Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu yalnız bırakıyorsunuz. Bunun ne şimdi, ne ilerde sorun olmayacağını düşünüyor, onun buna alışacağını sanıyorsunuz. Yanıldığınızı önümüzdeki günlerde anlayacaksınız gibi görünüyor.

Mesai arkadaşlarınızla büyük bir uyum içinde çalışıyorsunuz. Dinamiksiniz. Haftanın songünün de bile, haftaya yeni başlamış gibi bir enerjiyle, azimle çalışıyorsunuz.

Bugünlerde bu konuyla ilgili kendinize kızmakta yerden göğe kadar haklısınız. Bazı yerlere gerekli görüp dağıttığınız paraları geri toplamakta güçlük çekiyorsunuz.

Aldığınız uyarıları çok ciddi ele almak zorundasınız. Sonucunu yanlış tahmin ettiğiniz bir kararı vermek üzeresiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı arkadaşlarınızın yaşadığı ortak sorun sizi üzdüğü gibi düşündürüyor da. Bu sorunun sizi de içine almasından çekiniyor, bunu istemiyorsunuz. Verdiğiniz bir sözün arkasında durmakta güçlük çekiyorsunuz. Koşulların birden elverişsiz hale gelmesi sizi zor durumda bıraktı. Bu durum bir kırgınlığın hedefi olmanıza yol açacak. Siz de kendinizi pek haklı göremeyeceksiniz.

6 Ekim 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 11:30 olana dek  Ay-Boşluk etkisi altındayız. Salı günümüz böyle başlıyor. Tabii ki bu zaman dilimi içinde özellikle sabah saatlerinde, tedbirli olmakta yarar var. Yengeç boşluk günlerinde hassasiyetin her zaman yüksek olduğunu belirtmeliyim.  Özellikle hangi konuda güven olgusuna önem veriyorsak, o konuda hassaslaşırız. Geçmiş konular ele alınır. İşimiz, sağlığımız, evimiz, ailemiz, toprağımız, vatanımız,  hepsi tek tek önemsenir. Sevdiklerinizi özlersiniz. Ancak derdinizi anlatmaktan çekinebilirsiniz. Çünkü yanlış anlamalarından korkarsınız. Güvenlik, sahiplenme, korunma ihtiyacınız oldukça yükselebilir. Boşluk etkisi bazı kişilerde sanki kimseye ihtiyacı  yokmuş gibi görünmelerini sağlarken,  kimileri, sıkıntılarını güvendiği kişilerle paylaşmayı tercih edebilirler. Saat 11:30 itibariyle Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. Hayata yaklaşım biçimimiz, ya olanı olduğu haliyle kabul etmek veya  zorlukların üstesinden gelebilmek şeklindedir. Benim tavsiyem kendinize güvenmenizdir. Bu sizi başkalarının ezmesinden, iyi niyetinizi kullanmasından korur. Saat 11:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sağlıklı bir paylaşımın hemhem aile hayatındaki önemi fazla. Biz huzur bulmak, paylaşmak istiyoruz. Ancak elimizde olmayan bazı problemler bizi yoruyor. Bu görünüm sayesinde kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Saat 14:23 Ay-Satürn görünümü, işimiz ve ilişkilerimizde takdir edilme, beğenilme, güçlü şekilde kendimizi ifade etme arzumuzun göstergesidir. Belli konularda taviz vermeye yanaşmayız. Bizim de kendimize göre bildiklerimizi vardır. Bunların kabulünü bekleriz. Saat 17:14 Güneş-Pluto görünümü,  uzun vadeli düşünülen işlerin, planlamaların, görüşmelerin, değişimlerin işaretçisidir. Plutoyu hafife almayınız. O yıllardır burcunuzla uyumlu görünüm yapıyor. Her yıl birkaç derece ilerleyerek, tüm Balıkları güçlendirecek. Tabii ki doğum tarihinize ve haritanızdaki etkilere göre bu enerjiden istifade edilebilir. Ancka genel olarak, sosyal hayatta,konularında destek çıkacaktır. Artık sizi yönlendirmelerine izin vermeyiniz. Siz kendi iktidarınızı ele alırsanız ve siz kendinize güven duyarsanız, hiç kimsenin üzerinizde baskın olması mümkün değil. Dönüşümler yavaş oluyor diye üzülmeyiniz. Siz de bilirsiniz ki, zamanı geldiğinde her şey yoluna girecektir. Bütün işlerimizde kolaylıklar, ilişkilerimizde sevgi dolu paylaşımlar ve gün boyu güzellikler bizlerle olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,  

