Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Herkes düzgün biriyle birlikte olduğunuzu düşünüp size imreniyor. Oysa siz bu ilişkide günbegün bir şeylerin eksildiğini hissediyorsunuz. Yüreğinizin karışıklığı kafanızı da karıştırabilir, hazırlıklı olmalısınız.

Baskın kişilikli biri sizi yönlendirmeye çalışıyor. Başlarda biraz teslimiyetçi davrandığınız bu ilişki, şimdilerde canınızı sıkıyor. Yetki farkınızdan ötürü göz yummak zorunda kalıyorsunuz.

Yavaş, yavaş bir refah dönemine giriyorsunuz. Kısa bir zaman sonra, halledemediğiniz için üzüntü duyduğunuz paraya bakan birtakım işleri yoluna koyabileceksiniz.

Aile içinde birisinin tüm sorumluluklarını üstlenmiş, ona hiçbir sorumluluk bırakmamışsınız. Bu tavrınızı eleştirenler, sizden çok onu düşünüyorlar. Bu ilişkideki tarzı değiştirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elinizden tutmak, hayat içinde size destek olmak isteyen biri var. Ama siz elinizi çekiyorsunuz. İçgüdüsel bir biçimde ona güvensizlik duyuyorsunuz. Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız bir olaydan çok etkileneceksiniz. Bu olay sizi sevdiklerinize biraz daha bağlayacak. Geniş, sorunsuz olarak tanıdığınız birinin bugün öğreneceğiniz büyük sorunları sizi şaşırtacak.

8 Ekim 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:10-22:50 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında olacağız.  Rutinprogramımızı veya günlük aktivitede her zaman yerine getirdiğimiz işlerimize ağırlık verebiliriz. Yarım kalan işlerimize öncelik tanıyalım. 8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. İlişkide paylaşım, davranış, birbirinize yaklaşım tarzınız gayet önemli. Hangi taraf eleştirel, sürekli irdeleyen, hiçbir şey beğenmeyense, bu dönemde kendini terbiye etmesi gerekiyor. Çünkü bu mesafeye, ilişkinin gelişmemesine neden olur. İhtiyaçlara göre belirlenen, sen şunu yaparsan ben de sana iyi davranırım gibi kriterler koymak yanlış olacaktır. Problemli ilişkilerde özellikle, partneri sürekli gözlem altında tutmak, ne yapıyor ediyor diye kontrol etmek uygun değildir. Jüpiter bu dönemde iyi bir destek sunacağı için, bu yıl ki Venüs-Başak geçişini, geçtiğimiz yıllara göre daha olumlu buluyorum. Ancak, 2 Kasım tarihine kadar, yukarıdaki konularda gerçekçi bir şekilde düşünmenizi tavsiye ediyorum. Saat 23:01 Ay-Venüs kavuşum etkisi altında öyle fazla konuşmak, illaki kendinizi anlatmak, anlaşılmayı beklemek gibi bir düşünceniz olmaz.  Size göre, iyi insan sevgiyi hak eder, haksızlık eden beni kaybeder görüşünü benimseyebilirsiniz. İlişkinizdeki  düzen veya düzensizlikleri fazlasıyla sorgularsınız. Ancak mükemmel bir insan olmadığı gibi,  mükemmel bir aşk yaşamak da pek kolay değil. Bunu da unutmayalım. Kıymet bilen gönüllerle karşılaşmamız dileğimle,  

8 Ekim 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinize güvenin. Fikir ve düşüncelerinizi gerçeğe dönüştürmek ya da uygulamasını sürdürmek için elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız. Belli bir hızı yakaladıktan sonra, devamında her şey yerli yerine oturacaktır. Günlük veya geçici engel ya da aksilikleri büyütmemeli.

8 Ekim 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mevcut durumları en doğru şekilde yönetebilmek veya sorunları çözebilmek için, öncelikle gerçekte neler olup bittiğini anlamaya çalışmanız veya gerçek manzarayı görmeniz gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Üç haftadır yaşanan yanlış anlaşılmalar, bir ileri bir geri giden durumlar veya durma noktasına gelen işler yarından itibaren hız kazanmaya başlayabilir, ama yeni başlangıçlar yapmak için birkaç gün beklemek daha doğru olacaktır. Zira yarın akşam saatlerinden itibaren durağanlaşmaya başlayacak olan Merkür, bugün ve yarın son birkaç sevimsiz marifetini göstermeye de kalkabilir. Dolayısıyla, her şeyin yoluna girmesi birkaç gün alabilir. Gün içerisinde, sosyal ilişkilerimiz olumlu. Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir. Gece saatlerinde ise, ilişkilerimizde daha dikkatli cümleler kurmaya bakalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Endişe duyduğunuz konularda bitişler olabilir. Öğleden sonraki zamanlarda duygusal yönden yoğun paylaşımlar içine girebilirsiniz. Gün içinde sağlığınızla ilgili konulara dikkat edin. Sizi yoran konulardan uzak durun.

8 Ekim 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Boşluk... Hayal dünyasına girerek gerçeklerden uzaklaşmaya başladınız. Bu sizler için tehlike arz edebilir. Gerçeklerin içinde olmalısınız.

8 Ekim 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

8 Ekim 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizde sorunlarınız varsa onları uygun bir şekilde masaya yatırmalısınız. Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde insanlara karşı anlayışlı ve sıcak yaklaşımlar geliştirmeniz gerekecek.

8 Ekim 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkileri olanları daha çok huzur ve mutluluk dolu günler bekliyor olacak, bazılarınız söz, nişan, evlilik için adımlar atabilirsiniz. Yalnız olanlar, ciddi ilişkilere adım atabilirler, bazılarınız ise önemlianlaşmaları ve ortaklıklara adım atabilirler. Ortağınızı veya partnerinizi çok daha kolay yönetebilecek ve yönlendirebileceksiniz

8 Ekim 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan rahat bir döneme gireceksiniz. Daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırmaya başladınız.

8 Ekim 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 31' 14" R
Ay
Koç
25° 11' 12" R
Merkür
Koç
20° 36' 48"
Venüs
Boğa
08° 44' 31"
Mars
Koç
04° 33' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 45"
Satürn
Balık
17° 06' 27"
Uranüs
Boğa
22° 42' 31"
Neptün
Balık
29° 05' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 29"
Lilith
Başak
24° 02' 05"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>