Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi ondan gizliyorsunuz. O sizi tanımaya, iç dünyanızı keşfetmeye çalıştıkça tedirgin oluyor, ona sevimsiz görünmeye çalışıyorsunuz. Hiç koşulları olmayan, bu kadar kuraldışı bir aşkı yaşamak istemiyorsunuz.

Azimli birisiniz. Kendinize parlak bir gelecek hazırlama çabanızda biraz da kırıp dökücüsünüz. İnsanları incittiğinizde de duygusal yönünüz devreye giriyor ve üzüntüden kahroluyorsunuz.

Ailenizin içindeki para meselesi çözüme doğru gidiyor. Oradan size düşecek olanı nasıl değerlendireceğinizi düşünüyorsunuz. Yalnız miktarla ilgili yanlış hesaplar içindesiniz.

Arkadaşınızın sağlık sorunu ona öğütlerde, uyarılarda bulunmakla bir yere varmayacak gibi görünüyor. Daha sorumlu, daha iradi davranmak durumunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ailenize çok düşkün oldunuz.Bu duygusal bir ihtiyaca cevap verdiği gibi aile içindeki bazı geçimsizlikleri de ortadan kaldıracak. Almaya hazırlandığınız bazı kararları ince eleyip sık dokumanız gerekiyor. Sonradan yaşanan pişmanlıkların işe yaramadığını yine en iyi siz biliyorsunuz. İki arkadaşınızın küskünlüğünde araya girecek ve ilişkiyi biraz yumuşatacaksınız.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 02:36 Mars-Pluto olumlu görünümle yeni haftaya adım atacağız. Sizi yoran hatta uğraştıran bazı kişi veya durumların ileride yoluna gireceğini işaret ediyor. Şimdi ayrıntılı ve titiz çalışmanız gerekiyor. Belki de hiç olmadığı kadar bir çok meseleyle boğuşuyorsunuz. Ancak doğru hedef üzerindesiniz. Pes etmeyiniz. İlişki konusuna gelince, o alanda da zorlandınız ve hala devam ediyor olabilir. Siz ilerisi adına ümit etmek istediniz ancak karşınıza çıkan kişi veya hayatınızdaki insan, bir türlü derlenip toparlanmadı. Fakat bugün bu etki altında en azından kendiniz için neyin gerekli olduğunu saptayabilirsiniz. Böylece tedirgin olmazsınız. Sorunlar ortaklaşa çözülmelidir. Saat 02:56 Ay-Satürn görünümü, birileriyle aranızdaki sorunların düzeleceğine, onların gerçekten iyi niyetli olduklarına inanmıyorsunuz. Saat 12:13 Ay-Uranüs olumlu görünümü, bulunduğunuz her türlü ortamda fikirlerinizi açık ve net bir biçimde ortaya koyabilmenizi sağlar. Ancak maddi konularda dikkatli olmamız gerekiyor. Piyasanın durumuna bakmadan ani kararlar vermeyiniz. Saat 14:12-17:26 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Bu saat diliminde, problemlere çözüm bulmada iç sesiniz rehberdir. Ancak size göre, sanki yolunuzu kapatan bir şeyler vardır. Bu hissedişlerin tümü veya bir tanesi görülme ihtimali yüksektir. Peki elimiz kolumuz bağlı mıdır? Hayır. Sadece biraz daha dikkatli gözlemde bulunmaya ihtiyaç var. Saat 17:26 itibariyle Ay burcunuzda ilerlediğinde hassas oluruz. Empati duygumuz yüksek, başkalarının dünyasında olan ve bitenleri sezme gücümüz ön plandadır. Kendimizden ziyade başkalarını önemsediğimiz böyle günlerde şefkat olgusu her işin başında yer alır. Bencillikten uzak bir tutumla insanları önemseriz hem de dünyaya pembe gözlüklerle bakmaktan yanayızdır. Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle

2 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda davranışlarıyla kafanı kurcalayan insanlarla ilgili bir strateji belirlemek isteyebilirsin.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda bazı stresli durumlarla karşılaşmanız söz konusu. Finansal işbirliklerinizde daha dikkatli olmalısınız.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde riskli konulardan uzak durmanızda fayda var. Sizi keyifsiz kılan koşullar oluşabilir. Sorumlu olduğunuz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Önemli konularda kesin kararlar almamaya çalışın. Günün ikinci yarısında koşullar rahatlayabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Mücadele verdiğiniz konularda değişimler olabilir.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni projeler ile birlikte sorumluluk da alıyorsunuz. Ancak fazla ağır işlere kalkışmanız biraz maceracı olacağınızı göstermekte. Elinizden fazla para çıkıyor dikkatli harcayın.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gelir gider dengesinde oluşan bazı aksaklıklar sıkıntı yaratabilir. Ortaklı gelirlerden yararlanamayabilirsiniz.

2 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak parasal harcamalarda çok açılmayın. Enerjinizi sevdiğiniz insanla birlikte akıtmak isteyeceksiniz. Güçlü arkadaşlarınız sizi atacağınız adımlarda destekleyecek. Önemli işler peşindesiniz.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygularınızı denetim altına alabilir ve mantığınızla hareket edebilirsiniz. Düşünebilme yeteneğiniz yükseliyor. Böylece karmaşık duygulardan uzaklaşacak, ilişkilerinizi yeni baştan gözden geçireceksiniz.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

2 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 16' 13" R
Ay
İkizler
20° 43' 09" R
Merkür
Koç
24° 05' 24"
Venüs
Boğa
13° 30' 47"
Mars
Koç
07° 32' 04"
Jüpiter
Boğa
26° 20' 29"
Satürn
Balık
17° 24' 45"
Uranüs
Boğa
22° 55' 60"
Neptün
Balık
29° 11' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 01"
Lilith
Başak
24° 27' 52"
True Node
Koç
15° 10' 00"
Son Güncelleme : 10/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>