Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize onun sizden beklediği ölçüde güven veremiyorsunuz. Doğal ve zararsız bulduğunuz bazı yakınlaşmalar, onun kafasında sorulara yol açıyor. Ona duyduğunuz sevgi sizi bir şekile sokabilir.

İnatlaştığınız bir konuda bugün ikna edileceksiniz. Mesleki iddialaşmalarınız özellikle belli kişilere yönelik. İşinize bağlılığınızı göstermeniz için özel bir çaba harcamanız gerekmiyor.

Bugünlerde beklemediğiniz şekilde bir rahatlama dönemine girebilirsiniz. Para durumunuzda herhangi bir yenilik yok. Ama sevindirici bazı olası gelişmeler görünüyor.

Bir yakınınızın öğütleri, ciddiye almanız halinde sizin için çok anlamlı olabilir. Onun için taşıdığınız önemi kavrayabilmeniz için, daha yakın ilişkiler içinde olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonunda gerçekleşecek bir olayın sonucu hakkındaki tahminleriniz tutacak. Buna rağmen bu konuda üzüntü ve pişmanlık yaşayacaksınız. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Çok istekli gitmeyecek, ama memnun döneceksiniz. Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanabilir. Bununla ilgili yakında bilgilendirileceksiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, günün ilk etkili enerjisi Saat 02:40 Ay-Güneş olumlu görünümü, titizlikle mali ve duygusal konuların üzerinde düşünülmesini sağlıyor. Uzun vadeli olanı tercih etmenizde yarar var. Saat 08:22 Ay-Neptün karşıtlığında, endişeleri bir yana bırakıp kendimizi mutlu etmeyi bilelim. Hayatın bize neler getireceğini bilebilir miyiz? Belki bir yerde otururken veya bir sıcak kahveyi yudumlarken, çıkagelmiş beklenen. Hadi kalkın, tüm içtenliğinizle gülümseyin hayata ve çekin mutlulukları gönül dünyanıza. Saat 17:15 Ay-Pluto görünümü, size ışık oluyor, kuvvet aşılıyor. Kendiniz adına düşündüğünüz ne varsa onu gerçekleştirmeniz için cesaretlendiriyor.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Zeki yönlerini saklamak istemediğin bir gerçek. Girişken yapını daha da ön plana çıkaracaksın. Beklentilerinin, hızlı bir şekilde gerçekleşmesini isteyebilirsin. Eğer önemli bir görüşmen varsa bugün bilgi akışında oluşan aksaklıklara hazır olmalısın. Bir yandan da para kazandığın alanlarda yol ayrımına girmen gereken bazı süreçler söz konusu olacak. İçsel olarak bu dönem kendini yalnız hissetmenin de nedeni bu olabilir. Elinden geldiğince yanında güveneceğin insanlar olsun isteyeceksin. Evliliğinde sorunları olan bir Balık burcuysan, eşinin ailesindeki sağlık sorunları kaygı seviyeni artırabilir. Kendine geleneksel bazı ritüeller kazandırmak için bol bol dua etme ihtiyacı duyacaksın.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgili balıklar kasım ayının en şanslı burçlarından birisi de sizsiniz. Bu ay birçok konuda önemli başarılar sağlayabilir ve ilişkiler konusunda da büyük rahatlamalar yaşayabilirsiniz. Ancak bu ay en fazla dikkat etmeniz gereken konu yanınızda sizlere dost olduğunu düşündüğünüz kimselerin sizleri aldatması olabilir. Jüpiter gezegeni yay burcuna geçiş yapıyor. Bu transit etkisi bir ay boyunca sizleri 2015-2017 yıllarında almadığınız derslerinizden tekrar imtihan edebilir. Mesela o dönemde evliliğinizde bir aldatma veya aldatılma ile ilgili olay deneyimlediniz ve görmezden gelerek sustunuz. Şimdi bu olay başka bir süreçte önünüze daha abartılı ve aleni gelebilir zaman bunlar neden benim başıma geliyor demek yerine o dönemdeki görmezden geldiğiniz şeyleri sorgulama zamanı diyebiliriz. Bu sizi hemen şüphelendirip huzursuz etmesin. İlla konun böyle bir şey olması gerekmiyor. Belki dehayatınızda bir haksızlığa uğramıştınız belki birileri Sizleri yanlış yönlendirerek ve