Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu yalnız bırakıyorsunuz. Bunun ne şimdi, ne ilerde sorun olmayacağını düşünüyor, onun buna alışacağını sanıyorsunuz. Yanıldığınızı önümüzdeki günlerde anlayacaksınız gibi görünüyor.

Mesai arkadaşlarınızla büyük bir uyum içinde çalışıyorsunuz. Dinamiksiniz. Haftanın songünün de bile, haftaya yeni başlamış gibi bir enerjiyle, azimle çalışıyorsunuz.

Bugünlerde bu konuyla ilgili kendinize kızmakta yerden göğe kadar haklısınız. Bazı yerlere gerekli görüp dağıttığınız paraları geri toplamakta güçlük çekiyorsunuz.

Aldığınız uyarıları çok ciddi ele almak zorundasınız. Sonucunu yanlış tahmin ettiğiniz bir kararı vermek üzeresiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı arkadaşlarınızın yaşadığı ortak sorun sizi üzdüğü gibi düşündürüyor da. Bu sorunun sizi de içine almasından çekiniyor, bunu istemiyorsunuz. Verdiğiniz bir sözün arkasında durmakta güçlük çekiyorsunuz. Koşulların birden elverişsiz hale gelmesi sizi zor durumda bıraktı. Bu durum bir kırgınlığın hedefi olmanıza yol açacak. Siz de kendinizi pek haklı göremeyeceksiniz.

6 Ekim 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 04:46 Ay-Pluto görünümü, arkadaşlık bağınızın güçlü olduğu kişilerle bir araya gelmenin onların sorunlarına yardımcı olmanın işaretçisi. Maddi konular bugün yine etkili olmaya devam ediyor. Hazıra dağ dayanmaz misali, bizim de harcamalarımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Saat 12:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, maddi yönden tatmin edici birarayışımızı işaret ediyor. Sağlığımızı ilgilendiren bir tedaviye başlanabilir. Önemli bir konuda karar verebiliriz. Bunun için parasal durumumuz uygun mu diye bakılmasında yarar var. Harcamaların belli ölçüde yapılması uygundur. Saat 14:27 Ay-Satürn görünümü, cesaretle ilerlemeniz halinde, hemhayatınız hem de finansal konularda başarılı olabilirsiniz. Burada önemli olan, ne yaptığınızı bilmek, zorlukları bir atlama taşı gibi görmekten geçiyor. Geçmişteki tecrübeleri unutmayalım tabii ki. Elimize geçeni veya karşımıza çıkan bir fırsatı bilinçli şekilde değerlendirelim. Saat 21:59 Ay-Uranüs görünümü, parasal konularda çabucak karar vermenize neden olabilir. Bütçenize göre hareket etmeyi unutmayınız. Günün tüm olumlu ve güzel gelişmeleri sizlerden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Ekim 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevren bugün söylediklerine karşı duyarlı davranabilir; sana sürpriz jestler yapabilirler.

6 Ekim 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ile ilgili bazı konularda önemli netlikler kazanacaksınız. Taşınma, ev düzeni veya evinizin ödemeleri ile ilgili karşınıza çıkan fırsatlara şaşırabilirsiniz.

6 Ekim 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda eski işlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Parasal konularda başkalarından fikir alabilirsiniz. Bunları değerlendirmek için uygun bir gün olamayabilir. Gün içinde fazla harcama yapmamaya özen gösterin. Kişisel yeteneklerinizle ilgili konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizde dengeyi sağlamaya çalışın.

6 Ekim 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizin beklediği şeyleri yapmaya yönelebilirsiniz. İnsanların istek ve beklentilerini birinci sıraya yerleştirirken, kendi ihtiyaçlarınızı tamamen göz ardı etmeyin.

5 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olayları fazla zorlamayacak ve gelişmeleri sakin bir biçimde izleyeceksiniz. Verimli bir dönemdesiniz. Yeni yatırımlarda bulunmak için elinize bazı fırsatlar geçiyor. Bunları değerlendirebilirseniz, kazançlı çıkacaksınız.

6 Ekim 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi paranıza odaklanmak, parasal işlerde bulunmak anlık tepkileri kolaylaştırabilir. Kendinize yönelik hareket etmek isterken, kararsızlıklarınıza dikkat edin.

6 Ekim 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda meydana Dolunay elinizde olmayan koşulları tetikleyecek. Arka planda kulis ortamında doğan ilişkilerin olgunlaşmasını gözlemleyeceksiniz. Kolektife açıldığını konularda kendinizi güzel ve heyecanlı şekilde ifade edeceksiniz. Duygusal olarak daha aceleci, bir an önce sonuca gitmeye çalışan bir ruh halinde olacaksınız. Sakin olun.

6 Ekim 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

6 Ekim 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 00' 37" R
Ay
Yay
22° 13' 40"
Merkür
Koç
16° 11' 33"
Venüs
Koç
27° 56' 12"
Mars
Balık
27° 48' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 42"
Satürn
Balık
16° 21' 11"
Uranüs
Boğa
22° 12' 20"
Neptün
Balık
28° 49' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 04"
Lilith
Başak
23° 03' 43"
True Node
Koç
15° 27' 40"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>