Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli beraberliğinizin artık zamanını doldurduğu kanısındasınız. Ama nasıl davranmanız gerektiğini de bilemiyorsunuz. Bugün konuyu açıp ilişkinizin varacağı yere

Birkaç gün içinde önceden belirlemiş olduğunuz hedeflerin bir kısmına ulaşabileceksiniz. Bu nedenle önünüzdeki bu kısa süreç biraz zorlu olabilir. Ama deydiğini göreceksiniz.

Bugün umutsuz olduğunuz küçük çapta bir ortaklıktan gelecek para haberi yüzünüzü hayli güldürecek. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açıyor.

Değişik bir bakışla izlediğiniz bir tartışmayla ilgili sürekli tahrik ediliyorsunuz. Bu tartışmada görüş bildirmemenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öteki günlerden biraz daha farklı bir gününüzdesiniz. Tümüyle umudunuzu kestiğiniz bir konuda yüzünüz gülecek. Aile içinde faklı bir yere konmuşsunuz ve sizin dışınızdaki bireyler bundan memnun görünüyor. Konulduğunuz yerin sorumlulukları sizi eziyor. Küçük bir yolculuğunuz var. Bu yolculuktan yepyeni umutlarla döneceksiniz.

28 Eylül 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, güne tüm önemiyle damgasını vuracak iki görünüm var. Saat 05:53 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak ilkdördün, geçtiğimiz 21 Eylül tarihinden bu yana olan bitenleri ele almanın, objektif düşünmemiz gerektiğinin işaretçisidir. Kriz yaratan ilişki sorunlarını, sıkıntı verici maddi konuları, kayıp ve kazançlarımızı, tam olarak yerine oturmasa da bazı problemlerimizi kafamızın içinde belli bir dengeye oturması için neler yapabiliriz buna karar vereceğiz. Hedefimize ulaşmaya güvencemizi sağlamaya, sorumluluklarımızı gerçekleştirmeye çalışırken, maddi ve manevi belirsizliklerin üstesinden nasıl gelebiliriz bunu düşüneceğiz. Başlattığımız girişimlerin ilk sonuçlarını görmek isteyeceğiz. Ortaya somut bir şeyler koymaya çalışacağız. Tabii ki biraz gerilim yaratabilir. Ancak biz elimizden geldiğince sakin olalım canlarım. Saat 07:25 Jüpiter-Uranüs karşıtlığı, bir işin, bir ilişkinin, bir ortaklığın, yatırımın, kararın maddi-manevi anlamda getiri ve götürü hesabını iyi yapmak lazım. Göze hoş görünebilir, hesabımıza, işimize gelebilir. Ancak adil, hak ve eşitlikçi bir bakış açısıyla ele almak, yasal haklarımızı gözetmek ve herkesin payına düşeni hesaplamak gerekiyor. Gün boyunca her şey umduğunuz gibi geçsin. Adım attığınız her şeyde mutluluk sizinle olsun. Kalben sevgilerimle,

28 Eylül 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün itibariyle önemli kararlar almaya daha yatkınsın. Seni kısıtlayan tüm konuları hem pratikte, hem kafanda eleyeceksin.

28 Eylül 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arka planda gizli kalmış konular hakkında bazı gerçekleri öğrenebilirsiniz.Finansal anlamda streslere dikkat etmelisiniz.

28 Eylül 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni planlar içinde olabilirsiniz. Dernek işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Aynı çevredeki insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi güçlendirmek için yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizi sağlam temeller üstüne kurmak için mücadele vereceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizde değişiklikler olabilir.

28 Eylül 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyimser bir bakış açısının renklendireceği bir gün geçirebilirsiniz. Sizi sıkan ufak tefek detayları bir kenara bırakıp genel resmi görmeniz mümkün olacak.

28 Eylül 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal davranmak yerine olayları anlamaya çalışmak daha doğru olacak. Parasal harcamalarınıza özen gösterin. Gereksiz harcamalar yüzünden daha sonra zor durumda kalabilirsiniz. Hayatınızı sorgularken olumlu düşünmelisiniz.

28 Eylül 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınıza daha fazla odaklanabilirsiniz. Maddi konularda abartılı davranışlardan uzak durun. Ani şanslar oluşabilir. Ortak parasal konularda duygusal çıkışlarınız yüksek olabilir.

28 Eylül 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı çalışmaları için harika bir gün spiritüel konular bir anda ilginizi çeker. Hayatınızda köklü değişimleri tetikleyecek enerji ve şifa çalışmalarına katılabilirsiniz. Para paylaşımlarında kontrolü elden bırakmayın. Sonra pişman olursunuz. Hesaplar arasında yanlış transfer gündeme gelebilir. İki kere kontrol etmekte fayda var.

28 Eylül 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz. Her konuda anlaşma var.

28 Eylül 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 53' 16" R
Ay
Yengeç
13° 08' 27" R
Merkür
Koç
25° 49' 50"
Venüs
Boğa
15° 34' 24"
Mars
Koç
08° 48' 55"
Jüpiter
Boğa
26° 44' 09"
Satürn
Balık
17° 32' 19"
Uranüs
Boğa
23° 01' 50"
Neptün
Balık
29° 14' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
21° 18' 21"
Lilith
Başak
24° 39' 01"
True Node
Koç
15° 00' 57"
Son Güncelleme : 12/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>