Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde çok karmaşık duygular içindesiniz. Gönlünüz ve vicdanınız çatışma içinde. Gözü karalık ve cesaretsizlik, yüreğinizde sürekli yer değiştiriyorlar. Çok heyecanlı bir fırtınanın içine girip girmemekte kararsızsınız.

Pek bilgi sahibi olmadığınız bir işe, içinde fazlaca güven beslediğiniz kişilerin bulunması nedeniyle, küçük çapta ortak olmayı düşünüyorsunuz. Bugün içinde insan unsurunun olmadığı bazı olumsuz gelişmeler, bir kez daha düşünmenize neden olabilir.

Geçenlerde elinizden çıkan büyük miktardaki para, bütçenizdeki etkisini bir süre daha sürdürecek gibi görünüyor. Bu gibi nedenlerle, çok düzenli bütçe hesabınızdaki oynamalar canınızı sıkıyor.

Sağlık konularını biraz daha dikkate almanız yararlı olabilir. Bu konuda göstereceğiniz hassasiyet, sonradan yaşayabileceğiniz bazı üzüntülerin önünü kesebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni tanıştığınız biri değişik fikirleriyle sizi çok etkiliyor. İş yaşamınızda bu görüşlerden çok yararlanacağınızı düşünüyorsunuz. Bugün umutlarınız yeniden yeşermeye başlayacak. Ama derin bir çelişkiniz var. Çok özel bir konuda düştüğünüz bu çelişkiyi kafanızda çözemiyorsunuz. Bu karışık konuda aynı şeyleri yaşamış deneyimli birilerinden yardım alabilirsiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 07:32-08:48 arasındaki Ay-Boşluk etkisi, çaba sarf etmeden ilerleme arzunuzu yoğunlaştırır. Hangi konuda olursa olsun naz niyaz çekecek haliniz yoktur. Çabalarınızın karşılığını görmeye hakkınız olduğunu düşünürsünüz. Saat 08:48 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, ilişkinizle alakalı konularda kendinizi düşünme zamanınızın geldiğinin göstergesidir. Sınırlar içinde yaşamaktan hoşlanmazsınız. Bu yüzden de yeri geldiğinde tepki göstermekten kaçınmazsınız. Saat 09:06 Ay-Uranüs görünümü, ilişkide sakinlik, güvenilirlik, denge ve anlayış arıyoruz. Gönlümüzü hoş edene, keyif verene yönelecek, zorluk çıkartan uzak duracağız. Saat 13:24 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, işlerinizi, alacaklarınızı iyi takip ediniz. İş bağlantılarında mutlaka güvenilir insanlarla çalışınız. Saat 17:26 Ay-Satürn etkisinde, ilişkide kontrolü elinde tutan kişi siz olursunuz. Yapmacık tavırlardan hoşlanmazsınız. Gözlem gücünüz yüksektir. Sizden yaşça büyük insanlardan destek görürsünüz. Ayrıca olgun ve ne yaptığını bilen kişilerden fikir almayı tercih edersiniz. Siz de başkalarına yol gösterici olursunuz.

2 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Bugün sosyal açıdan oldukça zengin bir gün. Yeni çevre, yeni fikirler geliştirmene yardımcı oluyor. Sevgilinle aranızda gelişen güzel diyaloglar tüm gün gülümsemene neden olabilir. Evli bir Balık burcuysan, eşin ile yapacağın ciddi konuşmaları bu dönem ertelemelisin. Bazı şeyleri yanlış anlama olasılığın ilişkini garip bir girdaba sokabilir. Bunu sen de hiç istemezsin, o da! İletişim konusunda mantığını devreye sokarsan kazanan sen olursun. Bugünlerde aile ilişkilerinde aynı derece de hassasiyet söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde kendinle baş başa kalmak isteyecek ve ilgi alanlarına yöneleceksin.

