Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bazı belirsizliklerin ortadan kalkacağı bir gündesiniz. Duygusal aktiviteleriniz harekete geçecek ve mantığınızdan uzak olacaksınız.

İşlerinizdeki yoğunluk yüzünden bir hayli strese girdiniz. Bunlardan kurtulmak ve kafanızı toparlamak için bir tatile ihtiyaç duyabilirsiniz.

Bugün çeşitli gelir kaynakları oluşturma düşünceleri geliştirebilirsiniz. Harcamalarınızda da bir artışın olabileceği bir gündesiniz ve mantıklı hareket etmek için geç kalmamalısınız.

Sağlığınızı son günlerde çok ihmal ediyorsunuz ve önümüzdeki günlerde bu durum başınıza bazı sorunlar açabilir. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü tamamlamanız gereken işleriniz varken yeni girişimlere girmeniz konusunda aceleci davranmamanı için uyarıyor sizleri, Var olanı tamamlamadan yeni bir olgu içine girmeniz bir çok riski beraberinde getirebileceği gibi hali hazırda devam eden ilişkilerinizin bozulmasına da neden olabilir. Hayat uzun soluklu bir maraton nefesinizi ve enerjinizi kısa sürede tüketmemeyi öğrenmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sorunları sizi bir hayli bunaltabilir. Birlikte olduğunuz insanın hayatında ki yerinizi sorgulayabilir ve onun kararsızlıkları karşısında isyan edebilirsiniz. Ne olursa olsun bugün sakin davranmalı, Yaşananları sakinlikle değerlendirdikten sonra konuşmayı tercih etmelisiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:26 itibariyle etkili olacak Ay-Merkür olumlu görünümüyle merhaba dediğimiz yeni haftamızın bu ilk gününde, güven, sağlamlık, güzellik gibi olumlu duygulara olan ihtiyacınızı yükseltir. Sorun çıkaran insanlardan hiç hoşlanmazsınız. Çözüm üreten, şefkatle yanaşan kişilerle bir arada olmaktan zevk alırsınız. Saat 08:43 Ay-Neptün  zorlu görünüm etkisi altında, iç dünyamızda olan biteni  birilerinin anlaması pek mümkün değil. Duygusal açıdan  toparlanmak, olumsuzlukları geride bırakmak için biraz geriye çekilebiliriz. Bu gayet doğaldır. Böylece  olayları farklı bir açıdan görebilmemiz mümkün olur. Saat 10:03 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, gerçek anlamda bize fayda getirici ve yarar sağlayıcı  işlere, ilişkilere yönelmemizde yardımcıdır. Ayrıca gereksiz zaman kayıplarının önüne geçebilir. Daha verimli bir yaşam için gerekli olan ne varsa bunları tespit etmenizde destekleyicidir. Yeni haftanın hepimiz için uzlaşı, nezaket ve sevgi anlamında olumlu geçmesi dileğimle,  

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde gelişen olumsuz olaylara tepki gösteriyorsunuz. Bugün toplumsal egonuzun yüksek olduğu bir gün olmasına rağmen, duygusal değişime açık olmanızdan dolayı, kişiselliğinizi yeterince ortaya çıkaramayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı daha belirgin bir şekilde sergileme fırsatı önünüze çıkacak, değerlendirmelisiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerlemek istediğiniz konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz. Ancak, bırakın olaylar kendi akışında pişmeye devam etsin. Bu sayede daha ayakları yere basan planlar yapmak veya aklı başında işler ortaya koymak daha kolay olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki konumunuzu sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Üstelerinizle olan iletişiminiz önem kazanabilir. Toplum önünde kendinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz zamanlardasınız. Mesleki sorumluluklarınızda ilerleme kaydedebilirsiniz. Bürokratik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakınlarınızdan gelecek sevinçli haberler sizi de mutlu verecek. Başlamak istediğiniz birçok şey için artık vakit kaybetmenize gerek yok.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birliktehayatı, günlük rutin işler, sağlık, yanınızda çalışanlar ve yardımcılar ile evcil hayvanlarınız birincil olarak vurgulanırken, Mars'ın karesi bu alanlarla ilgili bir mücadele enerjisi doğurabilir ve fazladan bu alanlarda konsantre olmanız gerekebilir. Ancak devamında sizehayatınızda yeni bir dönem vaad eden bu yeniay ile birlikte, çalışmalarınızla ön plana çıkabilir veteklifleri alabilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken bu süreçte, Satürn'ün Venüs ve Merkür ile olan uyumlu görünümü aşk hayatınızda uzun süreli yeni başlangıçlara, evlilik kararları ve evlilik zamanına, aşk, romantizm ve tutkunun ön plana çıkacağı enerjisi yüksek bir zamana, çocuk sahibi olmak isteyenler için çocuk haberleri almanıza ve üzerinde çalıştığınız projeler için desteklenmenize aracı olacak. Dolayısıyla hafta genelinde olası sorunlar üzerinde durmamanız ve ikili ilişkileriniz başta olmak üzerehayatınızda son derece keyifli bir döneme girdiğinizi fark etmeniz yararlı olacaktır

27 Temmuz 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda ve para kazanımlarınızda geçmişte yaptığınız yanlışlar ve hatalar yeniden gündeme gelebilir. Kendinizi ve davranışlarınızı gözden geçirmeli, olumsuzlukların neden yaşandığını iyi analiz etmelisiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizde yaratıcı çalışmalar yapmak, evinizde huzur ve konforu yakalamak için oldukça uygun bir süreç olabilecek, bunun yanı sıra özellikle aşktan yana süper şanslı birkaç gün  içinde olacağınıza da işaret etmekte. Romantik zamanlar geçirebilirsiniz, romantik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

27 Temmuz 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 17' 16" R
Ay
Aslan
14° 28' 44" R
Merkür
Koç
28° 39' 34"
Venüs
Boğa
18° 37' 58"
Mars
Koç
10° 42' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 21"
Satürn
Balık
17° 43' 09"
Uranüs
Boğa
23° 10' 29"
Neptün
Balık
29° 18' 12"
Plüton
Kova
02° 04' 17"
Chiron
Koç
21° 26' 07"
Lilith
Başak
24° 55' 33"
True Node
Koç
14° 52' 58"
Son Güncelleme : 14/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>