Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde bu konuda doğru kararlar vermeniz gerekiyor. Unutulmaz bir ilişki yaşayacağınızdan çok emin olmanıza rağmen, bu ilişkiyi başlatmak için yerinden oynatacağınız taşları tekrar yerlerine koyamayacağınızı biliyorsunuz.

Sorunlu bazı ilişkilerden kendinizi sıyırmış görünüyorsunuz. Bu daha randımanlı bir çalışma içine girmenizi ve değerinizin anlaşılmasını sağlayabilir. İş yaşamınızda uzun bir zamandan sonra düzelmeler görünüyor.

Açık olmanızda yarar var. Çevrenizden gizlemeyi uygun bulduğunuz birtakım para ilişkileriniz, anlamsız yere çevrenizin sizi çok yanlış değerlendirmesine yol açabilir.

İnsanların erdemlerinizi görmesi için hayli zaman geçmesi gerekiyor. Çünkü yeni kurduğunuz ilişkilerin başlarında kendinizi kolayca anlatamıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kısa bir süre içinde, sizinle birlikte iki kişiyi daha endişelendirecek bir haber alabilirsiniz. Bu haberle birlikte, içinde olduğunuz üçlü ilişki çevrenizde merak konusu olabilir. Her gördüğünüzde içinizi ferahlatan biri, bugünlerde zihninizi fazlaca meşgul ediyor. Sebep olduğu bazı sorunlar var, ona karşı bir davranış değişikliği gösterebilirsiniz.

5 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 05 Kasım saat:22:19-11 Ocak 2018 saat:08:09 tarihleri arasında Merkür Yay geçişinde bilgi ve tecrübemizi hedefimize varmak amacıyla kullanabiliriz. Fikirlerimizi dile getiririz veya iletişim alanında meslek sahibi olabiliriz. Sık sık işimiz için seyahatlere çıkabiliriz veya böyle bir görev üstleniriz. Bir müddet için biryerinde çalışır, tecrübe ediniriz. Dayanıklı ve sabırlı olmayı öğreniriz. Merkür-Yay geçişi bilgece düşünmektir. Hayatın önünde olandan ziyade arka planındaki ruhu keşfederiz. İş sorunu olanlar için yeni birgirişimi, verimli çalışabilmek adına yeteneklerinizi değerlendireceğiniz işlerde başarı, güçlü iletişim yönünde olumlu bir enerjidir. Kendimizi geliştirmemiz, eksiklerimizi tamamlamamız, yolumuzu belirlememiz için, ben biliyorum demek yerine, öğreniyorum, gelişiyorum, olgunlaşıyoruz demek gerekiyor. Doğru bilgiye ulaşmak, doğru bilgilendirmek zamanıdır. Dağılmadan, her bir detayın farkında ancak zaman kaybetmeden işlerimize odaklanmalıyız. Mali açıdan durumumuza bir bakmalı, daha iyi şartlarda yaşamak için neler yapmak gerekiyor, bunları tespit etmeliyiz. 3-23 Aralık tarihlerinde Merkür Yay burcunda gerileyecek. Tüm burçlar, yukarıda belirtilen konulardaki işler tekrar gündem maddemizde yer alacak.

5 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarını halletmeye zaman bulamıyorsan bugün oldukça ideal! Yaratıcı aktivitelerle ilgilenebilirsin.

5 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geri adım atarak boş kızgınlıklar ya da boş gururlu davranışlarla zaman harcamayın. Eğer ilişki bir kısır döngü içerisinde ise artık gerçekçi olmanızda fayda var. Dedikodulardan uzak durun.

5 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, düşüncelerinizde daha istikrarlı olsanız da, öğle sonrasında evde bir çok çift durum ve alternatif gündeme gelebilir.

5 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte yönetici, otorite konumunda kişilerle ve patronlarınızla iletişiminiz artabilir. İş toplantıları ve seyahatleri yapabilirsiniz.

5 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte yönetici, otorite konumunda kişilerle ve patronlarınızla iletişiminiz artabilir. İş toplantıları ve seyahatleri yapabilirsiniz.

5 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birden fazla işle uğraşmak önem kazanabilir. İş yaptığınız insanlarla iletişiminiz artacak. 15 gün boyunca tanışacağınız insanlar kariyerinizde etkili olabilir.

5 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece duyarlı ve hassas olacağınız bir gün. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Çok hoş tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Ancak, kararsızlık ve gerginlik yüzünden sıkıntı duyabilirsiniz.

5 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

5 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 11' 22" R
Ay
Yengeç
17° 12' 08" R
Merkür
Koç
26° 10' 14"
Venüs
Boğa
15° 57' 28"
Mars
Koç
09° 03' 15"
Jüpiter
Boğa
26° 48' 35"
Satürn
Balık
17° 33' 42"
Uranüs
Boğa
23° 02' 56"
Neptün
Balık
29° 14' 55"
Plüton
Kova
02° 04' 56"
Chiron
Koç
21° 19' 20"
Lilith
Başak
24° 41' 05"
True Node
Koç
14° 59' 29"
Son Güncelleme : 12/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>