Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizde çok söz sahibi üçüncü bir kişi var. Ona bu yetkiyi esas olarak partneriniz veriyor ve siz bundan oldukça rahatsız görünüyorsunuz. İlişkinizdeki problemleri baş başa çok daha iyi çözeceğiniz görüşündesiniz.

El üstünde tutuluyor, çok değer veriliyor olmanıza rağmen sizde bir tatminsizlik gözleniyor. Bugün de bu doyumsuzluğu ileri boyutlarda yaşayacaksınız. Bir tanıdığınızın kendi işini oluşturma çabasını ilgiyle izliyorsunuz.

Biraz sıkışıklığınız var, ama yine de bir yakınınızdan destek isteyip istememekte kararsızsınız. Oradan gelecek destek hayatınızı hiç olmazsa geçici olarak biraz rahatlatabilecek.

Daha yaşlıca biriyle kişilik çatışması içindesiniz. Bunun önünü almanız gerekiyor. Bazı durumlarda onun inisiyatifi ele alma becerisi sizi nedense kıskandırıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu hafta koç terazi aksında oluşacak ay tutulması nedeni ile siz de payınıza düşeni alacaksınız. Fakat gezegenler güneş tutulmasında olduğu kadar yoğun ve olumsuz açılar göndermeyeceğinden haftayı fazla tatsızlıkla geçirmeyeceksiniz. Haftanın ilk günü beklediğiniz, geleceğinden emin olduğunuz bir paranın gelmemesi nedeni ile zor anlar yaşayabilirsiniz. Ödemelerinizi zamanında yatırabilmek için başvurduğunuz yakınlarınızın da size yüz çevirmesi ile moraliniz düşecek ve yaptığınız hiçbir işten zevk almayacaksınız. İyi niyetinizin size yeniden zararının dokunduğunu düşünmeniz nedeni ile bazı kişilerden uzaklaşma kararı alacaksınız. Kendinizi zarar ve ziyana karşı koruyamadığınız için kendi, kendinize kızacaksınız. Tamamen umutsuzluğa kapıldığınız bir anda eski bir arkadaşınız size elini uzatacak ve onun sayesinde ödemelerinizi kolaylıkla yapabileceğinizden mutsuzluğun yerini şükran ve vefa duyguları alacak. Geciken paranızı da hafta bitmeden geri alabileceksiniz.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Ay İkizler burcu geçişi altında cumartesi  gününe adım atmaktayız. Aile içinde birileri aklına estiği gibi davranabilir. Bu siz de olabilirsiniz. Ancak ben derim ki, bir konuda karar vermeniz gerekiyorsa, lütfen tüm olasılıkları gözden geçiriniz. Saat 07:31 Ay-Uranüs olumlu görünümü, bulunduğunuz her türlü ortamda fikirlerinizi açık ve net bir biçimde ortaya koyabilmenizi sağlar. Ancak maddi konularda dikkatli olmamız gerekiyor. Piyasanın durumuna bakmadan ani kararlar vermeyiniz. Saat 20:18-4 Ekim saat 03:22  arasında  Ay-boşluk etkisi altındayız.  Bunun anlamı aileniz, evinizle alakalı konular üzerinde oldukça aceleci ve gereğinden fazla tepkisel davranmanız anlamındadır. Yapılacak olan her türlü işin sakinlikle gözden geçirilmesinde fayda var. Boşluk İkizler burcunda gerçekleştiği için, uzun süre bir konu üzerinde odaklanmamız zor gözüküyor.Başkalarına benzemeyen fikirlerimiz, her ne kadar çevremizle aramızda bir duvar örse de, bu tek başına hiçbir durumun altından kalkamayacağımızı göstermiyor. Müzik, resim, el çalışmaları, kısa bir yürüyüş, kitap okumak, araştırma yapmak için akşam saatleri uygun. Cumartesi gününüzü keyifli geçirmeniz dileğimle,

3 Ekim 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarının memnuniyeti ya da diğerlerinin işlerinin hallolması için kendinizi kurban edebileceğiniz bir hafta sonu. Bu kadar fazla ödün verirken, birkaç gün sonra, yaptığınız bu hareketlere bir anlam verememe ihtimaliniz olduğunu da hatırlatmak isterim Niobe'ce.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişileri memnun edebilmek veya bazı kişilerin işlerinin hallolmasına ya da bazı konularda üzerindeki yüklerin hafiflemesine yardımcı olmak için kendinizden ödün verebileceğiniz, hatta bu anlamda aşırıya kaçabileceğiniz bir hafta sonu. Oysa, iki üç gün sonra bu hareketleri neden yaptığınıza bir anlam veremeyebilirsiniz. Dolayısıyla, kendinizden ödün vermemenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda yoğun etkileşimlere açık bir gündeyiz. Arkadaşlarla bir araya gelebilir, sosyal ortamlarda vakit geçirmek isteyebiliriz. Diğerleri hakkında edineceğimiz bilgiler karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlayabilir. Farklılıklara, rutinin dışında olaylara veya farklı şeyler denemeye açık bir sabah. Öğle sonrası saatlerde ve akşam ise, özel ilişkilerimizde sevgi alışverişlerine ya da aşk hayatımızı ilgilendiren olumlu gelişmelere açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi koşullar yüzünden harekete geçmek gerekebilir. Evde de hareketlilik söz konusu.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sürprizlerle karşılaştığınızda tartışmalardan uzak kalın. Bugünlerde yanlış anlaşılıyorsunuz. Ağzınızı sıkı tuttuğunuz zaman bu sorun ortadan kalkar.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ev hayatınızda ve aile ilişkilerinizde ikili bir tutum takınabilirsiniz. Hoşunuza gitmeyen şeyleri görmezden gelebilirsiniz. Aile hayatınızda şans sizden yana olacak. Hayatınıza yenilikler katmak istiyorsunuz

3 Ekim 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi anlamda fırsat ve şanslar yakalayabilir, istediğiniz krediyi rahatlıkla çekebilir, bursu alabilirsiniz. Yalnız siz yine de para konularında abartılı davranışlardan ve kararlardan uzak durun. Aşk anlamında ise oldukça keyifli bir gün, eğer hayatınızda biri var ise akşam saatlerinde romantik zamanlar geçirebilirsiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

3 Ekim 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 32' 03" R
Ay
Koç
25° 23' 27" R
Merkür
Koç
20° 37' 28"
Venüs
Boğa
08° 45' 32"
Mars
Koç
04° 34' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 57"
Satürn
Balık
17° 06' 31"
Uranüs
Boğa
22° 42' 34"
Neptün
Balık
29° 05' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 31"
Lilith
Başak
24° 02' 11"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 06/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>