Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Herkes düzgün biriyle birlikte olduğunuzu düşünüp size imreniyor. Oysa siz bu ilişkide günbegün bir şeylerin eksildiğini hissediyorsunuz. Yüreğinizin karışıklığı kafanızı da karıştırabilir, hazırlıklı olmalısınız.

Baskın kişilikli biri sizi yönlendirmeye çalışıyor. Başlarda biraz teslimiyetçi davrandığınız bu ilişki, şimdilerde canınızı sıkıyor. Yetki farkınızdan ötürü göz yummak zorunda kalıyorsunuz.

Yavaş, yavaş bir refah dönemine giriyorsunuz. Kısa bir zaman sonra, halledemediğiniz için üzüntü duyduğunuz paraya bakan birtakım işleri yoluna koyabileceksiniz.

Aile içinde birisinin tüm sorumluluklarını üstlenmiş, ona hiçbir sorumluluk bırakmamışsınız. Bu tavrınızı eleştirenler, sizden çok onu düşünüyorlar. Bu ilişkideki tarzı değiştirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bire bir ve yakın ilişkilerinizde biraz daha sabırlı olmanız, beklenti ve istekleriniz konusunda abartıdan uzak kalmanız gerekebilir. İletişim konusunda daha hassas davranmanız gerekebilir.

8 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, bize güç kazandırıyor, kendimize ve hayata inanmamızı sağlıyor. Maddi ve manevi anlamda rahatlatıyor. Kendimize güvenimiz yükselişte. Bu yükseliş, her problemi çözebilmemizde bize destek oluyor. Saat 13:46 Ay-Mars görünümü, sağlam, köklü, umut verici ve maddi-manevi anlamda güven içinde olmamızı sağlayıcı tarzda ilişkilerimizi ele alacağız. Özellikle karşımıza biri çıktığında veya mevcut ilişkimizde seçici ve özenli düşünerek karar vermeye özen göstereceğiz. Saat 15:54 Venüs-Satürn görünümü, gerek özel hayatımızda gerekse dış dünyada ilişkiler bir miktar zorlanıyor. Zoraki yürüyen birliktelikler, dış etkenler nedeniylehayatımızda yaşanan durumlar bir hayli yorucu. Şu andaki şartlar, iki gün boyunca önyargılı düşünmemize neden olabilir. Çevremizdeki insanlar da aynı şekilde davranabilir. Bu durumun bilincinde olarak, sakin olmamızda yarar var. Saat 16:46-9 Ekim saat 04:45 arasındaki Ay-boşluk etkisinde, huzur ve güvence olgusu önemlidir. Bu kısa süre içinde, etrafımızda olan bitene ve içinde bulunduğumuz duruma bir bakalım. İnatçı davranmayalım. Güvencemizi önemseyelim. Bir şeyleri kafamıza takıp, altında bir şey aramayalım. Ancak bastığımız yeri de bilelim. Saat 21:37 Ay-Chiron arasındaki huzur ve güven verici olumlu görünüm, duygu dünyanızla alakalı konularda ise, inişli çıkışlı olan hislerinizi belirli bir noktaya odaklayarak mantıklı kararlar vermeniz mümkündür. İletişim anlamında en iyi kontak kuracağınız alan, yakın çevre ilişkileridir. Hiç kimsenin huzuru kaçırması mümkün olmaz. Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

8 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyalleşmenin faydalarını gördüğün bir döngüdesin. Kararsızlık yaşadığın bir konuda, sana birisi ilham verebilir.

8 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bire bir ve yakın ilişkilerinizde biraz daha sabırlı olmanız, beklenti ve istekleriniz konusunda abartıdan uzak kalmanız gerekebilir. İletişim konusunda daha hassas davranmanız gerekebilir.

8 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa yolculuklar, ziyaretler ve görüşmeler gündemde. Aynı zamanda arkadaşlarınızla yeni şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

8 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BOŞA vakit kaybettiğinizin farkına varın ve bir an önce zaman kaybını telafi edin. Bekar Balıklar istediğiniz aşkı yakalayamadım diye dert yanıyorsunuz.

8 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevre ya da ailenizle geleceğe yönelik bazı konuşmalar yapabilirsiniz.Akşama doğru gelişen hızlı organizasyonlara karşı hazırlık olun.

8 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sevdiğinizle birbirinizi anlamakta zorlanacaksınız. Sevdiğiniz insana sıcak yaklaşımlar geliştirmeli, aranıza mesafe koymamalısınız.

8 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün son derece rasyonel kararların işlev kazandığı bir enerji açığa çıkar. Duygu yerine mantık yürüterek bir çok sıkıntılı süreci çözmeyi başarabiliriz. Günü ayak masajı, pedikür gibi kişisel bakım ihtiyaçlarınızı gidererek geçirin. Bol bol meditasyon yapın. Hayata karşı beklentilerinizi netleştirin. Hayat çizgisinin hangi yol üzerinde ilerleyeceğini kendi sağduyunuzla karar verin. Balık

8 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan rahat bir döneme gireceksiniz. Daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırmaya başladınız.

8 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 54' 08" R
Ay
Yay
20° 47' 11"
Merkür
Koç
16° 10' 21"
Venüs
Koç
27° 47' 59"
Mars
Balık
27° 43' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 09"
Satürn
Balık
16° 20' 35"
Uranüs
Boğa
22° 11' 58"
Neptün
Balık
28° 49' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 41"
Lilith
Başak
23° 02' 59"
True Node
Koç
15° 28' 02"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>