Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizin bir ayrıcalık taşımasını, gözlemlediğiniz diğer beraberlikler gibi renksiz heyecansız olmamasını istiyorsunuz. Ama bunun için harcadığınız çabada yalnız kaldığınızı düşünüyorsunuz.

Bugünlerde bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazır olun. İş hayatınızda göz dolduran birisiniz. Sizden daha yetkili birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var.

Bir alacağınızın ödeneceğinden şüpheniz var. Bu sizin keyfinizi kaçırıyor. Bir satış işinde size bazı yamalarınızı kapatabilecek bir para görünüyor. Önümüzdeki günlerde bunun haberini alacak ve hemen harekete geçeceksiniz.

Biri tarafından yakından ilgiyle izleniyorsunuz. Onun sizinle ilgili görüşleri bir iki kişi tarafından çok önem taşıyor. Etrafınızı dikkatle incelerseniz bunları fark edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her tatil dönüşü aynı şeyleri yaşıyorsunuz. Tatilde tanıştığınız insanları sık sık arıyorsunuz. Bunu bugün de yapacaksınız. Aile içinde problem yaptığınız,üzülmenize neden olan birisi var. Ona zaman, para ve emek harcamak zorundasınız. Yurtdışından eski bir dostunuz şu günlerde sizi düşündürüp, kafanızı karıştıracak önerilerle dönecek.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 04:27 Merkür-Pluto olumlu görünümü, partnerinizle görüş birliğine varmanızı, birbirinizi anlamanızı, duygularınızı ifade etmenizi sağlar. Sizi kuvvetlendirir şüphelerinizden, endişelerinizden kurtulmanızda yardımcı olur. İnsanların desteğini görürünüz.  Sosyal ilişkileriniz bir hayli yoğunlaşır. Saat 06:32-08:53 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Parasal açıdan dikkatli olmak gerekiyor. İhtiyaçların giderilmesi maksadıyla yapılacak harcamaları denetim altına almak gayet yararlıdır. Yani eldekinin korunması ve risk alınmaması şarttır. Saat 08:53 sonrası İkizler burcunda ilerleyecek Ay,görüşmelerinde veya bulunduğunuz her türlü ortamda fikirlerinizi açık ve net bir biçimde ortaya koyabilmeniz mümkün. Ayrıca  zekanızla onları devre dışı bırakabilecek güce sahipsiniz. Saat 13:08 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, ihtiyaçlarımızı karşılamak amaçlı düşüneceğiz.  Bir yuvanın, aile olmanın önemi üzerinde duracağız. Adil, nazik, uyumlu olmaya çalışacağız. İnsanların da bize karşı böyle olmasını bekleyeceğiz. Gün boyunca işlerimizde kolaylıklar dileğimle,  

21 Eylül 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, ailenizle ilgili özel toplantılara katılabilirsiniz. Uzun süredir bir arada olmayı planlamanıza rağmen, aradakiengellerinizin sorun yaratması yüzünden uzak kaldığınız yakınlarınız var. Bazı değerlerin ön plana çıkmasıyla, farklı duyguların sizi sardığını göreceksiniz. Kendinizi sorgulamayı bırakın ve duygularınıza teslim olun.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler yaptığınız işleri ve inançlarınızı sorgulayabilirler. Bazı ilişki veyabirlikleri sizi cezp edebilir. Tüm detayları ve koşulları en ince ayrıntısına kadar hesaplamalı ve sizin için işe yarar bir anlaşma ortaya çıkmadan adım atmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İnsanlarla interaktif ilişkiler kurabileceğimiz, bazı değişiklikler yapabileceğimiz ve değişikliklere ayak uydurmak durumunda kalabileceğimiz bir gün. Zihnimiz açık, planlarımızı ve fikirlerimizi başkalarıyla paylaşabiliriz. Maddi konulara da eğilmek gerekebilir. Sosyal hayatımızın veya aşk hayatımızın yenilendiği ya da canlandığı bir haftadayız türlü hoşluklara açığız. Arkadan yapılan konuşmalar veya kulağa gelen haberler karşısında etik bir duruş sergilemeli. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Eylül 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kendinizi daha rahat ifade etmek isteyebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konularda değişiklikler gündeme gelebilir. İşlerinizde başkalarının fikirlerini alarak devam etmek isteyebilirsiniz. Evde tamamlamak istediğiniz işler tekrar gündeme gelebilir. Ortaklı konularda kazançlar olabilir. Anlaşmalar ve finansal konularda dikkatli olmalısınız.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ay... Mutluluğunuzu sizden çok partneriniz koruma altında tutuyor. Bu ilgi hali hoşunuza gitse de tek taraflı vericilik olmamalı.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyimser etkilerle başladığınız bugün, ruh haliniz gün içinde değişkenlik gösterebilir ve hem bedensel hem de ruhsal olarak dalgalanmalar yaşayabilir, geçici ve belirsiz sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Özellikle evlilik, devam eden ilişkiler ve aile ilişkilerinde yanılgılar, belirsizlikler, iletişim hatalarına açık bir günden geçiyorsunuz Ev alım satımı için kesinlikle uygun bir günde değilsiniz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ev hayatınızda ve aile ilişkilerinizde ikili bir tutum takınabilir, hoşunuza gitmeyen şeyleri görmezden gelebilirsiniz. Hayatınıza yenilikler katmak istiyorsunuz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde akışta kalmalı ve önemli bir meseleye başlangıç yapmamalısınız. Öğle saatlerine doğru aile bireylerinizle vakit geçirmek, onlarla keyifli sohbetler yapmaktan memnun kalacaksınız.Meraklı sorunlarınızın cevaplarını alabilirsiniz. Para durumunuzla ilgili zorlayıcı bir fırsat üzerine odaklanabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sizin özel hayatınıza müdahale etmeleri gereken bir durum ortaya çıkabilir. Ancak hayatınızın krizli alanlarıyla ilgili ketum ve kararlı yapınızdan dolayı iletişim gerilimlerinizi en aza indirgeme durumunda olacaksınız.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

21 Eylül 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 28" R
Ay
Oğlak
15° 30' 34"
Merkür
Koç
16° 38' 28"
Venüs
Boğa
00° 06' 37"
Mars
Balık
29° 10' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 20"
Satürn
Balık
16° 30' 42"
Uranüs
Boğa
22° 18' 21"
Neptün
Balık
28° 53' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 05"
Lilith
Başak
23° 15' 28"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>