yalan bilgiler beyan ederek başkaları ile aranızın açılmasına neden oldu. İşte şimdi bunların adalet ile karşılaşabilirsiniz. Sadece bu alanda yapmanız gereken olaylara yüksek bir farkındalık içerisinde girmeniz ve kendinizi bu noktada beslemeniz olacaktır. Evli olan balıklar eşlerinindeğişimleri ya da finansal koşullarının pozitif yönde değişmesiyle yeni bir süreç başlatabilirler. Belki taşınma belki yeni bir yatırım ya da yeni bir ortak girişim gibi düşünülebilir. Özellikle bu ay 8-9-10 Kasım tarihlerinde kariyerinizdeki manipülasyonlara ve kadın figürleri ile olan ilişkilerinize dikkat etmenizi önerebiliriz. Bu konuda hislerinizi dinleyin ve hislerinize güvenin. Çünkü siz balıklar hisleri çok kuvvetli olan bireylersiniz. Aynı zamanda Mars'ın kova burcundan çıkarak sizin burcunuzda hareket edecek olmaya başlaması sizlere birçok konuda geriye çekilme ve sanki hiçbir şeye haliniz yokmuş duygusu verebilir. Bunun aksini çalıştırmalı ve kendi kendinizin yaşam koçu olmalısınız. Mars balık sürecinde başlattığınız işlerinizde planlama noktasında zorluk yaşamayacak ve istediklerinizin peşinden de kararlı bir şekilde gideceksiniz. Uzun süredir sonuca bağlayamadığınız bir ilişkiniz var ise rest çekebilirsiniz. Siz balıklar sabredip sonunda kozunuzu ortaya koyarsınız. Şimdi bu ay böyle bir ay. Elinizdeki en büyük kozu koyarak bazı şeyleri düzene sokmak adına restinizi çekmelisiniz. Sizinle olmak isteyenler sizle zaten olurlar. Hiçbir durum buna mazeret gerektirmez. Kendinizi kandırmaktan vazgeçin. Sırf kendinize duygusal o ağırlığı yaşatmaktan korktuğunuz için olduğunuz yerde saymayın. Bu ay böyle bir ay değil. Silkelenin ve yaşamınızı değiştirmek için sizlerde bir şeyler yapın. Sihirli değnek sizsiniz ve o değnekle kendinize siz dokunacaksınız. Gezegenler bu denli sizin ileriye gitmeniz için elverişli iken sizler de elinizden gelen gayreti gösterdiğiniz takdirde büyük bir rahatlama ve aynı zamanda da bolluğu kendinize çekebilir ve sevdiklerinizle beraber mutlu bir yaşam sürebilirsiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gezegenler maddi güvencelerinizi etkileceyecek. Bütçeniz üzerindeki şanslı etkilerle rahatlayacaksınız.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşıt burcunuz Başak'ta ilerleyen Ay sizi evliliğiniz, birlikteliğiniz veya ortaklığınızla ilgili konularda meşgul edebilir. Eşinizin, sevgilinizin işleri ya da sorunlarıyla ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Yalnız kalmayı tercih etmeyeceğiniz bir gündesiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bekleten, yönsüzlük duygunuzu artıran durumlar olabilir. Gerçekten yeterli olduğunuz, sınırlarınızı aşmayan işlerle uğraşın. El becerisine dayalı işler için gün verimli. Hayalleriniz ve günün gerçekleri uyuşmayabilir.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcundaki Ay, bugün partnerinizin sizi çok eleştirmesine neden olur. Sizin kırılgan tavrınız veya gözlerinizdeki nemlenmeye pek aldırış etmez. Yüreğinizdeki sevgiyi cömertçe paylaşırken cinsel yaşamdan keyif almayı da aklınızdan çıkarmamalısınız. Partnerin haksız eleştirilerine kulak tıkayıp, onun tüm söylediklerini sizin yararınıza nasıl dönüştürebileceğinize karar verin. Balık

3 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 32" R
Ay
Oğlak
12° 59' 52"
Merkür
Koç
16° 34' 56"
Venüs
Koç
29° 52' 45"
Mars
Balık
29° 01' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 43"
Satürn
Balık
16° 29' 42"
Uranüs
Boğa
22° 17' 43"
Neptün
Balık
28° 52' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 27"
Lilith
Başak
23° 14' 13"
True Node
Koç
15° 23' 04"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>