Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlarda biraz ağır, aksak gidiyor. Onu hareketlendirmek için bir şeyler yapma niyeti taşımıyorsunuz. Bu niyeti partneriniz de taşımıyor. Monotonluğu kabullenmiş görünüyorsunuz.

İşyerinizde yokluğunuz çok hissediliyor. Bugünlerde çalışmanız sizi pek tatmin etmeyecek ölçüde ödüllendirilecek. Bundan hoşlanmayacak veilişkinizi ciddi bir şekilde sorgulayacaksınız.

Kişisel harcamalarınız dışında çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız. Küçük yan gelirleriniz birkaç yamayı kapatıyor.

İyi arkadaşlarınızdan birinin yasak aşk macerasını uzaktan kızgınlıkla izliyorsunuz. Davranışınız arkadaşınıza olan yakınlığınıza pek uygun düşmüyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sonradan pişman olmak istemiyorsanız, olaylar aleyhinize gelişmeden ipleri elinize almalısınız. Özellikle duygusal olarak sizi yıpratabilecek konulara dikkat etmelisiniz. Şu sıralar ve önümüzdeki bir hafta boyunca sizi karanlıktan aydınlığa çıkarabilir. Beklenmedik şekilde olumlu geri dönüşler elde edebilirsiniz.

23 Eylül 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 11:51 de bir  kez daha gerçekleşecek Merkür-Pluto görünümü, partnerinizle görüş birliğine varmanızı, birbirinizi anlamanızı, duygularınızı ifade etmenizi sağlar. Sizi kuvvetlendirir şüphelerinizden, endişelerinizden kurtulmanızda yardımcı olur. İnsanların desteğini görürünüz.  Sosyal ilişkileriniz bir hayli yoğunlaşır. Saat 12:56 Yengeç burcunda sondördün oluşuyor. Bu saatlerde siz, özellikle ilişki,ortaklığı, maddi ve finansal konularda arzu etmediğiniz durumlarla karşılaştığınızda fevri davranabilir, kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz.  Aslında arzunuz güven içinde yaşamaktır. Güvenilir bir  aşka, doğru düzgün bir ilişkiye o kadar ihtiyacınız vardır ki, bu kadar hassas biri olup da,  nasıl böyle içinden çıkılmaz problemler yaşıyorum diye kendinize yüklenip durursunuz. Şu andaki şartlarınız mecburen susmanızı veya katlanmanızı gerektirdiği için sıkılırsınız. Para bulma derdi, ilişki kurma ihtiyacı, olan biteni başkalarının gözünden görme mecburiyeti sizi yorabilir. Ancak unutmayalım, bugün bize düşen güven hissini başkaları değil, bizzat kendi içimizde oluşturmaktır. 23 Eylül- 18 Ekim arasında, Venüs-Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Devam eden veya başlayacak bir ilişkide tutkulu bir devre. Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda seyrine başlayacağı için, güvenilirlik, dürüstlük, ilerisi adına sağlamlık hayatımızın her alanında önemli. Kuşku uyandıran, soru işaretleri taşıyan hiçbir şeye prim vermiyoruz. Balıklar bu dönemde işlerine odaklı, azimli ve kararlı şekilde ilerlemekten yanalar. Finansalveya özel paylaşımların yine aynı olgular çerçevesinde ele alınacağı bir süreçteyiz. Hiçbir işi şansa bırakmaktan yana değiliz. Sezgilerimiz gibi aklımız da bize doğruları gösteren bir rehber olacaktır. Merak ettiğimiz her konuda hem derinlikli düşünürüz hem de başarılı kararlar veririz. Umduğunuzdan daha güzel bir güne uyanmanız dileğimle,

23 Eylül 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay öğleden sonra ortak burcunuz Yengeç'e geçiyor. Karşılıklı güven duygusuna bağlı ilişkilerinizin gündem kazanmasıyla, kendinizi daha rahat ve esnek hissediyorsunuz. Karşı cins ilişkilerinizde yoğun bir duygu alışı verişi içinde olacaksınız. Bazılarınız gizliliği tercih ederken, fikirlerinizi kendinize saklıyorsunuz..

