Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni başladığınız ve bulutlarda gezdiğinizi söylediğiniz ilişkiyi bugün çok haksız bir kuşkuyla bitirmeyi düşünüyorsunuz. Partnerinizi çok kızdıracak ve bitirme isteğinize hiçbir direnmeyle karşılaşmayacaksınız. Bunu bilmenizde ve ona göre davranmanızda yarar var.

Karşınızda sabit fikirli biri olduğunu bilmenize rağmen öneri götürmekten yılmıyorsunuz. Onu sonunda dize getireceğinizi düşünmeniz büyük bir yanılgı. Bunu çok kısa zamanda anlayacaksınız.

Harcamalarınızı bütün aileyi isyan ettirecek kadar azaltmanıza rağmen sorunlar bitmiyor. Hiç çaresiz size başka bir gelir kapısı daha gerekiyor. Uğraşıyorsunuz, ama bu arayışlarınızdaki seçimleriniz pek gerçekçi değil.

Aşk ilişkinizdeki kuşkuculuğun kendinizle ilgili bir güven eksikliğinden kaynaklanmış olabileceğini hiç düşündünüz mü ?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgüvenli biri bilinmenize rağmen bir arkadaşınızın garip bir biçimde etkisi altındasınız. Ondan hem kurtulmak istiyor, hem de onsuz olmaz gibi davranıyorsunuz. Aile içi ilişkilerinizde sevimli bir ağırlığınız var. Bu da, sizin doğal bir şef olarak kabullenilmenizi sağlıyor. Birkaç gün içinde muhtemelen karşılaşacağınız sıkıntıların bugünden önünü almanız gerekiyor.

5 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 5 Ekim saat 21:40 koç burcunda oluşacak dolunay, aşk-iş-finans-evlilikle alakalı konularda etkili olup, bütün bu işleri dengeli olacak şekilde hesap etmenin, analizde bulunmanın işaretçisidir. Sözgelimi hayatın keyfini çıkarmak için, sağlıklı yaşam için paraya ihtiyacımız var. Bizim de buna göre kazanç konularına bakmamız, mantıklı olmamız gerekiyor. Çocuklarımız varsa onların geleceğini düşüneceğiz. Evlilikte eleştirel yaklaşımlar yerine, ortaklaşa düşünebilmek önemli. Bu dolunayın yöneticisi Mars-Başak burcunda, Venüs ile kavuşum yapacak. Eğer boşanma davamız varsa, nafaka meseleleri bu Dolunayda önemlidir. Evlilik yapılacaksa, eşin mali vedurumuna mutlaka bakılmalıdır. Birkurmayı düşünüyorsak, bir ortakla yola devam edeceksek, hukuki bir sözleşmenin yapılması şarttır. Evet ince eleyip sık dokuyoruz fakat bunun ilerisi adına önemli olduğunun farkındayız. Farkında olmamız gerekiyor. Kredi çekmek, borç altına girmek için uygun bir zaman değil. Fakat geri ödemelerin ne olacağını tespit etmek, araştırmak önemlidir. Acil bir paraya ihtiyaç duyabilirsiniz veya başkaları için gerekiyordur. Bunlar bu dolunayda karşımıza çıkabilecek konu başlıkları olarak görülüyor. Merkür-Terazi burcunda ilerlediği için, evdeki hesabın çarşıya uymaması mümkündür. Dolunayın her birimizde farkındalık yaratması dileğimle,

5 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün zihnindeki hareketliliğe yetişmekte zorlanabilirsin. Hiç olmadık bir anda aklına anıların gelebilir.

5 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlı gelişen olaylara karşı daha mantıklı davranışlarda bulunun. Başlattığınız her işte hemen sonuç almayı isteyeceğiniz bir gün.

5 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bütçenizle ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi ön plana koymak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler önem kazanabilir. Harcamalarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Gün içinde teknik konular nedeniyle sıkıntılar çıkabilir. Konuşmalarınızda inatçı davranmamaya özen gösterin.

5 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizin beklediği şeyleri yapmaya yönelebilirsiniz. İnsanların istek ve beklentilerini birinci sıraya yerleştirirken, kendi ihtiyaçlarınızı tamamen göz ardı etmeyin.

5 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızdaki ilişkilerinizde kıskançlık, anlaşmazlık ve uyumsuzluklara açık bir günden geçmektesiniz. Aşırı yemek yemekten kaçınmalı, dengeli beslenme planı uygulamaya çalışmalısınız. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevreniz ve değer verdiğiniz kişilerle eğlenceli aktiviteler düzenleyebilir, oyun partileri yapabilir, hayatın keyifli taraflarına daha çok odaklanabilirsiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, sizi parasal konularda hassas kılabilir. Bir para olayı başkalarının devreye girmesine sebep olabilir. Yatırımlarınızla ilgili olarak hareket etmek isteyebilirsiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün sizin burcunuzda seyahat edecek. Romantik takılmak ve duyguları dile getirmek günün en önemli özelliği. Yaratıcı ve sanatçı kimliğinizi kullanarak bugün bol bol fotoğraf çekebilirsiniz. Suyla rahatlatıcı anlar yaşayabilirsiniz. Ayaklarınıza özen göstermek, pedikür, refleksyoloji yaptırmak sizin bütün yorgunluğunuzu alacaktır.

5 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın.

5 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 00' 12" R
Ay
Yay
22° 08' 15"
Merkür
Koç
16° 11' 29"
Venüs
Koç
27° 55' 41"
Mars
Balık
27° 48' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 36"
Satürn
Balık
16° 21' 09"
Uranüs
Boğa
22° 12' 19"
Neptün
Balık
28° 49' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 03"
Lilith
Başak
23° 03' 40"
True Node
Koç
15° 27' 41"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>