2 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgili balıklar kasım ayının en şanslı burçlarından birisi de sizsiniz. Bu ay birçok konuda önemli başarılar sağlayabilir ve ilişkiler konusunda da büyük rahatlamalar yaşayabilirsiniz. Ancak bu ay en fazla dikkat etmeniz gereken konu yanınızda sizlere dost olduğunu düşündüğünüz kimselerin sizleri aldatması olabilir. Jüpiter gezegeni yay burcuna geçiş yapıyor. Bu transit etkisi bir ay boyunca sizleri 2015-2017 yıllarında almadığınız derslerinizden tekrar imtihan edebilir. Mesela o dönemde evliliğinizde bir aldatma veya aldatılma ile ilgili olay deneyimlediniz ve görmezden gelerek sustunuz. Şimdi bu olay başka bir süreçte önünüze daha abartılı ve aleni gelebilir zaman bunlar neden benim başıma geliyor demek yerine o dönemdeki görmezden geldiğiniz şeyleri sorgulama zamanı diyebiliriz. Bu sizi hemen şüphelendirip huzursuz etmesin. İlla konun böyle bir şey olması gerekmiyor. Belki dehayatınızda bir haksızlığa uğramıştınız belki birileri Sizleri yanlış yönlendirerek ve yalan bilgiler beyan ederek başkaları ile aranızın açılmasına neden oldu. İşte şimdi bunların adalet ile karşılaşabilirsiniz. Sadece bu alanda yapmanız gereken olaylara yüksek bir farkındalık içerisinde girmeniz ve kendinizi bu noktada beslemeniz olacaktır. Evli olan balıklar eşlerinindeğişimleri ya da finansal koşullarının pozitif yönde değişmesiyle yeni bir süreç başlatabilirler. Belki taşınma belki yeni bir yatırım ya da yeni bir ortak girişim gibi düşünülebilir. Özellikle bu ay 8-9-10 Kasım tarihlerinde kariyerinizdeki manipülasyonlara ve kadın figürleri ile olan ilişkilerinize dikkat etmenizi önerebiliriz. Bu konuda hislerinizi dinleyin ve hislerinize güvenin. Çünkü siz balıklar hisleri çok kuvvetli olan bireylersiniz. Aynı zamanda Mars'ın kova burcundan çıkarak sizin burcunuzda hareket edecek olmaya başlaması sizlere birçok konuda geriye çekilme ve sanki hiçbir şeye haliniz yokmuş duygusu verebilir. Bunun aksini çalıştırmalı ve kendi kendinizin yaşam koçu olmalısınız. Mars balık sürecinde başlattığınız işlerinizde planlama noktasında zorluk yaşamayacak ve istediklerinizin peşinden de kararlı bir şekilde gideceksiniz. Uzun süredir sonuca bağlayamadığınız bir ilişkiniz var ise rest çekebilirsiniz. Siz balıklar sabredip sonunda kozunuzu ortaya koyarsınız. Şimdi bu ay böyle bir ay. Elinizdeki en büyük kozu koyarak bazı şeyleri düzene sokmak adına restinizi çekmelisiniz. Sizinle olmak isteyenler sizle zaten olurlar. Hiçbir durum buna mazeret gerektirmez. Kendinizi kandırmaktan vazgeçin. Sırf kendinize duygusal o ağırlığı yaşatmaktan korktuğunuz için olduğunuz yerde saymayın. Bu ay böyle bir ay değil. Silkelenin ve yaşamınızı değiştirmek için sizlerde bir şeyler yapın. Sihirli değnek sizsiniz ve o değnekle kendinize siz dokunacaksınız. Gezegenler bu denli sizin ileriye gitmeniz için elverişli iken sizler de elinizden gelen gayreti gösterdiğiniz takdirde büyük bir rahatlama ve aynı zamanda da bolluğu kendinize çekebilir ve sevdiklerinizle beraber mutlu bir yaşam sürebilirsiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Bazı konulara daha sakin yaklaşmanızda fayda var. Öğle saatlerinde karar vermek zorlaşabilir. Bazı konuları kafanızda bitirdiğinizi düşünebilirsiniz. Gün içinde sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Tamamladığınız işleri tekrar kontrol etmenizde fayda var.

2 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi üzenler için sancılı bir dönem başlarken, tam aksine sizin hayatınızda yükseliş dönemi başlıyor.

2 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin için değerli olan insanlarla ilgili gelişmeler olabilir. Detaylarda boğulmadan fikir birliği ve uzlaşma yaratabilirsiniz. Günü verimli geçirmek için konfor alanlarına takılmadan üretmek ve faaliyet halinde olmak önemli.

2 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcundaki Ay, bugün partnerinizin sizi çok eleştirmesine neden olur. Sizin kırılgan tavrınız veya gözlerinizdeki nemlenmeye pek aldırış etmez. Yüreğinizdeki sevgiyi cömertçe paylaşırken cinsel yaşamdan keyif almayı da aklınızdan çıkarmamalısınız. Partnerin haksız eleştirilerine kulak tıkayıp, onun tüm söylediklerini sizin yararınıza nasıl dönüştürebileceğinize karar verin.

2 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

2 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 55" R
Ay
Oğlak
12° 37' 36"
Merkür
Koç
16° 34' 25"
Venüs
Koç
29° 50' 42"
Mars
Balık
29° 00' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 19"
Satürn
Balık
16° 29' 33"
Uranüs
Boğa
22° 17' 37"
Neptün
Balık
28° 52' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 21"
Lilith
Başak
23° 14' 02"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>