Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınıza ilişkin güzel gelişmeler yaşayabilir ve hoşunuza gidecek haberler alabilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi dengeli hissedeceksiniz.

İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Bazı huzursuzluklar yaşayabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

Para konularında tutumsuzsunuz. Dilediğinizce alışveriş yapmaktan büyük zevk alıyorsunuz. Fakat alışveriş yaparken maddi durumunuzu da göz önünde bulundurmalısınız.

İleriye dönük hedeflerinizle ilgili bir takım aksaklıklar yaşamanız mümkün. Önlemini şimdiden almalısınız henüz geç olmadan.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanları biraz aha anlamaya çalışmalısınız. Sürekli birilerinin sizi anlaması gerekiyor. Farkında olmadan insanları kırıyorsunuz. Uzun zamandır yapmanız gereken bir konuşmayı nihayet gerçekleştirebileceğiniz bir ortama girecekseniz. İtiraf etmemeniz gereken bir konuyu söylemeniz ileride pişmanlık duymanıza neden olabilir. Bir arkadaşınız istemeden çok istediğiniz bir geziye engel olabilir.

3 Ağustos 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 03:17 Ay-Pluto görünümü, arkadaşlarınıza destek olmanın ve onlarla paylaşımda bulunmanın işaretçisidir. Parayla ilgili konular sizi biraz düşündürür. Saat 05:52-22:51 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. İlgi görmek, değerli bulunmak, sevilmek arzumuz bir hayli yüksektir. Aşk, kendimizi ifade etmek adına önem verdiğimiz bir olgudur. Her şey bir yana Aşk bir yana diye düşünürüz. Boşluk süresince maddi konularda tabii ki tedbirli olmamızda yarar vardır. Saat 22:51 Ay-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu enerji, bizi güven ve huzur verdiği gibi her konuda uzun ömürlü olana yöneltiyor. Sevdiklerimizi, değerlerimizi önemsiyoruz ve kolumuzun kanadımızın altına almak istiyoruz Boğa burcu günlerinde sınırları aşmak pek mümkün değildir. Kişi içinde bulunduğu her durumun kendisine güven vermesi taraftarıdır. Hani deyim yerindeyse ağzımın tadı iyi olsun isteriz. Aşk, çocuklar, para sağlığımız,hayatımız her şey son derece önemli hale gelir. Canı gönülden sevgilerimle,

3 Ağustos 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyunca boşlukta hareket ediyor olacak. Yapılan planların değiştiği, hiç ummadığın gelişmelerin yer aldığı bir gün seni bekliyor. Bugün gökyüzü üstlendiğin işlerde çok da verimli olamayacağına işaret ediyor. Aile şirketinde çalışan bir Balık burcuysan, ailenle bazı konularda anlaşmazlığa düşebilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, ayaküstü katılacağın davette, görünüşüyle dikkat çeken kişinin ilgisine kayıtsız kalamayabilirsin. Günün stresini dağıtmak adına, yakın arkadaşınla buluşup yorgunluk kahvesi eşliğinde hoş sohbet edebilirsin. Akşam saatlerinde internet üzerinden dış görünüşüne yönelik harcamalar yapabilirsin.

3 Ağustos 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal konuların gündemden düşmeyeceği hedeflediğiniz konularda şartları olduğundan daha fazla zorlamak isteyeceğiniz mücadeleci bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda rekabet ve kıskançlığı dayalı iletişimler geçebilir.

3 Ağustos 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Kişisel yeteneklerinizikonusunda kullanmak isteyebilirsiniz. Enerjinizin ve motivasyonunuzun yüksek olduğu bir gün. Beklemediğiniz bir şekilde şans kapınızı çalabilir. Yapmak istediğiniz fakat yapamadığınız isteklerinizi gerçekleştirmek için fırsatlar karşınıza çıkacaktır. Girişken ve cesur oluşunuz dikkat çekecektir.

3 Ağustos 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DIŞ görünüşünüzde veya maddi planlarınızda yapacağınız değişiklikler işinizde ilerlemenizi hızlandırabilir. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

3 Ağustos 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Iş ve para konularında biraz daha hassas ve duyarlı olmanız, harcamalarınız veya yatırımlarınızla ilgili temkinli hareket etmeniz gerekebilir. Zira Koç burcundaki Ay sizi sabırsız kılarken, hızlı adımlar ve ani duygusal tepkiler sizi yanlış yönlere sürükleyebilir.

3 Ağustos 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda sevdiğiniz insanla güzel paylaşımlarınız olabilir. İnsanları rahat etkileyeceksiniz. Karşı tarafı düşünerek hareket etmeniz, sevdiğiniz insanın ayaklarını yerden kesebilir.

3 Ağustos 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde aradığınız güveni sorguladığınız bir dönemden geçiyorsunuz. Son günlerde adeta mantar gibi patlak veren aksilikler sizi yormuş olabilir. Bu sürece yaklaşık bir hafta daha katlanmalısınız. Akışta kalarak zorlukların üstesinden gelebilir, karşınızdakileri yargılamadan uzlaşmacı tavırla sorunları ortadan rahatlıkla kaldırabilirsiniz. Herkesten önce kendinize güvenmelisiniz.

3 Ağustos 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

3 Ağustos 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 01' 02" R
Ay
Balık
17° 21' 06"
Merkür
Koç
18° 46' 20"
Venüs
Boğa
05° 33' 36"
Mars
Koç
02° 34' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 22"
Satürn
Balık
16° 53' 39"
Uranüs
Boğa
22° 33' 34"
Neptün
Balık
29° 01' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 57"
Lilith
Başak
23° 44' 54"
True Node
Koç
15° 23' 02"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>