Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle ilgili bir sürprizi var ve size fark ettirmek istemiyor. Onun küçük hoş oyunlarına katılmanız, kafasındaki soruları anlamsızlaştırabilir. İlk günlerde gösterdiğiniz ilginin azaldığını düşünmesi, bu oyunlardaki yalnızlık duygusundan kaynaklanıyor.

Bugünlerde işlerinizi biraz daha önemsemeniz daha gönülden çabalara önayak olabilir. İş hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız yerleşmiş gündelik sorunlar, yalnızyaşamınızda değil, hayatın her alanında sizi isteksizleştiriyor

Para konularında üst derecede duyarlı birisiniz. Bir yakınınızın bütün uyarılarınıza rağmen düştüğü para bunalımı sizi kızdırıyor. Onun sıkıntısına duyarsız kalmak istiyorsunuz ama beceremiyorsunuz.

Etrafınızdaki bazı yararlı niyetlerin sizi de içine alması çok yararlı olabilir. Koşullarınızı zorlayarak bazı önerileri değerlendirirseniz, kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru bir kalabalık içindesiniz. Bu gurupta tanıştırılacağınız biriyle ilerde bazı ortak çalışmalarınız olabilir. Bununla ilgili ipuçlarını bu akşam görebilirsiniz. Bu günlerde sinirlerinizi biraz dinlendirmeniz gerekiyor. Son günlerde bir hayli gerilimli olaylara tanık olmanız, sizi hiçbir amaç taşımayan fevri davranışlara yöneltebilir.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:19 Ay-Neptün kavuşum etkisinde ruhumuz huzur buluyor. Hayata ve sevdiklerimize karşı güzel duygular besliyoruz. Maneviyatımız yükseliyor. Sorunlarımızı unutmak, dinlenmek, sevdiklerimizle kucaklaşmak, mutlu olmak gayet kolaylaşıyor. Güzel bir söz, bir davranış, ılımlı bir yaklaşımın kıymeti öylesine büyük ki. Hemen karşılığını verebiliriz. Saat 08:52 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, ilişkileri düzenleyici ve keyifli hale getiricidir. En azından problemler için uygun çözümler bulunur. Bir çevre değişikliği olabilir. Buveya farklı bir nedenle gerçekleşir. Verimsiz olanşartları sağlıklı hale getirebilir. Başka birtercihinde bulunabilirsiniz. Yakınlarınızdan destek görebilirsiniz. Finansal anlamda tatmin edici bir değişim yaşanabilir. Sağlık probleminizle ilgili yeni bir tedaviye başlanabilir. Bu sizi rahatlatabilir. Fiziksel ve ruhsal anlamda moralinizi güçlendiren gelişmeler yaşanabilir. Saat 12:46-5 Temmuz saat 07:49 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Risk faktörünü her alanda gözetmeliyiz. İlişkilerde, yeterince sevilmediğinizi, iyi niyetinizin karşılık görmediğini düşünürsünüz. Bu hassasiyetten kaynaklanır. Durum böyle olunca, önemli konularda karar vermek yanlıştır. Gözden geçirmemiz faydalı olur. Gün boyunca sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir gün seni bekliyor. Gün içinde karşılaştığın bazı durumları sezgilerine güvenerek atlatacaksın.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizin giderek aktifleştiği eski yalnızlık duygunuzun giderek azaldığı güzel bir gün geçirmeniz mümkün. Eleştirilere karşı yaklaşımlarınızı bugün değiştirmeli ve size sunulan bazı fikirlerin yaşamınızda yeni bir yön vermesine izin vermelisiniz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Kişisel açıdan önemli olan konular gündeminizi meşgul edebilir. Uğraştığınız işlerle ilgili kontrolünüz dışında gelişen olaylar olabilir. Pratik bilgilerinizle karışıklığı çözebilirsiniz. Kişisel hassasiyetler ön plana çıkabilir. Kendinizle kalmak isteyebilirsiniz. Kalabalıklar içinde olmak istemeyeceğiniz bir gün. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatlı heyecanlara kapılmanız çok doğal. Uzun zamandır beklediğiniz haberi bugün alacaksınız çünkü. Mutluluğunuzu saklamayın. Eğitimle ilgisi olanlar için başarı çok yakın.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken cesur ve iddialı davranabilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilir, girişimci ve rekabetçi yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aldığınız kararları uygulamakta zorluk çekmeyeceksiniz. Kafanızdaki soru işaretlerini, arkadaşlarınızdan ve çevrenizden alacağınız destekle gidermeniz mümkün olacak.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Gereksiz harcamalarda bulunmaktan kaçının. Şansınızı dikkatli kullanmak için daha kararlı ve sabırlı davranmalısınız. Eski bir arkadaşınızla tesadüfen karşılaşabilirsiniz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

4 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 58" R
Ay
Balık
10° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 05"
Venüs
Boğa
04° 59' 13"
Mars
Koç
02° 13' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 50"
Satürn
Balık
16° 51' 18"
Uranüs
Boğa
22° 31' 58"
Neptün
Balık
29° 00' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 24"
Lilith
Başak
23° 41' 48"
True Node
Koç
15° 22' 21"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>