Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hiçbir şey eskisi gibi görünmüyor. Aşk hayatınıza ağır bir monotonluk çökmüş. Bunu kurtarmak için harcadığınız çabada yalnız kaldığınızı düşünüyorsunuz. Partneriniz sizden bir adım önde görünüyor.

Genel olarak beğeniliyorsunuz. Ama bazı durumlarda takındığınız tavır işyerinizde size karşı bir antipati oluşturuyor. Bugünkü bazı şikayetler kulağınıza kadar gelecek.

Parasını idareli kullananlardan değilsiniz, ama bu anlamda ciddi çabalarınız var. Bu çabalarınızın da yanlış değerlendirilmesinden korkuyorsunuz. Cimri diye yaftalanmak hayatta en korktuğunuz şey.

Kişiliği şekilden şekile giren birinden uzak durmaya çalışıyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızın onunla kurduğu çıkar ilişkileri sizi üzüyor. Ondan uzak durmanız yeterli olmalı. Ama siz ayrıca arkadaşlarınıza karşı bileniyorsunuz, buna dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zaman var ki kötümserliği elden bırakmıyor, çevrenizdeki herkese olumsun enerji yayıyorsunuz. Bugün bir ilginçlik sizi hayata daha iyimser bakmaya yöneltecek. Üzerinizdeki bütün karamsarlıkları atacaksınız. Birkaç gündür yaşadığınız yalnızlık duygusunu yeni bir tanışmayla üzerinizden atacaksınız. Bu tanışma kalıcı bir dostluğa dönüşebilir.

4 Ekim 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 03:32  Ay-Yengeç burcu seyir etkinliği altında Pazar gününe uyanacağız.  Aşk konusunda veya aşkla ilgili tüm meselelerde, çocuklarımız varsa onlarla ilgili konularda hassasız. Duygularımız su misali akışta bugün. Aslında isteğiniz son derece basit bir şey. Size karşı gayet anlayışlı ve güvenilir olunmasını istiyorsunuz. Çünkü dürüstlük sizin için önemli olduğundan  karşınızdaki insanın kendisi gibi davranmadıkça, açık olmadıkça şansı olmayacağını bilmesi gerekiyor. Saat 09:27 Ay-Merkür görünümü sevilmek, güven duymak, aile olmak, can olmak, sevdiklerinizle bir olmak arzunuzun işaretçisidir. İstersiniz ki, birileri yaranıza merhem olsun, siz söylemeden sizi anlasın, yardımcı olsun, destek versin. Çıkarlarını düşünen, adil davranmayan insanlara içerlersiniz. Saat 14:00 Ay-Mars görünümü,  dışarıdan gelebilecek uyarılara doğru zamanda müdahalede bulunmanızda destekçinizdir. Artık neyin ne olduğunun gayet iyi farkındasınız. Sizi durduracak bir tek SİZ olabilirsiniz. Saat 17:08 sonrası etkili olacak Ay-Neptün görünümü, sevdiklerinize yönelticidir. Huzur ve güven kadar, şefkat duyguları da bir hayli önemlidir. Rahatlatan birkaç söz, bir haber, bir paylaşım desteklendirir, ruhunuzu rahatlatır. Keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle,

4 Ekim 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haberin kaynağına ulaşmadan, ikinci ağızdan diyaloglara dayalı ya da kulaktan dolma haberlere bağlı kararlar almamalı, tepkiler vermemelisiniz. Yönünüzü bizzat yapacağınız araştırmalara göre belirlemelisiniz.

4 Ekim 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişileri memnun edebilmek veya bazı kişilerin işlerinin hallolmasına ya da bazı konularda üzerindeki yüklerin hafiflemesine yardımcı olmak için kendinizden ödün verebileceğiniz, hatta bu anlamda aşırıya kaçabileceğiniz bir hafta sonu. Oysa, iki üç gün sonra bu hareketleri neden yaptığınıza bir anlam veremeyebilirsiniz. Dolayısıyla, kendinizden ödün vermemenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda yoğun etkileşimlere açık bir gündeyiz. Arkadaşlarla bir araya gelebilir, sosyal ortamlarda vakit geçirmek isteyebiliriz. Diğerleri hakkında edineceğimiz bilgiler karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlayabilir. Farklılıklara, rutinin dışında olaylara veya farklı şeyler denemeye açık bir sabah. Öğle sonrası saatlerde ve akşam ise, özel ilişkilerimizde sevgi alışverişlerine ya da aşk hayatımızı ilgilendiren olumlu gelişmelere açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha keyifli ve yaratıcı olabilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak, çocuklarla ilgili uğraşlar daha eğlendirici olabilir.

4 Ekim 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi olarak hiç beklemediğiniz yerden destek görebilirsiniz. İş hayatınız konusunda hiç istekli değil hatta yılmış durumdasınız.İş yerinizdeki arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunlar sizi bezdirmiş durumda. Moralinizi bozmayın.

4 Ekim 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızdaki ilişkilerinizde kıskançlık, anlaşmazlık ve uyumsuzluklara açık bir günden geçmektesiniz. Aşırı yemek yemekten kaçınmalı, dengeli beslenme planı uygulamaya çalışmalısınız. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevreniz ve değer verdiğiniz kişilerle eğlenceli aktiviteler düzenleyebilir, oyun partileri yapabilir, hayatın keyifli taraflarına daha çok odaklanabilirsiniz.

4 Ekim 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutkularınızın ve eğlenceli yanlarını- zın çatışmasına şahitlik edebilirsiniz. Hayal dünyanız çok geniş ama istekleriniz ve davranışlarınız hayallerinizle örtüşmüyor.

4 Ekim 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sanatla ilgilenen balık burçları için bugün manevi tatminin ve yaratıcılığın en yoğun yaşanabileceği bir gün olabilir. Yalnız olanlar bu günden itibaren birkaç gün çok olumlu etkiler altındalar. Yeni bir ilişki başlayabilir

4 Ekim 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

4 Ekim 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 53' 02" R
Ay
Boğa
00° 41' 36" R
Merkür
Koç
20° 54' 50"
Venüs
Boğa
09° 12' 13"
Mars
Koç
04° 51' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 02"
Satürn
Balık
17° 08' 16"
Uranüs
Boğa
22° 43' 49"
Neptün
Balık
29° 06' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 42"
Lilith
Başak
24° 04' 35"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 07/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>