Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu konudaki düşünceleriniz süratle değişiyor. Şu an yaşadığınız ilişkiye göre aşkı tanımlıyorsunuz. Çok mutlu görünüyorsunuz ve biliyorsunuz ki, aşkta önemli olan yalnızca budur.

Yakın günlerde bir ekip halindegeziniz olabilir. Bu ekibin içine dahil edilmekle, ayrı bir yerde tutulduğunuzu anlayacaksınız. Başarılarınıza hiç hak etmeden ortak olmaya çalışan biri var, dikkat !

Bir arkadaşınızın hayata gevşek bakışı sizi oldukça kızdırıyor. Sevgi bağlarınız, para sıkıntılarında onu yalnız bırakmanızı engelliyorsa da, gittikçe bir şeylerin aşındığını hissediyorsunuz.

Sonradan yük gibi taşıyacağınız duygusal ilişkilere baştan girmemeyi becerebilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların onayını her konuda almak mümkün olamıyor. Siz son zamanlarda adeta böyle bir talepkarlık içinde gibi davranıyorsunuz. İnsan ilişkilerine biraz daha anlayışlı, alçakgönüllü bakabilirsiniz. Duygulu biri oluşunuz, abartılı üzüntüler yaşamanıza neden oluyor. Soğuk algınlığından yatan arkadaşınıza, ölümcül hasta muamelesi yapabiliyorsunuz.

30 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 02:12 Ay-Neptün görünümü, sizi kötülüklerden koruyan, yaratıcı düşünmenizi sağlayan rahatlatıcı ve sakinleştirici bir enerjidir. İlişkide her iki taraf da birbirine karşı duyarlı düşünür. Saat 04:57 Merkür-Chiron olumlu görünümünün desteğiyle inandığınız bir aşkın peşinden gidebilir, kimse onaylamasa bile vazgeçmezsiniz. Her ne durumda olursanız olun bu enerji size yardımcıdır. Hem faaliyet anlamında size kuvvet verir hem de inancınızı güçlendirir. Saat 09:28 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, hedefinize yol alırken tabii ki zorluklar olabilir. Bunları sizi yıldırmasın. Belki şimdi yeni bir arayış içindesiniz. Şartların olgunlaşması için biraz daha sabırlı olursanız emin olunuz ki, başarı sizden yanadır. Saat 10:53 Ay-Pluto karşıtlığı, güçlü duyguların, derinlemesine düşünerek verilen kararlar işaretçisidir. Hislerimizden eminizdir. Kendimizi güvende hissederiz. Partnerimize inanmakta haklıyızdır ve bunun doğruluğundan eminizdir. İşlerimizi kolaylıkla halledebilmemiz, zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilmemiz dileğimle,

30 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında olan insanlar, onların gerçek niyetini sorgulamana yol açacak şekilde davranacaklar. Güven konusunda biraz hassas olduğun günlerden geçiyorsun, bunu kabul et. Bugün de onlarla ilgili soru işaretlerini ve kafandaki düşünceleri dile getirebilirsin. Yakınlarının sana olan bağlılıklarında tavırlarının önemi büyük olacak. Senin de onlardan aldığın destekle motivasyonunda artış olabilir. Kendi işini yapan bir Balık burcuysan, ortağınla anlaşmazlık yaşayacağın konular olabilir. Keskin davranmak yerine biraz daha geniş bir pencereden düşünmen gerekebilir. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle yaşam alanınıza dair kararlar alabilir ve düzenlemeler yapabilirsiniz.

30 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sanatsal yaratıcılığınızın yüksek olduğu bugünü keyif alacağınız işlerle tamamlamak isteyebilir ve bunun yanı sıra ikili ilişkiler konusunda da bazı yarım kalmış durumları tamamlamak isteyebilirsiniz.

30 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyeceksiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Öğlen saatlerinde duygusal kısıtlanma hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde planlarınızdaki değişiklikler gerilmenize neden olabilir. Akışta kalmaya çalışın. Akşam zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

30 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yurt dışından gelen yeni bir kazanç fırsatı sayesinde banka hesabınızı hızla arttırmayı başaracaksınız.

30 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece gergin olmanıza karşılık bugün alacağınız bir haber keyfinizi yerine getirecek. Şu sıralar çok fazla sorumluluk yüklenebilir ve aşırı tempoyla çalışabilirsiniz. Kendinizi fazla yormayın. Sevdiğinize ilgi gösterin.

30 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kaynakları paylaşma zorunluluğunuz olabilir. Bir süredir bekleyen işleri tamamlamak için koşullar uygun. Sabah saatleri kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Kalabalıklardan kaçınıp haz ve huzur veren bireysel faliyetlerde bulunmak iyi gelir.

30 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken, sevdiklerinizle şefkat, sanat, sevgi, hoş görü dolu bir günü paylaşırsınız. Aşkınızı dile getirmek için bugünden daha iyisini bulmak zordur. Çocuğunuzun her türlü ihtiyacı için zaman ayırabilirsiniz. Doğum günü partisine katılmak onu mutlu eder. Hobilerinizi geliştireceğiniz çalışmalarla gününüzü değerlendirebilirsiniz.

30 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

30 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 02' 16" R
Ay
Aslan
23° 54' 12" R
Merkür
Koç
29° 36' 05"
Venüs
Boğa
19° 35' 23"
Mars
Koç
11° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 22"
Satürn
Balık
17° 46' 27"
Uranüs
Boğa
23° 13' 12"
Neptün
Balık
29° 19' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
21° 28' 32"
Lilith
Başak
25° 00' 44"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>