Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı tutkuya dönüştürebileceğiniz yolundaki uyarılar, hiç de kuruntu gibi görünmüyor. Kendinizi, mutluluğundan bir parça korumanız gereken bir ilişki içindesiniz.

İnsani gelgitlerle pek ilgili görünmüyorsunuz. Birtakım sevinçler ve üzüntüler paylaşılmayı gerektirebilir. İşin kendisini, ortamından, ilişkilerinden önde tutmanız,yaşamınızda biraz mekanik bir mutluluk içinde olduğunuzu gösteriyor.

Alım satım konularında bir otorite sayılmazsınız, bu yüzden eleştirilere kapalı durmayın. Biraz daha piyasa araştırması yapmaya ihtiyacınız var. Tahmininizden çok daha uygun fiyatlar da sizi mal sahibi yapabilir.

Yarım kalan bazı gelişmelerde sorumluluklarınızı yeterince değerlendiremiyorsunuz. Bu davranışınız bugünlerde hakkettiğiniz eleştirileri getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun hoşluklarla geçen bir hafta sonundan sonra duygusallığınızda biraz durulma görülebilir. Sevdiklerinizi bir araya toplama konusundaki becerikliliğinize kimsenin itirazı yok, ama bazen gereğinden fazla ısrarcı olabiliyorsunuz. Kendinizle ilgili aldığınız son kararlardan oldukça memnunsunuz. Uygulama konusunda da son derece kararlı görünüşünüz başarıyı çabuklaştıracak.

28 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 12:03 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süreç yanlış değerlendirmelere yol açabilir. Geniş görüşlü olmak ve ne kadar üzerinize gelinse de, göze göz dişe diş şeklinde  hareket etmemek faydalıdır. Çünkü yöntemleriniz başkaları tarafından beğenmeyebilir, sizden daha farklı düşünmeleri ve üzerinizde kontrol kurmaya kalkmaları mümkündür. Boşluk saatleri içinde saat 11:49 da gerçekleşecek Güneş ve Neptün görünümü, hayatı kucaklamamızı sağlayan, psikolojik açıdan güçlenmemizde yardımcı, inancımızı yükseltici şifalı bir enerjidir.  Olacakları hissetmemizi sağlar. Hayırseverlik yönlerimiz yükselir. İnsanlara karşı duyarlı oluruz. Olumsuz düşünmeyiz. Sahip olduğumuz her şeyin değerini bilerek şükrederiz. Bütün bunlar gayet faydalıdır. Ancak gerçekçi olmayı da bilelim. Ne de olsa boşluk etkisi altındayız. Hayati bir karar vermeden önce, bütün olasılıkları göz önüne alalım. Saat 12:03 itibariyle Oğlak burcunda geçişine devam edecek Ay etkisi altında ise, pratik yaklaşımlar, kontrollü bir ilerleme ve şartların olgunlaşması için beklemek, hedeflerinizi başarıyla gerçekleştirmeniz için dikkat edeceğiniz hususların başında gelebilir. Hani geç olsun güç olmasın sözünü ilke edinmek ve birkaç gün boyunca ilişkinizi ve işlerinizi bu cümle etrafında hareket edecek şekilde düzenlemek günün geri kalanında huzur bulmanız açısından etkili olabilir. Saat 14:45 Ay-Mars kavuşumu, hedef ve açılım evinizde gerçekleşecek. Size güç kazandırıcıdır. Yetenek ve becerilerinizi uygun alanlarda değerlendirmek üzere bilinçli bir şekilde düşünmenizi ve hareket etmenizi sağlar. Ancak zaman zaman sertleşebilir, başkaları üzerinde etkin olmaya çalışabilirsiniz. Buyurgan tavırlarınız, prensiplerinden ödün vermeyen halinizle dikkat çekebilirsiniz. Saat 20:36  Ay-Neptün olumlu görünümü, şifalandırıcı, hayal dünyanızı renklendiricidir. Saat 23:00 Ay-Venüs olumlu görünümü sizi bazı insanların rahatlatmasını, destek vererek mutlu kılmasını sağlayıcıdır. Günün güzellikler getirmesi ve gönlünüzü şenlendirmesi dileğimle,

28 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamı kendi kuralları içinde yargılıyorsunuz. Bugün, kişiliğinizin güçlü yönlerini kullanma konusunda ketum davranacaksınız. Dostlarınızla görüşeceğiniz konularla ilgili ortak karar alma konusunda zorlanabilirsiniz. Sizi ikna etmek için çaba sarf etmeleri gerekebilir. Partnerinizin size vereceği desteği de unutmamalısınız.

28 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinizi kuvvetlendirmenizi sağlayacak oldukça yaratıcı fikirleriniz olabilir. Doğru hamle ve zeki düşünüşle imkansızın başarılma olasılığı artabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Ortaya çıkmak üzere olan olayların ya da planlandığı gibi gitmeme olasılığı olan detayların(hala imzalanmayan anlaşmalar, yine ertelenen açılışlar veya başlangıçlar, karar verilemeyen tarihler v.b) meydana gelme ihtimali yerine, genele ve genel anlamda işlerin yolunda gidip gitmediğine odaklanabileceğimiz bir gün.

28 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyerinize ve uzun vadeli planlarınıza odaklanacaksınız. İş yerinde yükselme arzunuz kuvvetleniyor. Bulunduğunuz koşulları sağlamlaştıracak girişimleriniz olabilir. Ancak çalışma arkadaşlarınız ve üstlerinizle olan iletişiminizde tartışmalar yaşanma riski var. Hırsınızı ve coşkunuzu kontrol altına almanız gerekebilir.

28 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇEVRENİZDE daha önceden söylenmiş bir yalandan dolayı tartışmalara şahit olabilir hatta siz de kendinizi işin içinde bulabilirsiniz.

28 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

28 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 32' 45" R
Ay
Balık
10° 19' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 20"
Venüs
Boğa
04° 57' 41"
Mars
Koç
02° 12' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 32"
Satürn
Balık
16° 51' 12"
Uranüs
Boğa
22° 31' 53"
Neptün
Balık
29° 00' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 20"
Lilith
Başak
23° 41' 40"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>