Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün kafanızı meşgul eden bir problemi konuşma fırsatı bulabilirsiniz. Bu fırsatı değerlendirmeniz gerekiyor. Çünkü açığa çıkarmadığınız bu problem, kendinize sakladıkça takıntı haline gelebilecek. Ayrıca partneriniz de içinizdeki problemi bilmeli.

Yapmanız gerekli olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Becerikli, yeteneklisiniz, ama bu ataklığınız biraz işgüzarlık gibi de karşılanıyor.

Biraz savruk olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Parayla ilgili bu tutumunuz aile içinde de tartışılıyor. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz.

Biraz gereksiz bir küskünlüğü sürdürüyorsunuz. Karşı tarafın barış niyetine sırt çevirmeniz, çevrenizde puan kaybetmenize neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Partneri ile sevgilerini, saygılarını ve fiziksel çekimlerini kaybeden balıklar eskiye dönmek adına kendi hataları ile yüzleşme fırsatı yakalayacaklar. Sürekli olarak haklı olduğunuzu düşünseniz dahi her zaman haklı değilsiniz. İyi niyetle davranmaya çalışırken öyle hatalar yaptınız ki bu durumlar yüzünden eşiniz fazlası ile olumsuz etkilendi.

20 Eylül 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 00:26 Ay-Neptün görünümü, huzur duygusu, yardımseverlik, güvence, sağlamlık olgularının hayatımızdaki önemini vurgular. Hayata olan direncimizi yükselten bu görünüm, insanı şifalandırıyor ve bir kalkan gibi sizi koruyor.Saat 02:53  Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, bugünümüz ve yarınlarımızda yanımızda olacak bir insan arıyoruz. Bu açıdan hayata baktığımızda güvenecek birini bulmanın zor olduğunu düşünebiliriz.Saat 08:10 Ay-Pluto görünümü, bize güç kazandırıyor, kendimize ve hayata inanmamızı sağlıyor. Maddi ve manevi anlamda rahatlatıyor. Kendimize güvenimiz yükselişte. Bu yükseliş, her problemi çözebilmemizde bize destek oluyor.Saat 08:32 Ay-Merkür görünüm etkisinde, sağlam, köklü, umut verici ve maddi-manevi anlamda güven içinde olmamızı sağlayıcı tarzda ilişkilerimizi gözden geçirmeliyiz. Kararlarımıza, duruma yeniden bakmalıyız. Çünkü Merkür geri hareketi ay sonuna kadar gölgeli günleriyle birlikte etkilidir. Saat 20:50 Ay-Chiron arasındaki huzur ve güven verici olumlu görünüm, duygu dünyanızla alakalı konularda ise, inişli çıkışlı olan hislerinizi belirli bir noktaya odaklayarak mantıklı kararlar vermeniz mümkündür. İletişim anlamında en iyi kontak kuracağınız alan, yakın çevre ilişkileridir. Hiç kimsenin huzuru kaçırması mümkün olmaz.Kendimizi her anlamda güvende hissetmemiz dileğimle,

20 Eylül 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal sorunlarının nedeninde, maddesel sorunların etkisini inkar edemezsiniz. Ailenizin de katılacağı bir toplantıda, yeni kararlar almanız mümkün. Onların size destek vermesini bekliyor, duygusal konularda hata yapmaktan çekiniyorsunuz. Yakın çevrenizin size sağlayacağı fırsatlar konusunda doğru kararlar almalısınız.

20 Eylül 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki on gün içinde yaşanabilecek şeyler, her karanlığın aydınlıkla bozulacağını görmenizi ve umulmadık şekilde, uzun vadede faydalı sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

20 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda fazla aktif olabilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Yazışma ve konuşmalarınızın tarzına dikkat etmenizde fayda var. Kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olun. Gün içinde güçlü kişilerle iletişim halinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişimlerden etkilenebilirsiniz.

20 Eylül 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Asılmış Adam... Psikolojinizi alt üst eden bir aşkın içinde hissediyorsunuz kendinizi. Fakat denklemi karmaşık hale getiren de sizsiniz.

20 Eylül 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

20 Eylül 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ilişkilerinizde güçlü bağlantılar söz konusu olabilir. Parasal konularda destekleneceksiniz. Yakın çevre iletişiminiz devrede olacak. Gün içinde duygusal olarak iniş çıkışlarınız fazla olabilir.

20 Eylül 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal ve arkadaşlık gruplarıyla ilgili sorumluluk almak konusunda donanımlı gözüküyorsunuz. Bugün için alışverişlerinizde, giyim kuşamınızda ve iletişim kanallarınızda daha uzlaşmacı, verimli ve yaratıcı bir yapıya bürünebilirsiniz.Tanıtım faaliyetlerinizi sanatsal ve kreatif öğelerle bezeyebilirsiniz. Doğa yürüyüşlerine katılabilir ve dışarıda zaman geçirebilirsiniz. İnsanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Ortaklaşa işlerden gelir elde etmek ve kendinizi duygusal bir beraberliğe hazır hissetmek için doğru zamanlarda bulunuyorsunuz.

20 Eylül 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz.

20 Eylül 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 34' 49" R
Ay
Başak
00° 38' 32"
Merkür
Boğa
00° 17' 56"
Venüs
Boğa
20° 16' 54"
Mars
Koç
11° 44' 13"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 20"
Satürn
Balık
17° 48' 48"
Uranüs
Boğa
23° 15' 10"
Neptün
Balık
29° 20' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 15"
Lilith
Başak
25° 04' 28"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>