Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşamınızda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz ve isteksizlikler gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınızı kontrol etmeniz zorlaşıyor ve duygusal kararlar alma tehlikeniz var. Aşk hayatınızda bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Duygusal konularda daha çok dikkatli davranmayı tercih edeceksiniz ancak sevdiğiniz insana karşı ihmalkar bazı tutumlar gösterebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi karamsar hissetmeniz tüm yaşamınızı olumsuz olarak etkileyecektir. Duygusal konularda yeni bir karar vermemelisiniz.

İş yaşamınızda disiplinli bir şekilde çalışmalarınıza devam edebileceğiniz bir gündesiniz. Enerjinizi olumlu bir şekilde kullanmakta zorlanabilrisiniz. İş ortamınızda çalışma arkadaşlarınızla aranızda çeşitli sorunlar çıkabilecektir. Özellikle sizin dışınızda gelişen bazı olayları kontro altına almayı başaracaksınız. Çevrenize karşı gergin tepkiler verebileceğinizde çeşitli tartışmalar olabilir. Elinizdeki işleri tamamlamaya çalışacaksınız ve yeni girişimlerden uzak duracaksınız.

Maddi konularda hesaplı hareket etmeyi tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Özellikle harcamalarınızı dengelemeyi başaracaksınız. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmamalısınız.

Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz, küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük programınıza uymak için çalışmanıza rağmen bu anlamda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Zihninizi çok iyi kullanmanıza rağmen bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Sağlığınız konusunda çok dikkatli olmalısınız küçük de olsa bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Karşınıza bazı fırsatlar çıkmakla birlikte bunları değerlendirmeniz çok zor olabilir. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz ve davranışlarınızda bir tutarsızlık olabilir. Çevrenizdeki insanlara karşı eleştirel yaklaşımlar gösterebilirsiniz ve ayrıntılar sizin için önem kazanıyor.

5 Kasım 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 5 Kasım saat 10:43-21 Aralık saat 23:53 tarihlerinde Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Venüs döneminde sizler sağlam, güvenilir, uzun vadeli ilişkileri tercih edecek, gerekgerekse özel yaşamınızda bu kriterlere uygun kişilerle bağlantı kurabileceksiniz. Bu süreçte önemli olan hem çevremizle uyumlu, dengeli, tutarlı paylaşımlarda bulunmak hem de duruşunuzla, kararlarınızla, çalışkanlığınızla, dürüstlüğünüzle saygınlık ve takdir toplamaktır. Sosyal ilişkilerde özellikle boş ve gereksiz muhabbetler, zaman alan, bir işe yaramayan uğraşıları geride bırakıyoruz. Tamamen işimize, sorumluluklarımıza odaklanarak hedefimize ulaşmayı gayemiz ediniyoruz. Bu hedefe bizi ulaştıracak güçlü kişilerle tanışmak, onlarla bir araya gelmek çok önemli. Arkadaşlık ilişkilerinde de, güven olgusu kıymetli.

5 Kasım 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinizde sürekli bir aşama içindesiniz. Zihinsel aktivitenizin yüksek oluşu ve olaylara her zamankinden daha yapıcı yaklaşmanız, partnerinizi ihmal etmenize neden olabilir. Gücünüzü kendi çabalarınız sayesinde ortaya koyuyorsunuz. Bugün, girişimciliğinizi istediğiniz şekilde kullanabileceksiniz.

5 Kasım 2013, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş birlikleri, ekip çalışmaları veya grup aktiviteleri açısından yoğun iki günlük süreçtesiniz. Ne istediğinizi belirlemeli ve açıkça dile getirmelisiniz. Belli anlaşmalar veya maddi gelişmeler söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda dikkatini çekmek istediğiniz kişiler varsa ya da genel anlamda dikkat çekmek istiyorsanız, karşı tarafın doğal ilgisini ya da sizi anlamasını beklemek yerine bir şeyler yapmanızda fayda var. Bu anlamda kendi başınıza plan yapamamanız durumunda, daha tecrübeli veya güvenilir kişilerin ya da yabancıların fikirlerini alabilirsiniz. Yenilikçi yaklaşımlar, yenilenme isteği ve seyahatler de gündemde olabilir. Akşam saatleri ise, ufak tefek kazalara ve sakarlıklara açık.

5 Kasım 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatında daha fazla belirsizlik ve dalgalanma söz konusu. Üzerinde durduğunuz çalışmaları sağlam bir şekilde ilerletmeye çalışırken mesleki konularda daha temkinli olmaya bakmalısınız. Aşırı iyimserlik taşıdığınız bu dönemde yaratıcı yanlarınızı öne çıkaracağınız fırsatları kollamak yolu ile isteklerinizi elde edebilirsiniz.

5 Kasım 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yükselme... Yaşamınızın her alanını kuralcı bir şekilde yaşıyorsunuz. Sizi anlamak zor. Bazı haberler sizi çok mutlu edecek.

5 Kasım 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

5 Kasım 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 56' 40" R
Ay
Boğa
01° 36' 36" R
Merkür
Koç
20° 57' 53"
Venüs
Boğa
09° 16' 50"
Mars
Koç
04° 53' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 55"
Satürn
Balık
17° 08' 34"
Uranüs
Boğa
22° 44' 02"
Neptün
Balık
29° 06' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 54"
Lilith
Başak
24° 04' 60"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 07/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>