat çekiyorsunuz. İş yerinizde bazı haksızlıklar oluşabilir ancak buna da sabırlı davranın.

22 Eylül 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklar alanınızda muazzam olumlu etkiler aldığınız, yaşamınızdaki teklifleri değerlendirmeniz gereken, özel yaşamınızdaki görüşmelerinizi ve planlarınızı destekleyen, ilişkilerinizi romantizmle geliştirebileceğiniz bir zamandasınız.

22 Eylül 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızı değiştirecek bir insan devreye girebilir ve bu insandan tavsiyeler alabilirsiniz. Bugünden itibaren parasal durumunuzla ilgili çok önemli gelişmeler yaşanacak.

22 Eylül 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde kariyer alanınızda bir otorite figürü veya üst ile gerginlik yaşamanız olasıdır. Bu kısa süreli gerginlik gün boyu canınızı sıkabilir.Aile bireylerinizle vakit geçirmek, onlarla keyifli sohbetler yapmaktan memnun kalacaksınız. Meraklı sorunlarınızın cevaplarını alabilirsiniz. Merkür/Plüton üçgen açısının sizi toplumsal konularda dönüştürücü özelliğe yöneltebilecek özel bir konumu olduğunu görebilirsiniz. İnsanların ve toplumun yararına bilgilerinizi kullanabileceğiniz ve takdir toplayabileceğiniz bir konumdasınız.

22 Eylül 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

22 Eylül 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 03" R
Ay
Oğlak
15° 24' 58"
Merkür
Koç
16° 38' 20"
Venüs
Boğa
00° 06' 06"
Mars
Balık
29° 09' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 14"
Satürn
Balık
16° 30' 40"
Uranüs
Boğa
22° 18' 20"
Neptün
Balık
28° 53' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 04"
Lilith
Başak
23° 15' 25"
True Node
Koç
15° 22' 39"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>