Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınız açısından oldukça şanslı bir gündesiniz. Bugün sevgilinizle bazı sorunlarınızı paylaşabilir, onun desteği ve güzel sözleri ile kendinizi mutlu hissedebilirsiniz.

Yeni konulara ve yeni fırsatlara açıksınız. Sorumluluk alma konusunda karşınızdaki insanlara verdiğiniz güven sayesinde kariyerinizde de ilerleme şansına sahipsiniz.

Parasal konuların ön planda olabileceği bugün değerleriniz ve hisseli paralar konusunda çelişkiler yaşayabilirsiniz. Ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. Güvendiğiniz insanların fikirlerine başvurabilirsiniz.

Bugün içinize kapalı ve güvensiz bir görünüme sahip olabilir sevdiklerinize karşı duygularınızı gizleme eğilimi gösterebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarılı çalışmalar yaptığınız bir dönemdesiniz. Bugün bu çalışmalarınızın bir kısmının ortaya çıkışını görmenin haklı bir gururunu yaşayacaksınız. Başarınızı kıskananlar olduğu gibi en az sizin kadar yaptıklarınızla övünen dostlarınız var. Onlarla küçük bir kutlama yapacaksınız. Yakın dostlarınız ile baş başa başarınızın tadını çıkaracaksınız. Resmi dairelerde bazı evrak işleri ile ilgileneceksiniz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:06 Ay-Satürn görünümü, mantıklı olmanızı, sağlam kararlar vermenizi sağlar. Ciddiyetle hareketle edersiniz. Sağlamlık, güvenilirlik ararsınız. Saat 08:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü, çevremizle barışık, huzur ve güvence dolu bir yaşam arzuluyoruz. Fakat sağlığımız,koşulları veya maddi şartların yetersizliği bizi yoruyor. Saat 21:18 itibariyle Boğa burç fazında oluşacak Sondördün etkisi altında en önemli nokta güven olgusudur. Dürüst ve sağlıklı paylaşımlarda bulunmak, başkalarının sizin hakkınızda iyi bir fikir sahibi olmaları için kendinize güçlü bir şekilde ifade etmek arzunuz önemlidir. Parasal getirileri olan işlere, girişimlere önem verirsiniz. Çevre vedeğişimlerinde mutlaka geleceğe dönük düşünülmelidir. Gelip geçici, nasılsa sonra hallederim şeklinde hareket edilmemelidir. Gönülden sevgilerimle,

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalbinin sesinin en gür çıktığı günlere hazır ol. İyiyi ve kötüyü net bir şekilde gördüğün konularda bazı konularda suskunluğunu da bozacaksın. Bugünlerde sana ait özel belgelere, sosyal medya hesaplarına karşı daha korumacı olmanda fayda var. Eğer bir süredir ilişkisi olmayan bir Balık burcundaysan kalbinle aklın arasında kaldığın kişiler arasında tercih yapmak zorunda kalabilirsin. Uzun süredir ilişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinle geleceğe yönelik bazı planlamalar yapabilirsin. Çocukları olan bir Balık burcuysan, bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Sıcağı sıcağına konuşmaktansa, daha sonraya ertelemende fayda var.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda ilgili önemli gelişmelerin yaşanabileceği bugün kendinizi rahatlatmak veya kısa seyahatlere çıkmak isteği içinde olabilirsiniz. Ancak geçmişte bırakmış olduğunuz bir sorumluluktan ötürü bu hayalinizden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı yönlerinizi daha somut hale getirebileceğiniz imkanlar var. Sanatsal konulara yönelmek başarı getirebilir.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AÇIK ve gerçekçi bir yaklaşım sergilemeniz gerekiyor. Bu aralar özel konularınızı kendinize saklamalı ve kimseye dedikodu malzemesi olacak bilgiler vermemelisiniz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlar hayatınızda etkili olacak. Oldukça keyifli bir gün olabilir. Kafanızıalanlarınızdan uzaklaştırın, kısa gezilerde bulunarak, alışveriş yaparak ve iletişim halinde olarak rahatlamaya çalışın.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda Boğa burcunda seyahat ederek başlayan Ay, sizin hayata karşı daha huzurlu ve güvenle yaklaşmanıza destek verecek. Özellikle sizi koruyup kollayan bir kadından bugün maddi, manevi destek görebilirsiniz. İş değiştirmek isteyenler yeni fırsatlara kapılarını açabilirler. Aynı işte kalanlar ise değişen yönetim değişikliğiyle zam alıp terfi hakkı kazanırlar.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 37' 52" R
Ay
Oğlak
00° 34' 21"
Merkür
Koç
16° 19' 37"
Venüs
Koç
28° 43' 27"
Mars
Balık
28° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 37"
Satürn
Balık
16° 24' 39"
Uranüs
Boğa
22° 14' 31"
Neptün
Balık
28° 51' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 15"
Lilith
Başak
23° 07' 58"
True Node
Koç
15° 25' 37"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>