23 Eylül 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlarla iletişiminizin sınava tabii olacağı 6 aylık süreçtesiniz. Sizi zorlayan durumlarla karşılaşabilirsiniz, ama olaylara ve değişen koşullara adapte olma hızınız da yüksek olacak. Henüz ne yöne ilerleyeceğinizin farkına varmasanız da, doğru yönde gitme şansınız yüksek. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün yaşayacağımız Balık burcunda meydana gelen Ay Tutulması hayalci yaklaşımlarımızı 1 Eylül deki Güneş Tutulması nın pratik ve uygulanabilir özellikleriyle birleştirmemiz gereğini hatırlatıyor. Karar vermek veya doğru düşünmek yine zor olabilir. Aldatıcı etkiler altındayız, bir alan seçip o alanda ilerleme zamanı. Gerilimin kendiliğinden geçmesini bekleyemeyerek ani tepkiler verebilir, ani hareketler yapabiliriz. Geçmişten gelen konular ilerlemenin önünü kesebilir veya bu konularla uğraşmak durumunda kalabiliriz. Anılarımızı zorlayabilir ve nelere takıldığımızı neleri unutamadığımızı tahlil etme ihtiyacı duyabiliriz. Ancak, Uranüs ve Mars etkileşimi ekleyeceği sürprizler, türlü hoşluklar ve özgün çözümlerle yardımımıza yetişecektir.Öfke açığa çıkabilir. Başkalarına zarar vermemek veya zarar görmemek için ekstra çaba gösterilmesi gerekebilir. Provokatif tavırlara karşılık vermemek ve sabırlı olmak en iyisidir. Duygusal veya fiziksel anlamda yaralayıcı olaylara karşı tedbirli olmak gerekebilir. Hayal dünyamız geniş olabilir, ama sorumlulukları ve ihmal kabul etmeyecek durumları asla ihmal etmemeliyiz.Tartışmalara girmekten kaçınmak ve ufak tefek kazalara veya sakarlıklara karşı tedbirli olmak da en iyisi iki hafta için. Tutulmanın detaylarını hafta başında ele almıştık, okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Eylül 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konulardan kazanç elde edebilirsiniz. Küçük fırsatlar gündeme gelebilir. Duygusal olarak endişeli hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda mücadeleci davranabilirsiniz. Gün içinde hobilerinizle ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Hayatınızla ilgili alternatifleri düşünebilirsiniz.

23 Eylül 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ölçülülük... Sakinliğinizi korumalısınız. Böyle davranarak bir şeyler başarmanız daha kolay olur. Hayat sürprizlerle doludur.

23 Eylül 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

23 Eylül 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzak çevre, seyahat, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızda ilişkilerinizi artırabilirsiniz. Önümüzdeki 3 hafta boyunca otokontrolünüz devrede olmalı.

23 Eylül 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayatın zevklerinden daha çok keyif alabilirsiniz. Anlık nostalji hissi artar, geçmişe özlem duyulabilir, çocukluk günleri yad edilebilir. Risk almak ve maceraya atılmak istemezsiniz.Mesleki çalışmalar konusunda sorumluluk gerektiren bir etkiye sahipsiniz. Ancak siz kendi keyif alanınızda kalıp ruhunuzu dinlendirmeyi tercih edebilirsiniz. Özel hayatınızda duyarlılığınızın artabileceği bir gün olacağından duygusal yoğunluğu olan ilişkilere çekilebilirsiniz. Bir aylık odağınız hayatınızın krizlerini dengeye getirmek olacaktır.

23 Eylül 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Yeni kişilerle tanışın. Katı kurallarınızı yumuşatın.

23 Eylül 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 32" R
Ay
Oğlak
12° 59' 52"
Merkür
Koç
16° 34' 56"
Venüs
Koç
29° 52' 45"
Mars
Balık
29° 01' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 43"
Satürn
Balık
16° 29' 42"
Uranüs
Boğa
22° 17' 43"
Neptün
Balık
28° 52' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 27"
Lilith
Başak
23° 14' 13"
True Node
Koç
15° 23' 04"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>