Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizde çok söz sahibi üçüncü bir kişi var. Ona bu yetkiyi esas olarak partneriniz veriyor ve siz bundan oldukça rahatsız görünüyorsunuz. İlişkinizdeki problemleri baş başa çok daha iyi çözeceğiniz görüşündesiniz.

El üstünde tutuluyor, çok değer veriliyor olmanıza rağmen sizde bir tatminsizlik gözleniyor. Bugün de bu doyumsuzluğu ileri boyutlarda yaşayacaksınız. Bir tanıdığınızın kendi işini oluşturma çabasını ilgiyle izliyorsunuz.

Biraz sıkışıklığınız var, ama yine de bir yakınınızdan destek isteyip istememekte kararsızsınız. Oradan gelecek destek hayatınızı hiç olmazsa geçici olarak biraz rahatlatabilecek.

Daha yaşlıca biriyle kişilik çatışması içindesiniz. Bunun önünü almanız gerekiyor. Bazı durumlarda onun inisiyatifi ele alma becerisi sizi nedense kıskandırıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularda bazı stresli durumlarla karşılaşmanız söz konusu. Finansal işbirliklerinizde daha dikkatli olmalısınız.

3 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 22:09 itibariyle ve önümüzdeki birkaç gün boyunca etkili Venüs-Pluto görünümü, ilişki veyaortaklığı meseleleri üzerinde kafanızı kurcalıyor olmalı. Fazlasıyla titiz, hatta bazen kendinize bir hayli yüklenerek, neden doğru düzgün bir ilişki yaşamıyorum diye kendinize yükleniyor da olabilirsiniz. Oysaki bu görünümün bir ucundaki Pluto, burcunuzla gayet olumlu bir görünüm yapıyor. Tabii ki onun sesine kulak verebilirsek, büyük resmi göreceğiz. O ne diyor size? Çalışma hayatına, sosyal yaşamına önem ver, güçlü kişilerle temasta bulun, kendi yeteneklerini geliştir ve hedefine uygun şekilde seçimlerde bulun diyerek yol gösteriyor. Şimdi bu sesin ilişkilerle ne alakası var? Şöyle alakası var. Kendine bu denli özen gösteren, çalışan, çabalayan, hedefinin üzerine giden, yılmayan azimli biri, neden yanlış bir ilişki yaşasın ki? Güçlü olmayı öğrendiği için, ona göre dostluklar ve ilişkiler kuracaktır. Yanlış insanlara, gereksiz yere zaman harcamayacaktır. Dış dünyada daha fazla etkili olacak, ona göre bir yaşam stili belirleyecek ve ona göre seçmesini bilecektir. Not: Ekim aylık yorumlarınız alttaki linktedir. Koç burcunda oluşacak Dolunay etkisini gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Gönülden sevgilerimle,

3 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önceliklerini belirlemen gereken bir gün… Özellikle çalışma ortamındaki sorumluluklarını aksatmaman gerekiyor.

3 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızda strese bağlı bazı durumlar oluşabilir. İkili ilişkilerinizde kıskançlık ve sahiplenme duygusunun abartılmamasında fayda var. Bu tarz duygular bugün duygusal kriz haline gelebilir.

3 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler ön planda olabilir. Kişisel önem verdiğiniz konularla uğraşabilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kısmetli durumlar olabilir. Öğrendiğiniz konuları kullanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak için uygun bir gündesiniz. Hassas olduğunuz konular gündeminize gelebilir.

3 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Platonik aşkınızdan ilgi görmeyebilirsiniz. Bu hareketlerinizin yanlış olduğuna önce kendiniz inanın.

3 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

3 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güçlü arkadaşlarınız özel yaşantınız için harekete geçebilir ve size istediğiniz ilişkinin kapılarını açabilirler. Aile hayatınızda yapılması gereken işleriniz olabilir ama sosyallikten de uzak durmayın.

3 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki etkileşim ikili ilişkilerinizde öfkeli durumlara maruz kalmanıza neden olabilir. Partnerinizin eleştirel tutumu sizi canınızdan bezdirebilir. Bu dönemde eleştirilere hiç kulak asmadan bildiğiniz doğrular üzerinde ilerlemeye devam edin. Aksi takdirde hayat size zor koşullar taşır. Arkadaş çevreniz değişime uğrar. Mistik gruplarla tanışabilirsiniz.

3 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

3 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 20' 37" R
Ay
İkizler
07° 22' 55" R
Merkür
Koç
23° 09' 21"
Venüs
Boğa
12° 19' 60"
Mars
Koç
06° 48' 01"
Jüpiter
Boğa
26° 06' 56"
Satürn
Balık
17° 20' 20"
Uranüs
Boğa
22° 52' 39"
Neptün
Balık
29° 10' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
21° 09' 57"
Lilith
Başak
24° 21' 30"
True Node
Koç
15° 15' 11"
Son Güncelleme : 09/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>