Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinize bağlılığınızı bugün güçlü bir şekilde hissedeceksiniz. Size günlük meselelerde olan yardımını takdir ediyorsunuz ve siz de ona destek olmak istiyorsunuz. Merak etmeyin, o sevildiğinin farkında.

Takdir görmemek sizi kızdırıyor. İş arkadaşlarınıza karşı bir konuda hırs yapmışsınız. Kendinizi ıspatlama çabası içinde işinize dört elle sarılmanız sizin veyeriniz için olumlu sonuçlar doğuracak.

İki ayrı yerden para bekleyişi içindesiniz. Bunlardan birisi geliyor, diğerini biraz daha beklemeniz gerekebilir. Sağlam ve sürekli kaynaklara yönelmelisiniz.

Soğuk havalara karşı dikkatli olun. Sağlığınız şu sıralar en dikkat etmeniz gereken konu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgi dolu ve nazik bir kişiliğiniz var. İnsanlara karşı sürekli olumlu duygularla yaklaşmanız güzel tabii. Özellikle zor durumdaki yakınlarınıza yardım etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Daha önceki deneyimlerinizde hayal kırıklıkları yaşadınız ve şimdi insanlara yaklaşmaktan biraz çekiniyorsunuz. Çevrenizde size tahmin ettiğinizden daha çok değer veren birisi var.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 06:51 Ay-Chiron görünümü yeni haftanın ilk etkili enerjisidir. Hayatın bir seyri alem olduğunu, bu seyrin aslında kendimizi tanıma yolculuğu olduğunu hatırlatırken,  biraz hüzünlendirebilir sizi. Saat 07:22 Ay-Uranüs olumlu görünümü, bilginizden, yeteneklerinizden şüphe duymamanız gerektiğini gösteriyor. Öne çıkmaya,alanında gelişmeye açık olursanız, geliriniz de ona göre artacaktır.  Ancak harcama alışkanlıklarınızı gözden geçirin. Bunun ayarını bilirseniz sorun yaşamazsınız. Saat 13:10 Ay-Merkür görünümü kariyer hayatımız, bankalarla alakalı işlerimiz,ortaklıklarımızın gözden geçirilmesi anlamında önem taşıyor. Geçtiğimiz 14-15 Eylül tarihinden bu yana düşündüğümüz veya halletmemiz gereken işler tekrar karşımıza çıkabilir. Ayrıca evimiz, ailemiz, çocuklarımızla ilgili meselelerde gelinen son duruma bir bakmakta yarar var. Saat 18:18-28 Ekim saat 12:03 arası Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ailevi ve  mesleki konularda dikkatli olunması gerektiğini söylemek isterim. Bu etki altında,  belli bir konu üzerinde net bir görüşe sahip olmanız zor olduğu gibi, kimi zaman huzursuz, haddinden fazla abartılı davranmanız da mümkündür. Siz kendi bildiklerinizin doğru olduğunu düşünürken, başkaları bunun tam tersini iddia edebilirler. Sakin olmakta, rutin işlerinizi yerine getirmekte yarar var. Saat 20:48 Venüs-Neptün arasındaki olumlu enerji akışı, ruhsal anlamda huzur verici olan bu görünüm, uyanış, farkına varış ve dünyayı sevgiyle kucaklayış halidir. Sarsılan dengeleri yerli yerine oturtmanızda size yardımcıdır. Dünya ile her türlü temasınızda sizi koruyucu olduğu gibi, inancınızı güçlendiricidir. Manevi yönde zenginleştirici bir yolculuğun, kendi kendinizle içsel bir yüzleşmenin işaretçisi olan bu görünüm, kalıplaşmış, katılaşmış düşüncelerden sizi uzaklaştırır. Bu görünümün etkili olduğu alan, ticaret, hukuk, geleneklerimiz, yargılarımız, yasalarımız, inancımızla birebir alakalı olduğu için, kişi bu olumlu etkileşim sayesinde, sıkıntılarını aşabilecek gücü kendinde bulur. Kendimizle barışık  ve hayata sevgiyle yanaştığımız bir hafta olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

27 Ekim 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal heyecanlarınızın dorukta olması, bazı hataları da beraberinde getirecektir. Bugün, partnerinizle farklı dillerde konuşmanız, aranızda istenmeyen sorunlara yol açabilir. Kısa yollarla ilgili planlamalar söz konusu olacak. Önünüzdeki engelleri aşma konusunda becerinizi göstereceksiniz. Yanlış anlaşılmalardan sakınmalısınız.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi iyi niyetli, ama önceden hesaplanmamış veya normalin dışında tekliflerle karşı karşıya bulabilir ya da siz bu türlü teklifler getirebilirsiniz. Gözünüzü kulağınızı iyice açmanız, ilginç zaman dilimleri yaşanmasını sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu durağanlaşarak Pazartesi gününden itibaren düzelecek olan Merkür, 3 haftadır iniş çıkışlı devam eden ve iletişim başta olmak üzere, yorucu yansımaları olan aksiliklerin de düzelmesi anlamına geliyor. Yani, üç gün daha bilgisayar, elektrik elektronik aletler, mekanik cihaz veya telefonlara bağlı problem ya da yanlış anlaşılmaları göğüslüyoruz. Ardından, rahat ediyoruz. Doğru iletişimde buluşmak üzere, herkese iyi haftasonları…

26 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyerinize ve uzun vadeli planlarınıza odaklanacaksınız. İş yerinde yükselme arzunuz kuvvetleniyor. Bulunduğunuz koşulları sağlamlaştıracak girişimleriniz olabilir. Ancak çalışma arkadaşlarınız ve üstlerinizle olan iletişiminizde tartışmalar yaşanma riski var. Hırsınızı ve coşkunuzu kontrol altına almanız gerekebilir.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Samimiyet ve güvene çok ihtiyaçınız var. Bu konuda kendinizi çok yanlız hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizi yanınızda görmek mümkün değil.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

27 Ekim 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 19' 25" R
Ay
Balık
07° 02' 02"
Merkür
Koç
18° 20' 11"
Venüs
Boğa
04° 40' 45"
Mars
Koç
02° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 19"
Satürn
Balık
16° 50' 02"
Uranüs
Boğa
22° 31' 06"
Neptün
Balık
28° 59' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 34"
Lilith
Başak
23° 40' 08"
True Node
Koç
15° 22' 00"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>