Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman, zaman haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Bugün bu yanılgıdan kurtulmak için iyi bir başlangıç olabilir. Takıntılardan arındırılmış bir gözlemle ne kadar şanslı bir sevgili olduğunuzu görebileceksiniz

Bugün kendinizi iyi hissedeceğiniz verimli görüşmeler söz konusu. İş ortamınızı isabetli değerlendirmelerle şekillendiriyorsunuz. Yapay, çıkarcı ilişkiler çok uzağınızda.

İyi haberleriniz var. Geçici çözümler sizi rahatlatacak. Uzun vadeye yaydığınız hedefler, tuttuğunuz hesaptaki kadar masraflı değil. Daha iyimser hesaplar hedeflerinizi yakınlaştırabilir.

Bugün har anlamda umutlar ve sevinçler yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Şu sıralar, buna istekli olmaktan başka bir şey yapmanız gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Atak insanlar hayatı alıp götürüyor. Onların oluşturduğu kuralların birçok insani değeri tükettiğini düşünüyorsunuz. Ama bu kuralların dışında kalmanın, yaşamama kararı almak anlamına geldiğini de biliyorsunuz. Başkalarının fırsat deyip üzerine atladığı şeylerin küskün seyircisi olmamalısınız. Daha girişken, daha istekli davranışlar, kişiliğinizi sandığınız gibi erozyona uğratmayacak, göreceksiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 08:23 itibariyle Ay-Aslan burcunda seyrine başlıyor. Ne hissediyorsanız ona göre hareket edeceksiniz. İlişkisi olanlar için keyifli bir gün. İlişkisi olmayanlar ise, bu durumu kendi iç dünyalarında yaşayabilir ve hayatın her şeye rağmen güzel olduğunu düşünebilirler. Sanatçılar için bugünkü enerjiler, yaratıcılığın ön plana gelmesi anlamı taşır. Kaleme dökülen duygular kimi zaman bir romana konu olabilir. Hatta var olmayan bir ilişki adına şiirler yazılabilir ve hayali olarak düşünülen sevgiliye övgüler yağdırabilir. Saat 18:38 Venüs-Neptün olumlu görünümü hem romantik hem de gerçekçi bir şekilde ilişkinin ele alınmasını sağlıyor. Eğer sevgiliniz size karşı samimi değilse, bunu anında hissedersiniz. Ancak merak etmeyin. Bu görünüm gayet olumludur. Hayallerinizi güçlendirir. Maneviyatınızı güçlendirir. İş veya özel meseleler üzerinde sizin çok daha akıllıca kararlar vermenizi sağlar. Aşkı teninizde, yüreğinizde hissetmenizi sağlar. Günün en mutlu kişisi olmanız, huzuru yüreğinizde duymanız dileğimle,

3 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugün; Yüksek enerjinizden rahatsızlık duyacak kişilerle karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Aldırmayın ve iç sesinize kulak vererek ilerleyin. Sizler zaten nerede kime fedakârlık etmeniz gerektiğini bilirsiniz. Fedakârlık ayrı bir şeydir sömürü apayrı. Hiç kimsenin sizi bu anlamda kullanmaya kalkmasına müsaade etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Balık'lar eşinizden gelecek hoş bir sürprizle oldukça duygulanacaksınız. Beraberliği olmayan Balık'lar kısa bir süre önce tanıştığınız kalbinizi hızla çarptıran o özel insanla tekrar görüşmek için bir adım atın. Biraz cesaret size pek çok şey kazandırabilir.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde inanç sergilemediğiniz konularda artık prim vermeyin. Sağlığınıza yeteri kadar dikkat edin. Bugün, çalışma arkadaşlarınızla aranızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bunları hemen tatlıya bağlayın. Şu an problemlere karşı daha çözüm odaklı olmanız size oldukça fayda sağlayacaktır.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızda artış nedeniyle kararlar alabilirsiniz. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Gün içinde iyi organize olmanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte eğitimler alabilirsiniz. İşlerinizin teknik kısımlarını toparlamanız gerekebilir.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakin ve keyifli bir gün geçireceksiniz. Dikkatinizi toparlayıp geleceğe yönelik planlar yapabilir, hedefinizi belirleyebilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak ve yoğun olacak. Çocuklar ve gençlerle ilgili bazı sorunlar çıksa bile, onları kendi haline bırakmanız mümkün.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündelik işlerinizde yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir gün, pek çok işe aynı anda sarılabilir ve bunları daha kolay halledebilirsiniz. İlişkileriniz açısından da ilham verici bir gün olabilir, dostlarınızla paylaşımlardan keyif alabilirsiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalabalık yerlerde sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Onu çok eleştirmemeye özen gösterin. Ortaklaşa işlerinizde kendinizi ortaya koymak önemli olabilir.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim, arkadaşlıklarınızdan göreceğiniz iyiliklerin habercisi olacaktır. Özellikle kadınların desteğini alarak geleceğe ait projelerinize cesaretle adım atabilirsiniz. Diğer yandan dernek faaliyetlerinde aktif rol üstlenebilirsiniz. Eskiden arkadaşınız olan biriyle aranızda bir yakınlaşma yaşanabilir.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Biriyle tanışabilirsiniz. Sakın aceleci davranmayın.

3 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 15' 25" R
Ay
İkizler
20° 31' 42" R
Merkür
Koç
24° 04' 34"
Venüs
Boğa
13° 29' 46"
Mars
Koç
07° 31' 25"
Jüpiter
Boğa
26° 20' 17"
Satürn
Balık
17° 24' 41"
Uranüs
Boğa
22° 55' 57"
Neptün
Balık
29° 11' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 12' 59"
Lilith
Başak
24° 27' 47"
True Node
Koç
15° 10' 05"
Son Güncelleme : 10/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>