Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta her şey sizin hakkınızmış gibi düşünüyor ve her şeyi ondan bekliyorsunuz. Onun da şefkate ihtiyacı olduğunu fark etmeniz için bekliyor. Bugün sizden şefkat görmek isteyebilir.

Yakın birarkadaşınız sizin ona haksızlık ettiğinizi düşünüyor. İşle ilgili sohbetlerinizde onun özelliklerinden övgüyle söz etmemeniz dikkatinden kaçmıyor. Bu konuda konuşmayıp sizin anlamınızı bekliyor.

Bütçenize beklemediğiniz bir paranın girmesi sizi çok mutlu etti. Uzun zamandır almayı düşlediğiniz bir büyük şeyi almak için yeniden planlar yapabilirsiniz. Acele ederseniz karlı bir alış veriş olabilir.

Başkalarını anlama konusunda uzmansınız ama bugünlerde empati yeteneğinize bir şeyler oldu. Onu yeniden kazanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi iki yakın arkadaşınızın arasında bulabilirsiniz. İkisi de kendince haklı ve diğerinden şikayetçi. Sizden açıkça durumu çözmeniz istenmeyebilir ama yine siz kendinizi sıkışmış hissedeceksiniz. İkisini de kırmadan bu süreci atlatmak biraz zor gibi görünüyor. Bir aşamaya kadar müdahale edip, son noktayı koymayı onlara bırakmanız yerinde olur.

26 Kasım 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Perşembe günümüz saat 00:44 itibariyle İkizler burcunda oluşacak Dolunay etkisinde başlıyor. İş ve ev arasında dengenin bilinçli şekilde sağlanması gerektiğini vurguluyor ve kafamızı bir hayli karıştıracağa benziyor. Bizim ağzımızdan çıkanı duyma vaktimiz. Hayallerimize tabii ki ulaşmaya çalışacağız. Ancak koşullara bakmakta, uygulanabilir projelere yönelmekte, gerçekçi olmakta yarar var. Ay-Satürn karşıtlığı bu Dolunayda, ailevi, yerleşim yerimizle ilgili konularda bir karar aşamasına geldiğimizin de işaretçisidir.  Tabii ki işimizin durumu, koşullar, zaman olgusunu önemsemek gerekiyor. Aceleyle karar vermemeliyiz. Planlarımızı zamana yayarak düşünmeliyiz. Bilgi ve deneyimlerimizi gözden geçirmeliyiz. Bu Dolunay, Satürn ile karşıtlık oluşturacak. Bizi huzursuz eden, çözümlemeye çalıştıkça arap saçına dönen meseleler zorlayıcı olabilir. Sakin,  ılımlı, dengeli hareket etmeyebiliriz. İşlerimizi yaparken, harici sesler duymaktan hoşlanmayacağız. Desteklenmeye ihtiyacımız var. Ay-Merkür karşıtlığı, bu Dolunayın gelgitlere, abartılı konuşmalara, bazen de haddi aşan tepkilere neden olabileceğini işaret ediyor. Sakin olmakta yarar görüyorum. Dolunay ışığının, gerçeklerin farkına varmamızda rehberlik etmesi dileğimle,    

26 Kasım 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizde dengeli olmak zorundasınız. Aşk ve dostluk kavramlarını karıştırmamalısınız. Seçimlerinizi her zamankinden daha dikkatli davranmalısınız. Engellerin sizi etkilemesine vermemelisiniz. Sürekli uçlarda dolaşmanız mümkün. Duygularınızın evrensel bir sınavdan geçtiğini unutmamalısınız.

26 Kasım 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda olumlu ilerleyip ilerlemediğiniz veya imkansız ya da saçma bazı konularda anlaşmaya varıp varmadığınız konusunda kafanızda soru işaretleriniz olabilir. Dolayısıyla, kesin bir karar vermeden önce bahsi geçen konuları bir hafta ertelemek daha doğru olabilir.

26 Kasım 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili konularda karşıt fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Planlarınızda değişiklikler olabilir. Sabah saatlerinde hayallere daha açıksınız. Gün içinde geçmişle ilgili olaylar da gündeme gelebilir. Bu konularda kendinizi rahatlatmaya çalışın. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Başkaları ile gerginlikten uzak durun.

26 Kasım 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Alfa... Kartınız size bugün birkaç uyarıyı aynı anda yapıyor gibi görünüyor. Elde edebileceğiniz bazı menfaatlerinizi gözetip kollamayı iyi bilmelisiniz.

26 Kasım 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birliktehayatı, günlük rutin işler, sağlık, yanınızda çalışanlar ve yardımcılar ile evcil hayvanlarınız birincil olarak vurgulanırken, Mars'ın karesi bu alanlarla ilgili bir mücadele enerjisi doğurabilir ve fazladan bu alanlarda konsantre olmanız gerekebilir. Ancak devamında sizehayatınızda yeni bir dönem vaad eden bu yeniay ile birlikte, çalışmalarınızla ön plana çıkabilir veteklifleri alabilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken bu süreçte, Satürn'ün Venüs ve Merkür ile olan uyumlu görünümü aşk hayatınızda uzun süreli yeni başlangıçlara, evlilik kararları ve evlilik zamanına, aşk, romantizm ve tutkunun ön plana çıkacağı enerjisi yüksek bir zamana, çocuk sahibi olmak isteyenler için çocuk haberleri almanıza ve üzerinde çalıştığınız projeler için desteklenmenize aracı olacak. Dolayısıyla hafta genelinde olası sorunlar üzerinde durmamanız ve ikili ilişkileriniz başta olmak üzerehayatınızda son derece keyifli bir döneme girdiğinizi fark etmeniz yararlı olacaktır

26 Kasım 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenize odaklanacaksınız. İş hayatınızda aldığınız kararların doğruluğunu ailenizle birlikte sorgulayabilirsiniz. İşle ilgili sorumluluklarınızı yeteri kadar karşılayamadığınızı fark edip hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

26 Kasım 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ve mesleki konularda özellikle yavaş ve sakin davranmakta yarar var. Kandırılmayın, kendinizi güvence altına almadan ya da net bir şekilde güvenmeden girişimlerde bulunmayın. Size her şey bir şekilde rahatsız edici gelebilir, batabilir, ama bu etki geçici.

26 Kasım 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

26 Kasım 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 16' 10" R
Ay
Koç
06° 12' 06"
Merkür
Koç
19° 38' 31"
Venüs
Boğa
07° 09' 04"
Mars
Koç
03° 34' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 33"
Satürn
Balık
17° 00' 07"
Uranüs
Boğa
22° 38' 02"
Neptün
Balık
29° 03' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 14"
Lilith
Başak
23° 53' 29"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>