6 Ekim 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelecek planlarınızı veya düşüncelerinizi açıkça paylaşabilirsiniz. Fikirlerinizi ve taleplerinizi düzgün bir dille ifade etmeniz durumunda, sizi destekleyen ve yapmak istediğiniz şeylere somut olarak katkıda bulunabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

6 Ekim 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı arkadaşlarınıza veya ilişki ya dabirliği içerisinde olduğunuz kişilere ilişki ya dabirliklerinin belli kuralları olduğunu hatırlatmak isteyebilirsiniz. Ancak, gökyüzünün konumu kimsenin kimseyi dinleyeceği bir havada olmadığına, tam tersi ters cevapların ve tartışmaların desteklendiğine işaret ediyor. Hatırlatmaları biraz ertelemek daha doğru olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay, atalar, gelenekler, ev, aile, vatan, millet veya kadınlarla ilgili başlıklı konuları ön plana çıkartabilir. Geleneksel kodlarımızdan gelen birikimle duygusal reaksiyonlar verebiliriz. Çok olmasa da, (zira olumlu ve olumsuz açılar kol kola hafta boyunca)kin, nefret, öfke duyguları ön plana çıkabilir. Saldırgan kişiler, gruplar ve ülkeler gündeme gelebilir. Ani gelişmelere, ani tepkilere veya ani olaylara açık bir aylık süreçteyiz. Tepkisel tavırlardan uzak durmalı ve değişikliklere uyumlu bir tavır sergilemeli ya da değişikliklerden fayda sağlamasını bilmeliyiz. Su ve sıvılarla ilgili konular da gündeme gelebilir.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

6 Ekim 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde daha keyifli koşullar söz konusu. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. İlerleyen zamanlarda çalışma hayatınızdaki hareketlilik sizi yorabilir. Bürokratik engellere takılabilirsiniz. Bazı işlerinizde yeniden planlama yapmanız gerekebilir. Birlikte çalıştığınız insanlarla iletişim halinde olmak doğru kararlar almanız açısından iyi olacaktır.

6 Ekim 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mantığınızla duygularınızın çakışacağı bir gün. Dolayısıyla gergin olabilirsiniz. Yalnız kalıp düşünün. Anlık mutluluklardan kaçının.

6 Ekim 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler, aile ile geliştirilen diyaloglar ve finansal konulara çözüm üretme konusunda fırsatlarınızın olacağı gün içinde, enerjinizi çalışmalarınıza ve hedeflerinize odaklayabileceğiniz pozitif bir zaman dilimindesiniz.

6 Ekim 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlardaki ilişkilerinizde, arkadaşlarınızla olan diyaloglarınızda sorunlar ortaya çıkabilir. İçinde para olan, ortaklaşa yapılacak işlerde çatışmalara karşı hazırlıklı olun.

6 Ekim 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte olduğunuz kişi ile finansal konular üzerinden gerginliklerden uzak durmanızda yarar var. Ödemeler, borçlar gündemde olacaktır. Bir diğer olası etkisi de, -ki aslında böyle olmamasını umuyorum- sağlıkla ilgili konulara özellikle para harcayabilirsiniz. Yine bu hafta sonuna doğru bazı seyahatler gündeme gelebilir, minik hafta sonu kaçamakları yapabilirsiniz

6 Ekim 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

6 Ekim 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 30' 53" R
Ay
Koç
25° 05' 42" R
Merkür
Koç
20° 36' 31"
Venüs
Boğa
08° 44' 03"
Mars
Koç
04° 33' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 40"
Satürn
Balık
17° 06' 25"
Uranüs
Boğa
22° 42' 29"
Neptün
Balık
29° 05' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 27"
Lilith
Başak
24° 02' 03"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>